sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν θέλω να κάνω κάποια χρήματα κατάθεση σε λογαριασμό της γυναίκας μου, υπάρχει περίπτωση να με ρωτήσει κάτι ο τύπος στο ταμείο; επίσης υπάρχει πρόβλημα φορολογικό; γενικά ως αιτιολογία τι να γράψω;
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και τίποτα μην γράψεις δεν υπάρχει θέμα... Μην ξεχάσεις να έχεις την ταυτότητα σου μαζί σου
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και τίποτα μην γράψεις δεν υπάρχει θέμα... Μην ξεχάσεις να έχεις την ταυτότητα σου μαζί σου Ναι αυτό το ξέρω, αν πάρω το βιβλιαριο της θα γίνει η καλύτερα αριθμό λογαριασμού;
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή κάνω κάθε βδομάδα καταθέσεις Εγώ πάω μόνο με τον αριθμό λογαριασμού.. Τώρα δεν γνωρίζω το τι είναι καλύτερο..(αφού η δουλειά μου γίνεται και μόνο με τον αριθμό του λογαριασμού)
Haldol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που θα δει ο υπάλληλος στο βιβλιάριό της είναι ο αριθμός του λογαριασμού. Και είτε από το βιβλιάριο τον δει, ή από ένα χαρτάκι post-it, ή του τον πεις προφορικά, το ίδιο είναι. Αιτιολόγηση δε χρειάζεται καν να γράψεις, ή αν θες γράψε απλά το επίθετό σου (για να μπορείς να καταλάβεις αργότερα ότι αυτό το ποσό το έβαλες εσύ και δε μπήκε από άλλον). 1
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή κάνω κάθε βδομάδα καταθέσεις Εγώ πάω μόνο με τον αριθμό λογαριασμού.. Τώρα δεν γνωρίζω το τι είναι καλύτερο..(αφού η δουλειά μου γίνεται και μόνο με τον αριθμό του λογαριασμού)Ώραια σε ευχαριστώ φίλος Αυτό που θα δει ο υπάλληλος στο βιβλιάριό της είναι ο αριθμός του λογαριασμού. Και είτε από το βιβλιάριο τον δει, ή από ένα χαρτάκι post-it, ή του τον πεις προφορικά, το ίδιο είναι. Αιτιολόγηση δε χρειάζεται καν να γράψεις, ή αν θες γράψε απλά το επίθετό σου (για να μπορείς να καταλάβεις αργότερα ότι αυτό το ποσό το έβαλες εσύ και δε μπήκε από άλλον). Συγκεκριμένο ποσόν θα βάλω... Λίγο δύσκολα να τις βάλει άλλος τόσα Απλά δεν θέλω να τα βάλω σε εμένα..
eidikos33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 αμα το ποσο ειναι οσο αυτο που απεικονιζει η φωτογραφια σου θα εχεις προβλημα 3
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 αμα το ποσο ειναι οσο αυτο που απεικονιζει η φωτογραφια σου θα εχεις προβλημα Πιο λίγα είναι χεχε. Μέχρι πόσα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα; αυτό ήθελα να μάθω πιο πολύ να σου πω την αλήθεια.
Haldol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι επίσημο σ' αυτό. Αν κάνω λάθος ας δώσει κάνα link κανένας. Αλλά αν τύχει και "από περιέργεια" κοιτάνε τους λογαριασμούς, υποθέτω ότι θα χτυπήσουν καμπανάκια άμα καταθέτεις - σηκώνεις τακτικά χιλιάρικα ενώ δηλώνεις άνεργος με 0 εισόδημα.
eidikos33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 μπες τοτε κατευθειαν στο ψητο και ασε τα γενικολογα,αυτο εξαρταται αναλογα την τραπεζα και τον πελατη που τα καταθετει
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι επίσημο σ' αυτό. Αν κάνω λάθος ας δώσει κάνα link κανένας. Αλλά αν τύχει και "από περιέργεια" κοιτάνε τους λογαριασμούς, υποθέτω ότι θα χτυπήσουν καμπανάκια άμα καταθέτεις - σηκώνεις τακτικά χιλιάρικα ενώ δηλώνεις άνεργος με 0 εισόδημα. Δουλεύουμε κανονικά και οι δύο μπες τοτε κατευθειαν στο ψητο και ασε τα γενικολογα,αυτο εξαρταται αναλογα την τραπεζα και τον πελατη που τα καταθετει Εχω κάτι χρήματα σπίτι, δεν θέλω να φανούν σε εμένα, οπότε σκέφτηκα αυτο. Δεν είναι πολλά, άρα δεν θα έχω θέμα από ότι κατάλαβα.
eidikos33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 To πολυ πολυ κανε τον κοπο και πηγαινε 2-3 φορες μοιραζοντας τα 1
bedazzled Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο αν κάνεις κατάθεση €10.000 και άνω ή αν ο λογαριασμός παρουσιάζει ετήσια κίνηση άνω των €100.000 θα έχεις πρόβλημα.
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο αν κάνεις κατάθεση €10.000 και άνω ή αν ο λογαριασμός παρουσιάζει ετήσια κίνηση άνω των €100.000 θα έχεις πρόβλημα. Ώραια σε ευχαριστώ
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και πάλι μόνο αν δεν μπορει να τα δικαιολογήσει εννοείται...(σε τόσο μεγάλα ποσά εννοείται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα