Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα προσεχα. Αναλογως το ποσο που θα καταθεσεις υπαρχει περιπτωση να τραβηξεις την προσοχη της εφοριας, τωρα πια εχει το δικαιωμα να βλεπει οποιονδηποτε λογαριασμο θελει, οποτε θελει. Αν μιλας για μικρο ποσο τοτε δεν εχεις τιποτα να φοβασαι αν μιλαμε ομως για ποσο μεγαλο και ασυνηθιστο για τα ποσα που διακινει ο συγκεκριμενος λογαριασμος τοτε ισως και να την καλεσουν για εξηγησεις. Π.χ. ποιος και γιατι κατεθεσε το ποσο κτλ. Αν δεν πειστουν........................ :ph34r:

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα προσεχα. Αναλογως το ποσο που θα καταθεσεις υπαρχει περιπτωση να τραβηξεις την προσοχη της εφοριας, τωρα πια εχει το δικαιωμα να βλεπει οποιονδηποτε λογαριασμο θελει, οποτε θελει. Αν μιλας για μικρο ποσο τοτε δεν εχεις τιποτα να φοβασαι αν μιλαμε ομως για ποσο μεγαλο και ασυνηθιστο για τα ποσα που διακινει ο συγκεκριμενος λογαριασμος τοτε ισως και να την καλεσουν για εξηγησεις. Π.χ. ποιος και γιατι κατεθεσε το ποσο κτλ. Αν δεν πειστουν........................ :ph34r:

Τι ποιος; ο άντρας της είμαι, κοινή δήλωση κάνουμε και όλα κοινά. Σιγά μην πούνε ποιος.. Αφού θα φαίνεται το όνομα μου. Αυτό που λες λογικά ισχύει για κάποιον που χρωστάει στην εφορία. Τότε ίσως του τα πάρει με το έτσι θέλω.

Δημοσ.

Ναι, αν χρωσταει και τα βαζει στη γυναικα του για να μην τα παρουν, εκει ενδεχεται να υπαρξει μπλεξιμο. Αλλα καλο ειναι να φυλαγομαστε γιατι το κρατος εχει γινει απολυτως επιθετικο επι δικαιων και αδικων.

Δημοσ.

Χρωστάω στην εφορία 1.500, έχω κάνει ρύθμιση.

Ναι, αν χρωσταει και τα βαζει στη γυναικα του για να μην τα παρουν, εκει ενδεχεται να υπαρξει μπλεξιμο. Αλλα καλο ειναι να φυλαγομαστε γιατι το κρατος εχει γινει απολυτως επιθετικο επι δικαιων και αδικων.

Πιο κράτος; άσε φιλαράκι μιλάμε για απίθανες καταστάσεις με αυτούς.
Δημοσ.

ακατάσχετο λογαριασμό έχεις δηλώσει; 

μέχρι 1000 δεν αγγίζουν τίποτα, στα επόμενα 500 τα μισά και μετά μπορούν να τα πάρουν όλα

εκτός αν έχεις πιάσει αυτό το όριο ή το πιάνεις με το μισθό σου

αλλά αν έχεις ρύθμιση και την εξυπηρετείς δεν έχεις θέμα να σου πάρουν λεφτά από το λογαριασμό 

Δημοσ.

ακατάσχετο λογαριασμό έχεις δηλώσει;

μέχρι 1000 δεν αγγίζουν τίποτα, στα επόμενα 500 τα μισά και μετά μπορούν να τα πάρουν όλα

εκτός αν έχεις πιάσει αυτό το όριο ή το πιάνεις με το μισθό σου

αλλά αν έχεις ρύθμιση και την εξυπηρετείς δεν έχεις θέμα να σου πάρουν λεφτά από το λογαριασμό

Έκανα ναι.. Ρύθμιση έκανα αλλά έχω καιρό να βάλω. Πρέπει να πάω εφορία από Δευτέρα.

Δημοσ.

αν έχει πέσει κάνε άλλη (ηλεκτρονικά) και ξεκίνα να τη πληρώνεις, πόσο θα σου βγει; 130-140 το μήνα.. 

δε χρειάζεται να πας εφορία για 1500 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ρε συ sam, μου έκαναν εντύπωση οι ερωτήσεις σου, δεν έχεις ξανακάνει κατάθεση;!

τι καταθεση να κανω ρε συ με 2 παιδια ; Μην τρελαθουμε...και αυτα ειναι απο αλλου μη το ψαχνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...