Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Δεν είχε τύχει τόσα χρόνια να πάω σε γήπεδο (ποδοσφαίρου) και τελικά ο καιρός έφτασε. Χαίρομαι που θα δω την ομάδα μου από κοντά για πρώτη φορά! Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό, αλλά εχω μια-δυο απορίες, όπως πόση ώρα πριν πρέπει να πάω; μπορώ να έχω πράγματα μαζί μου ξερω 'γω, όπως κανα νερό ας πούμε;
mylo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνα 3 τέταρτα νωρίτερα να είσαι εκεί. Τώρα νερό σε μπουκαλάκι δεν ξέρω αν αφήνουν λόγω Ευρωπαϊκού αγώνα. Σίγουρα αφήνουν σε πλαστικό ποτήρι
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μπουκαλάκια απαγορεύονται τόσο σε ευρωπαϊκούς όσο και σε όλους τους αγώνες.. Αν θέλεις νεράκι θα πάρεις αποτο κυλικείο σε πλαστικό ποτηράκι
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καμιά φορά παίρνουν μόνο το καπάκι και αφήνουν το μπουκάλι...(το κάνανε παλιότερα τουλάχιστον). Ειδικά αφού είναι η πρώτη φορά θα έλεγα πήγαινε αρκετά νωρίς για να ζήσεις καλύτερα όλη την ατμόσφαιρα
thant Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είχε τύχει τόσα χρόνια να πάω σε γήπεδο (ποδοσφαίρου) και τελικά ο καιρός έφτασε. Χαίρομαι που θα δω την ομάδα μου από κοντά για πρώτη φορά! Ίσα που πρόλαβες!!! Το μέλλον προβλέπεται δύσκολο και ισως να μην ξαναδείς την ομαδα σου σε ευρωπαικο αγωνα ουτε απο την τηλεοραση. Προσοχή. Να μην εχεις μαζι σου φωτοβολίδες, κροτίδες, αεροβόλο κτλ ενώ το κυπελλάκι με το νερο δεν το πετάμε στον αντίπαλο προπονητή. Στην ευρωπη οι ομάδες τιμωρούνται... 5
dionisis1925 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Δεν είχε τύχει τόσα χρόνια να πάω σε γήπεδο (ποδοσφαίρου) και τελικά ο καιρός έφτασε. Χαίρομαι που θα δω την ομάδα μου από κοντά για πρώτη φορά! Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό, αλλά εχω μια-δυο απορίες, όπως πόση ώρα πριν πρέπει να πάω; μπορώ να έχω πράγματα μαζί μου ξερω 'γω, όπως κανα νερό ας πούμε; Με παρέα θα πας φαντάζομαι , άρα πάτε 2-3 ώρες νωρίτερα,πίνετε τις μπύρες σας και καμία ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μπαίνετε στο γήπεδο.
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειχα πάει ποτέ σε γήπεδο. Με πριξανε οι φίλοι μου και με πεισανε. Είδα ένα ενήλικο άντρα με μπουκλε χετη να κλεει έντονα με λυγμούς αγκαλιάζοντας ένα φίλο του, επαναλαμβάνοντας ασταμάτητα σε στωικο τόνο "γαμω την παναγια τους". Αυτό συνεβει αφού ή δική του ομάδα είχε βάλει γκολ και το συμβάν κρατησε περίπου 3 λεπτα. Δεν ξαναπηγα 17
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! οπότε μια ωρα με τρια τεταρτα πριν να βρίσκομαι εκεί. και κάτι τελευταίο, το εισητηριο, αν μπεις σου το παίρνουν, ή απλά το δείχνεις κ το έχεις μαζί σου; Δηλ αν θες να βγεις απο το χωρο των κερκιδων, μπορεις να ξαναμπεις στην ωρα του αγώνα ετσι;
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! οπότε μια ωρα με τρια τεταρτα πριν να βρίσκομαι εκεί. και κάτι τελευταίο, το εισητηριο, αν μπεις σου το παίρνουν, ή απλά το δείχνεις κ το έχεις μαζί σου; Δηλ αν θες να βγεις απο το χωρο των κερκιδων, μπορεις να ξαναμπεις στην ωρα του αγώνα ετσι; Καλύτερα να μην το κάνεις αυτό. Μη βγεις τελείως έξω δηλαδή, μπορεί να έχεις πρόβλημα να ξαναμπείς! Με τη νίκη! Δεν ειχα πάει ποτέ σε γήπεδο. Με πριξανε οι φίλοι μου και με πεισανε. Είδα ένα ενήλικο άντρα με μπουκλε χετη να κλεει έντονα με λυγμούς αγκαλιάζοντας ένα φίλο του, επαναλαμβάνοντας ασταμάτητα σε στωικο τόνο "γαμω την παναγια τους". Αυτό συνεβει αφού ή δική του ομάδα είχε βάλει γκολ και το συμβάν κρατησε περίπου 3 λεπτα. Δεν ξαναπηγα Μόνο στο γήπεδο αυτά όμως, γι'αυτό είναι ωραίο!
Demon Lord Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πιθανότατα να μην σε αφήσουν να μπεις, αν πας και βγεις πριν το πρώτο ημίχρονο. (νομίζω από ένα σημείο και μετά έχει free είσοδο). Επίσης, τα μπουκάλια τα κρατάνε στην είσοδο αλλά μέσα από την είσοδο, το κυλικείο και ο τύπος με το καφάσι, μια χαρά πουλάνε μπουκαλάκια. Οπότε δεν έχει λογική... Εγώ όταν είχα πάει στην περσινή φιέστα συτο Καραϊσκάκη, μπήκα από την αρχή του αγώνα, μου έκοψαν το εισιτήριο αλλά κατά τη διάρκεια για κάποιο λόγο χρειάστηκε να βγω έξω από τη θύρα τελείως.... μετά δε με άφηναν να μπω (να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί, αφού είχα το εισιτήριο πάνω μου) αλλά ο τύπος με άφησε "χαριστικά". Οπότε μη βγεις καλού κακού... έτσι και αλλιώς ό,τι χρειαστείς, φαί ή τουαλέτα, τα έχει μέσα από τις θύρες.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Είδα ένα ενήλικο άντρα με μπουκλε χετη να κλεει έντονα με λυγμούς αγκαλιάζοντας ένα φίλο του, επαναλαμβάνοντας ασταμάτητα σε στωικο τόνο "γαμω την παναγια τους". Αυτό συνεβει αφού ή δική του ομάδα είχε βάλει γκολ και το συμβάν κρατησε περίπου 3 λεπτα. Tάκαρος; 6
Demon Lord Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειχα πάει ποτέ σε γήπεδο. Με πριξανε οι φίλοι μου και με πεισανε. Είδα ένα ενήλικο άντρα με μπουκλε χετη να κλεει έντονα με λυγμούς αγκαλιάζοντας ένα φίλο του, επαναλαμβάνοντας ασταμάτητα σε στωικο τόνο "γαμω την παναγια τους". Αυτό συνεβει αφού ή δική του ομάδα είχε βάλει γκολ και το συμβάν κρατησε περίπου 3 λεπτα. Δεν ξαναπηγα πρώτη σου φορά και πήγες Θύρα 7; Δε σε αδικώ που δεν ξαναπήγες (Ολυμπιακός γαρ) 1
Muchacho Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά απόφυγε τις θύρες των οργανωμένων γιατί θα δεις(αν δεις) ποδόσφαιρο υπό αντίξοες συνθήκες.
tsifotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειχα πάει ποτέ σε γήπεδο. Με πριξανε οι φίλοι μου και με πεισανε. Είδα ένα ενήλικο άντρα με μπουκλε χετη να κλεει έντονα με λυγμούς αγκαλιάζοντας ένα φίλο του, επαναλαμβάνοντας ασταμάτητα σε στωικο τόνο "γαμω την παναγια τους". Αυτό συνεβει αφού ή δική του ομάδα είχε βάλει γκολ και το συμβάν κρατησε περίπου 3 λεπτα. Δεν ξαναπηγα εχει περιπτωσεις κλινικες https://youtu.be/cHvy74ldFsc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα