Faeton Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειχα πάει ποτέ σε γήπεδο. Με πριξανε οι φίλοι μου και με πεισανε. Είδα ένα ενήλικο άντρα με μπουκλε χετη να κλεει έντονα με λυγμούς αγκαλιάζοντας ένα φίλο του, επαναλαμβάνοντας ασταμάτητα σε στωικο τόνο "γαμω την παναγια τους". Αυτό συνεβει αφού ή δική του ομάδα είχε βάλει γκολ και το συμβάν κρατησε περίπου 3 λεπτα. Δεν ξαναπηγα Μήπως είδες τον θρυλικό τσουκαλά; εγώ θέλω να πάω στο γήπεδο του ολυμπιακού μόνο για αυτόν χέστηκα για το παιχνίδι εγω θα παρακολουθώ τις αντιδράσεις του χαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=D9_NL_lSDN0 3
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μήπως είδες τον θρυλικό τσουκαλά; Σίριουσλι τώρα; A ρε Mr. Clopy Proper... Έλα βάλε τώρα καμιά δεκαριά διαφωτιστικά video όπως μόνο εσύ ξέρεις.. Καλά στα 2 σταμάτησες; είσαι σοβαρός? Μίλα μας για τον άγνωστο ΤΤ.. Tιτς ας Μr! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2016 από TriLoBiTe
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ήταν σε αγώνα του Άρη. Ο τύπος ήταν ένα mix Τσουκαλά - Χατζηπαναγή αλλά δεν ήταν ο Τσουκαλάς φυσικά
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Διπλό είναι το ματσάκιον Πάλι ταμείο σας πήγα
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ήταν σε αγώνα του Άρη. Ο τύπος ήταν ένα mix Τσουκαλά - Χατζηπαναγή αλλά δεν ήταν ο Τσουκαλάς φυσικά 1
GreekMonkey Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τον Νέγρη θα λέει. Αν είναι να πας στον ναό (Χαριλάου), φρόντισε να είσαι σκληροπυρινικός γιατί ποντίκια δεν μπαίνουν μέσα, να ξες.
*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως είδες τον θρυλικό τσουκαλά; εγώ θέλω να πάω στο γήπεδο του ολυμπιακού μόνο για αυτόν χέστηκα για το παιχνίδι εγω θα παρακολουθώ τις αντιδράσεις του χαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=D9_NL_lSDN0 https://www.youtube.com/watch?v=PCFe55QwO-k Κι εγω με την ιδια ελπιδα είχα παει αλλα το μονο που ειδα ηταν απεναντι μου, πανω απ'τις κερκιδες των επισημων, τον Μαρινακη να χαιδευει την κοιλια του και απο διπλα του ο Καρεμπε. Οπως ειπε καποιος, ζακετα να παρεις ε! Επιασαν τα κρυα και στα γηπεδα τραβαει. Επισης, αν μιλαμε για αγωνα με πολυ κοσμο, ισως ειναι καλυτερα να φυγεις κανα 10' πριν τους υπολοιπους για να αποφυγεις στριμωγμα.
Str Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ρε OP, να σου αγοράσω και ένα εισητήριο για Κυριακή;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε μη βγεις καλού κακού... έτσι και αλλιώς ό,τι χρειαστείς, φαί ή τουαλέτα, τα έχει μέσα από τις θύρες. ναι, αυτό εννούσα, δηλ αν θελω να σηκωθω για καμια τουαλετα ή τπτ τέτοιο, μπορώ ανετα έτσι; ακομη κι αν δεν είναι στο ημιχρονο; ρε OP, να σου αγοράσω και ένα εισητήριο για Κυριακή; εκει θα παω, στο αεκ-ολυμπιακος
Faeton Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σίριουσλι τώρα; A ρε Mr. Clopy Proper... Έλα βάλε τώρα καμιά δεκαριά διαφωτιστικά video όπως μόνο εσύ ξέρεις.. Καλά στα 2 σταμάτησες; είσαι σοβαρός? Μίλα μας για τον άγνωστο ΤΤ.. Tιτς ας Μr! Και εσυ σκληροπυρηνικός φίλαθλος του ολυμπιακού; Γιατι τίποτα δεν κατάλαβα χαχαχα μου φαίνεται η πολύ μπάλα βλάπτει Χρόνια πολλά χριστός ανέστη εννοείται αυτά Τάκη!... γ#mω το σπίτι μου χαχαχαχαχα 1
stavi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 αυτην την κυριακή θα παω να δω αγώνα μπάσκετ ολυμπιακός τρικαλα στο ΣΕΦ ψήνεται κανείς να πάμε μαζί; 1
*nenya* Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σταβι κοπελαρα μου welcome back! Καλα να περασεις, θα σε συνοδευα αν δεν βαριομουν το μπασκετ. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 αυτην την κυριακή θα παω να δω αγώνα μπάσκετ ολυμπιακός τρικαλα στο ΣΕΦ ψήνεται κανείς να πάμε μαζί; Eλα να σε παω γω την Πεμπτη ΟΑΚΑ με τη Ρεαλ την Μαδριτης. Τι Τρικαλα και ΣΕΦ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα