Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω πάρει ένα Nexus 6P αλλά το γυαλί του δεν είναι τελείως φλατ. Φαίνεται μόνο με αντανακλάσεις φωτός αλλά φαίνεται αν το ψάξεις. 1. Φοβάμαι μήπως το γυαλί που θα του βάλω δεν κολλήσει σωστά. 2. Φοβάμαι μήπως σπάσει η οθόνη επειδή σε εκείνο το σημείο μπορεί να υπάρχει παραπάνω πίεση. 3. Είναι μέσα στις 7 μέρες από την αγορά, να δοκιμάσω την τύχη μου με DOA ακόμα και αν έχει εξαντληθεί από το κατάστημα που το πήρα;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικό να μην είναι τέλειος φλατ και να κάνει περίεργες να το πω αντανακλάσεις!

Εκείνο το σημείο που έχεις "πρόβλημα" κουνιεται παραπάνω το νιώθεις πιο ευάλωτο?

Δν έχεις κάτι να χάσεις παν'το και βλέπεις αν κ νμζβ τζάμπα θα το κάνεις

Δημοσ.

Είναι μέσα στις 7 μέρες από την αγορά, να δοκιμάσω την τύχη μου με DOA ακόμα και αν έχει εξαντληθεί από το κατάστημα που το πήρα;

Ναι γιατι αν δεν εχουν αλλο ή δεν φερνουν σου επιστρεφουν τα χρηματα σου πισω και το παιρνεις απο αλλου φθηνοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αν το δω στο φως από τα πλάγια το κινητό είναι σαν να είναι σε εκείνο το σημείο πιο πάνω η οθόνη, σε σχέση με το υπόλοιπο τηλέφωνο. Σαν να μπήκε πολύ πίεση στα άκρα και όχι τόση στη μέση (σχεδόν) που είναι το θέμα.

Αφού δεν είναι βαθούλωμα και είναι πιο "σηκωμένο" δεν πιστεύω να έχω θέμα με το γυαλί αλλά με ανησυχεί γιατί το πρωί σε ένα messenger chat head μου έβγαλε δύο γραμμές μαύρες, πάνω και κάτω από το όνομα του συνομιλιτή, οι οποίες μόλις έκανα scroll (και συνεπώς έγινε refresh της οθόνης) έφυγαν.

Δημοσ.

Εε φίλε λγκα υπάρχει πρόβλημα τότε έφυγες doa κατευθείαν!

Αλλά άμα είναι τόσο "λεπτό" ζήτημα ίσως χρειαστεί να τον στείλουν σέρβις να το εξετάσουν ότι όντως υπάρχει προβλήματα και δν φαίνεται με την πρώτη μάτι! Αλλά καινούριο θα απαιτήσεις όχι επισκευασμενο

Δημοσ.

Δεν παίζει να το στείλω σέρβις με τίποτα. Καινούριο κινητό δεν πρέπει να πηγαίνει στο σέρβις για κανένα λόγο. DOA και μόνο. Μόνο για τις γραμμές μπαίνω στη διαδικασία αλλιώς κλάιν.

Δημοσ.

Δεν παίζει να το στείλω σέρβις με τίποτα. Καινούριο κινητό δεν πρέπει να πηγαίνει στο σέρβις για κανένα λόγο. DOA και μόνο. Μόνο για τις γραμμές μπαίνω στη διαδικασία αλλιώς κλάιν.

Προκατάληψη εμμμ αφού έχουν περάσει οι 7 ημέρες μόνο σέρβις δικαιούσαι.

Δημοσ.

Μια χαρα θα παει το κινητο service αρχικα για να διαπιστωθει οτι το προβλημα δεν το προκαλεσες εσυ.Τα σκρουτζομαγαζα δεν εχουν δικο τους service για να το κοιταξουν αυτο.Αφου τους πουνε απο την αντιπροσωπεια οτι οντως υπαρχει προβλημα τοτε ακολουθουν ολα τα αλλα.

Δημοσ.

Α οκ λάθος.

Δοκίμασε. Από ποιο κατάστημα το πήρες;

kaizershop

Μια χαρα θα παει το κινητο service αρχικα για να διαπιστωθει οτι το προβλημα δεν το προκαλεσες εσυ.Τα σκρουτζομαγαζα δεν εχουν δικο τους service για να το κοιταξουν αυτο.Αφου τους πουνε απο την αντιπροσωπεια οτι οντως υπαρχει προβλημα τοτε ακολουθουν ολα τα αλλα.

Καλά αν το δει ο υπάλληλος ότι όντως είναι έτσι, δεν θα το κάνει refund; Τι εμποδίζει το service από το να πει πως είναι πρόβλημα που έκανα εγώ; Ξέροντας την Arvato είναι πάρα πολύ πιθανό κιόλας.

Δημοσ.

kaizershop

Καλά αν το δει ο υπάλληλος ότι όντως είναι έτσι, δεν θα το κάνει refund; Τι εμποδίζει το service από το να πει πως είναι πρόβλημα που έκανα εγώ; Ξέροντας την Arvato είναι πάρα πολύ πιθανό κιόλας.

Το kaizer αγαπητε δεν εχει τμημα service και οποτε εχω παει εχουν παρα πολυ κοσμο που περιμενει. Αν ειναι κατι που οντως ειναι τοσο εμφανες που δεν χρειαζεται service οκ μαζι σου αλλα πολυ φοβαμαι οτι μαλλον θα εχω δικιο σε αυτα που γραφω(επειδη και εγω απο εκει πηρα το δικο μου),ειδικα επειδη δεν εχει και αποθεμα για να σου δωσει αλλο(παρολο που βλεπω στο αλλο site οτι εχουν nexus 6p https://www.kaizerstore.gr/huawei-nexus-6p-32gb-silver-eu

Σκεψου οτι ειχα παει Moto G με κολλημενο pixel το οποιο φυσικα ηταν εμφανες και το εδειξα κιολας,και περιμενα να κανουν factory reset την συσκευη μπας και εφευγε οπως μου ειπαν χωρις να εχω περασει καθολου εφαρμογες μεσα...... Προφανως δεν εφυγε και τελικα αφου περιμενα ποση ωρα μου ειπαν οτι θα το στειλουν το κινητο στο service.

Δημοσ.

Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα από τα πλάγια, είναι θέμα με το κούμπωμα. Φαντάζομαι ότι αν κουμπωθεί ξανά όλο θα φτιάξει, αλλά είναι πολύ πολύ πολύ δύσκολο να ανοιχτεί χωρίς να φανεί σημάδι μετά. Όπου έχει ανωμαλία στο πλάι, αυτομάτως υπάρχει και στην οθόνη. Πλέον έχω βρεί, δεξί μέρος, πάνω στο power button, πάνω αριστερή γωνία, και κάτω δεξιά και αριστερή και μέση αριστερά. Fuck that's a lot. Επίσης η οθόνη έχει ένα blue shift με το tilt

Δημοσ.

Το blue tind είναι φυσιολογικό όλες οι OLED το έχουν είναι οι γωνίες θέασης που δν είναι και οι κορυφαία ατού της τεχνολογίας αυτής απλά στο νεξους είναι ένα κλικ πιο έντονο έχει ξανά υποθει αυτό και το δικό μου έτσι είναι κ όλα έτσι εινΙ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...