Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά, είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει σε συσκευή αλλά αυτά τα δύο με έχουν ξενερώσει απίστευτα. Αν δεν βγάλω άκρη με την οθόνη θα μου κάτσει πολύ στραβά. Τουλάχιστον αντί να το στείλουν αυτοί στην Arvato θα τους πω να το πάω εγώ, να κάνουν τον έλεγχο. Είναι και στο δρόμο για το σπίτι.

Δημοσ.

πάντως και εσύ ρε φίλε έχεις τραβήξει τρελό λαχείο.πήρες g4, το έστειλες 4-5 φορές στο σερβις, μετά από τα χίλια ζόρια πήρες τα λεφτά πίσω παίρνεις άλλο κινητό και σου ξανακάθεται πρόβλημα.δεν σε θέλει με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως και εσύ ρε φίλε έχεις τραβήξει τρελό λαχείο.πήρες g4, το έστειλες 4-5 φορές στο σερβις, μετά από τα χίλια ζόρια πήρες τα λεφτά πίσω παίρνεις άλλο κινητό και σου ξανακάθεται πρόβλημα.δεν σε θέλει με τίποτα.

Καλα δεν ειναι ετσι 100%.Με το G4 δεν μπορουσε καν να κανει την δουλεια του και να το χρησιμοποιησει με τα bootloop και τα service.

Δημοσ.

Με πάει καλά γενικά :P

Σε κανένα μισάωρο θα πάω στο μαγαζί να δω τι θα κάνω. Το δικό μου είναι κατασκευασμένο στις 4-11-2015, δηλαδή ούτε 2 μήνες από την ανακοίνωση. Λογικά στις νέες παρτίδες δεν θα υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Θα το πάω την δευτέρα πάλι, επειδή ούτως ή άλλως το σκ στο κατάστημα θα έμενε μου είπαν. Αν είχαν τεχνικό τμήμα θα ήταν άμεση η αλλαγή μου είπαν αλλά τώρα δεν μπορούν να κρίνουν με το μάτι

Δημοσ.

Θα το πάω την δευτέρα πάλι, επειδή ούτως ή άλλως το σκ στο κατάστημα θα έμενε μου είπαν. Αν είχαν τεχνικό τμήμα θα ήταν άμεση η αλλαγή μου είπαν αλλά τώρα δεν μπορούν να κρίνουν με το μάτι

Ναι αρκει μονο πες τους να μην χαθει η εγγυηση DOA ετσι.

Δημοσ.

Ναι αρκει μονο πες τους να μην χαθει η εγγυηση DOA ετσι.

Καλά πως να χαθεί; Αφού είναι μέσα στο DOA. Η αγορά έγινε τρίτη, και τετάρτη και πέμπτη να τους το πάω δεν έχουν θέμα μου είπαν. Εγώ θα το πάω Δευτέρα όμως να είμαι σίγουρος
Δημοσ.

Ναι καλα μλκιες.Και εγω το κινητο μου που το ειχα παει για καμμενο pixel ακριβως την 7μη μερα απο οταν το πηρα(Παρασκευη απογευμα το ειχα παρει και το κινητο το πηγα πισω την επομενη Παρασκευη το μεσημερι για την ακριβεια),και δεν μου δωσαν ναι σφραγισμενη συσκευη οπως επρεπε.Βεβαια δεν με πειραξε τοτε γιατι δεν ηθελα να το κρατησω το κινητο.

Υποψην και μενα η αγορα απο Kaizer ηταν.

Δημοσ.

Ναι καλα μλκιες.Και εγω το κινητο μου που το ειχα παει για καμμενο pixel ακριβως την 7μη μερα απο οταν το πηρα(Παρασκευη απογευμα το ειχα παρει και το κινητο το πηγα πισω την επομενη Παρασκευη το μεσημερι για την ακριβεια),και δεν μου δωσαν ναι σφραγισμενη συσκευη οπως επρεπε.Βεβαια δεν με πειραξε τοτε γιατι δεν ηθελα να το κρατησω το κινητο.

Υποψην και μενα η αγορα απο Kaizer ηταν.

Τραγικό. Καλύτερα να μείνω με το προβληματικό αν είναι να μου δώσουν refurbished. Ερώτηση. Τα kaizerstore, kaizershop, kaizer, είναι αλυσίδα ή απλά συνώνυμα;
Δημοσ.

Τραγικό. Καλύτερα να μείνω με το προβληματικό αν είναι να μου δώσουν refurbished. Ερώτηση. Τα kaizerstore, kaizershop, kaizer, είναι αλυσίδα ή απλά συνώνυμα;

Εγω σου ειπα τι ετυχε σε μενα.Τωρα εσενα που ταρακουνησες λιγο και με το θεμα του G4 Και αγορασες ακριβοτερη συσκευη ισως εχεις καλυτερης αντιμετωπισης,απλα λεω προσοχη.

Δημοσ.

Το άφησα στο μαγαζί, περιμένω τώρα. Μπορεί κάποιος να μου πει τα 6 πρώτα ψηφία της συσκευής του; Για σειριακό μιλάω. Νομίζω πως εκεί γράφει την παρτίδα του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κινητό το πήρα πριν μία εβδομάδα στα χέρια μου, δεν βρέθηκε πρόβλημα λένε. 

Είπα αφού λειτουργικά δεν το επηρεάζει να το κρατήσω έτσι. Βάζω tempered glass, βάζω και θήκη.

Και εκεί που κάθομαι προχθές, το πατάω στην πάνω δεξιά γωνία με το δάχτυλο μου και νιώθω ότι κουνιέται. Κάνει τακ-τακ σε φλάτ επιφάνεια, σαν καρέκλα που δεν πατάει καλά. Λύγισε με την χρήση day to day. Έβγαλα τη θήκη σήμερα, έχω παρατηρήσει ότι έχει κάνει ένα ΠΟΛΥ ελαφρύ τόξο και πίσω, στην μεριά που δεν είναι η κάμερα, έχει λυγίσει από το σημείο του σένσορα δακτυλικού αποτυπώματος και πάνω, αρκετά ώστα να τρεκλίζει. 

Τέλος η οθόνη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει από το σώμα σιγά σιγά, και όταν την πιέζω σε εκείνα τα σημεία, μπαίνει μέσα και βγαίνει πάλι έξω.

Επειδή σε λίγες μέρες έχω ένα ταξίδι θα το κρατήσω να δω πως θα πάει, αλλά όταν γυρίσω, θα το περάσω από Arvato. Αν μου πουν το παραμικρό θα τους πάρει ο διάολος.

Δημοσ.

να πω ότι δεν τα λέγαμε εδώ για το πρόβλημα του ευκολου λυγισματος?

στείλε mail στην Google απευθείας γιατί με αρβατο δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ

Δημοσ.

Άμα διαβάσεις τι ειπες από την αρχή ήταν έτσι ή συσκευή δν του έγινε στην πορεία οπότε όχι δν είναι το πρόβλημα του εύκολου λυγισματος απλά ήταν ελαττωματικό το προϊόν από την αρχή αλλα για κακή του τύχη ή μάλλον δν το κυνήγησε αρκετά για να του δώσουν άλλο γτ δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να φωνάξεις και να το κυνηγας μόνος σου να βρεις το δίκαιο σού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...