Προς το περιεχόμενο

chgcfchgsdgrfcjh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό και αξιόπιστο για απλή καθημερινή χρήση(δεν ανέφερες κάτι άλλο)

Εγώ δεν θα το έπαιρνα γιατί θέλω τουλάχιστον +2 πλήκτρα(για gaming και όχι μόνο)

Εναλλακτικά το είχα παλιότερα, πλήρως ευχαριστημένος αλλά είναι μικρό σε μέγεθος

Τώρα είμαι με αυτό

Γενικά προτιμώ logitech γιατί αν πάθει κάτι, με ένα τηλέφωνο έχεις καινούριο στην πόρτα σου 1 βδομάδα μετά

Δημοσ.

Καλό και αξιόπιστο για απλή καθημερινή χρήση(δεν ανέφερες κάτι άλλο)

Εγώ δεν θα το έπαιρνα γιατί θέλω τουλάχιστον +2 πλήκτρα(για gaming και όχι μόνο)

Εναλλακτικά το είχα παλιότερα, πλήρως ευχαριστημένος αλλά είναι μικρό σε μέγεθος

Τώρα είμαι με αυτό

Γενικά προτιμώ logitech γιατί αν πάθει κάτι, με ένα τηλέφωνο έχεις καινούριο στην πόρτα σου 1 βδομάδα μετά

τι εννοεις με αυτο??

Δημοσ.

Ότι αν πάθει κάτι το ποντίκι του, με ένα τηλέφωνο στο support, θα του στείλουν καινούριο χωρίς πολλά πολλά

Δημοσ.

Ότι αν πάθει κάτι το ποντίκι του, με ένα τηλέφωνο στο support, θα του στείλουν καινούριο χωρίς πολλά πολλά

κάτσε δηλαδή εγώ έχω θέμα με το αριστερό κουμπί, κάνει διπλό κλικ, μου το φτιάχνουν? το έχω 3-4 χρόνια  

Δημοσ.

κάτσε δηλαδή εγώ έχω θέμα με το αριστερό κουμπί, κάνει διπλό κλικ, μου το φτιάχνουν? το έχω 3-4 χρόνια  

Αν είναι εντός εγγύησης δεν στο φτιάχνουν, σου στέλνουν καινούριο.

Χωρίς καν να στείλεις το χαλασμένο να του δουν κ.λπ. Παίρνεις τηλέφωνο στο ελληνικό support, λες το πρόβλημα σου, δίνεις το serial number/απόδειξη και σε 1 βδομάδα έχεις καινούριο.

Τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα τη μία φορά που χρειάστηκε, όταν το κουνέλι μου έκοψε το καλώδιο από το mouse, στα 2 χρόνια από την αγορα. Βέβαια τους είπα ότι σταμάτησε να ανταποκρίνεται χωρίς λόγο :P

Τώρα εσένα δεν ξέρω, μιας και το έχεις αρκετό καιρό. Υπάρχουν περιπτώσεις πάντως που έχει αντικαταστήσει προϊόντα και εκτός εγγύησης. 

Γενικά φημίζεται για το aftesale support της, αν googlάρεις θα δεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...