Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

πρόσφατα έκανα μια αγορά από ebay, ένα φλας σε χαμηλή τιμή 17 ευρω (η τιμή του συνήθως είναι διπλασία). Δεν είχε πολλές αξιολογήσεις αλλά είχε μερικές καλές αφού δεν ήταν μεγάλο το ποσό είπα να ρισκάρω τελικά μετά την αγορά και αφού έστειλα τα χρήματα μέσω paypal μου ήρθε μήνυμα την επόμενη:

The listing you're interested in is no longer available

Και ο χρήστης δεν ήταν ενεργός. (No longer a registered user)

Άνοιξα την υπόθεση στο Paypal, λέτε να μου επιστραφεί το ποσό ή να ξεκινήσω να τα κλαίω;

Και γενικά πάντα υπάρχουν υπερπροσφορές στο trending με πωλητές με λίγες αξιολογήσεις που εξαφανίζονται μετά από λίγο.

Δημοσ.

Θα τα πάρεις πίσω μέσω PayPal (Buyer Protection)

Επίσης ποτέ μην αγοράζεις από τύπους που έχουν χαμηλή βαθμολογία και φαίνονται ύποπτοι. Επίσης ποτέ μην αγοράζεις εκτός Ευρώπης γιατί συνήθως αυτοί είναι που θα κοιτάξουν να σου φάνε τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

παντου υπαρχουν απατωνες. 

θα τα παρεις πισω

Δεν διαφωνώ αλλά οι περισσότεροι που προσπάθησαν να φάνε λεφτά είναι από Αυστραλία, Κίνα, γενικώς χώρες της ανατολής.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά γενικά προτιμώ ηνωμένο βασίλειο αλλά και μικροπράγματα από κίνα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα μάλιστα έχει τύχη να πάρω θήκη για κινητό από κίνα δευτέρα και να μου έρθει παρασκευή.

lesson learned μόνο με πολλές αξιολογήσεις

Δημοσ.

Όπως είπαν κ οι προλαλήσαντες, εάν πλήρωσες μέσω Paypal, θα στα δώσει πίσω. Απλά όχι άμεσα λογικά..Θέλει να μια διαδικασία που συνήθως παίρνει λίγο χρόνο.

Δημοσ.

Όπως είπαν κ οι προλαλήσαντες, εάν πλήρωσες μέσω Paypal, θα στα δώσει πίσω. Απλά όχι άμεσα λογικά..Θέλει να μια διαδικασία που συνήθως παίρνει λίγο χρόνο.

κάλιο αργά...

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ αλλά οι περισσότεροι που προσπάθησαν να φάνε λεφτά είναι από Αυστραλία, Κίνα, γενικώς χώρες της ανατολής.

παντού υπάρχουν εγώ έχω πέσει θύμα ενός κινέζου  που το έπαιζε γάλλος στο ebay

Δημοσ.

Γενικά αγορές μέσω paypal η μέσω buyer protection και είσαι οκ

Απλά λίγο υπομονή να πάρεις τα φράγκα πίσω

Από τα πιο επικίνδυνα είναι αγορά μέσω πιστωτικής!

Δημοσ.

μαγκες μιας και προσφατα αρχισα και γω τις αγορες με χρεωστικη καρτα απο ebay και γενικα απο ιντερνετ. αυτο με το paypal για να μαι πιο ασφαλης που λετε πως το κανω?

Δημοσ.

Εννοείται 1000%

Φτιάξε paypal

ναι επειδη ενδιαφερομαι γιαυτο ρωταω πως γινεται? κατι διαβασα οτι θελει και 1,5 ευρω? κατι τετοιο

Δημοσ.

παντού υπάρχουν εγώ έχω πέσει θύμα ενός κινέζου  που το έπαιζε γάλλος στο ebay

Την πατησα πριν μια εβδομαδα απο Κινεζο που το επαιζε Γαλλος, πουλαγε κυριως ρουχα.

Ειχε καμια 30 θετικες αξιολογησεις και ξαφνικα απο ενα σημειο και μετα εγινε καπνος και αρχισε να τρωει αρνητικες την μια μετα την αλλη.

Η καταχωρηση του προϊοντος που αγορασα εξαφανιστηκε, υποτιθεται οτι καποιος αλλος εβαζε listing με το username του, συμφωνα με το mail που μου εστειλε το eBay.

Ειχα ηδη πληρωσει με PayPal και ανοιξα case μολις πηρα το mail, την επομενη μερα το ποσο εγινε refund.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...