arma1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα σε μια τετοια περιπτωση με αποζημιωσε αμεσα το ebay
ChrisRX-8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Γεια χαρα παιδες.. θελω να αγορασω μια θηκη για το κινητο και ο πωλητης βρισκεται Κορεα, απλα το θεμα ειναι οτι εχει μονο 710 βαθμολογια, ομως εχει μονο 4 αρνητικα.. τι λετε να κανω? Η θηκη ειναι στα 19$ και η αποστολη του δεματος 4.99$ αξιζει λετε να κανω την αγορα μεσω paypal η θα εχω τραβηγματα? Επισης για τελωνειο καπου ειχα διαβασει οτι για μικροποσα δεν παιζει να πληρωσω κατι.. ισχυει? Ευχαριστω πολυ!!
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τόσο ακριβή θηκη είναι φίλε μου; Τσεκαρες τα γνωστά κινεζοσιτε που έχουν καλές τιμές μήπως την βρεις εκεί πιο φθηνά;
ChrisRX-8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι φιλε ειναι ακριβη.. αυτη εδω ειναι.. http://www.ebay.co.uk/itm/Spigen-Ultra-Hybrid-Cell-Mobile-Phone-Bumper-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note4-/252317727581?var=551159031006&hash=item3abf4efb5d:g:vpcAAOSwr7ZW4-XQ Οταν λες τα κινεζοσιτε.. εννοεις τυπου Aliexpress? Δεν βρηκα κατι με λιγο ψαξιμο που εκανα εκει..
stelios18120 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι alixpress,banggood,gearbest, και τα υπόλοιπα έτσι γνωστά
Lanike71 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα : Ebay αγορά από Κίνα με paypal. 99,6% αξιολόγηση με πάνω από 20.000 πωλήσεις. Μου στέλνει μήνυμα ότι το έστειλε (πριν ένα μήνα). Επίσης έστειλε τον αριθμό tracking, ο οποίος είναι άκυρος. Παραπονέθηκα για το ότι δεν παρέλαβα ακόμα και επίσης ότι ο αριθμός είναι άκυρος και μου απαντά να κάνω υπομονή και παίρνει ως και 30 εργάσιμες η παραλαβή. Ερώτηση : Υπάρχει χρονικό όριο που δε μπορώ να κάνω τίποτα πλέον (και θέλει να χρονοτριβήσει) ή όχι;
vchristod84 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα : Ebay αγορά από Κίνα με paypal. 99,6% αξιολόγηση με πάνω από 20.000 πωλήσεις. Μου στέλνει μήνυμα ότι το έστειλε (πριν ένα μήνα). Επίσης έστειλε τον αριθμό tracking, ο οποίος είναι άκυρος. Παραπονέθηκα για το ότι δεν παρέλαβα ακόμα και επίσης ότι ο αριθμός είναι άκυρος και μου απαντά να κάνω υπομονή και παίρνει ως και 30 εργάσιμες η παραλαβή. Ερώτηση : Υπάρχει χρονικό όριο που δε μπορώ να κάνω τίποτα πλέον (και θέλει να χρονοτριβήσει) ή όχι; Αν δεν κάνω λάθος, το PayPal σε καλύπτει για 6 μήνες
chipakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα : Ebay αγορά από Κίνα με paypal. 99,6% αξιολόγηση με πάνω από 20.000 πωλήσεις. Μου στέλνει μήνυμα ότι το έστειλε (πριν ένα μήνα). Επίσης έστειλε τον αριθμό tracking, ο οποίος είναι άκυρος. Παραπονέθηκα για το ότι δεν παρέλαβα ακόμα και επίσης ότι ο αριθμός είναι άκυρος και μου απαντά να κάνω υπομονή και παίρνει ως και 30 εργάσιμες η παραλαβή. Ερώτηση : Υπάρχει χρονικό όριο που δε μπορώ να κάνω τίποτα πλέον (και θέλει να χρονοτριβήσει) ή όχι; Στις 41 ημέρες ανοίγεις υπόθεση στο ebay. Το Paypal σε προστατεύει για τρεις μήνες από την ημερομηνία αγοράς αλλά δεν χρειάζεται διότι με το ebay θα έχεις ξεκαθαρίσει πιο γρήγορα.Βασικά δες ο χρόνος παράδοσης μόλις λήξει και δεν έχει έρθει το αντικείμενο ανοίγεις κατ ευθείαν υπόθεση. Ετσι κι αλλιώς το ebay θα δώσει 8 ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα