Stef_25 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Παιδια,υπαρχει καποιος που να μπορει να κανει μεταφραση με τη σωστη μορφη/δομη ενα βιογραφικο στα Ελληνικα?
Papakaliati Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Συνήθως είναι σημαντικό να αναφέρεις και από πια γλώσσα να το κάνεις μετάφραση. Εκτός άμα εννοείς τροποποίηση. Άμα ειναι πρώτο μάλλον δεν εννοείς από τα Αγγλικά, οπότε η απάντηση είναι πήγαινε σε μεταφραστή, και για το δεύτερο υπάρχουνε τόσες άφθονες πηγές σε όλο το ίντερνετ που και πάλι η απάντηση θα πρέπει να είναι, φυσικά, μετά αμοιβής.
Stef_25 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εχω ενα βιογραφικο γραμμενο σε Ελληνικα και θα το ηθελα μετατροπη στα Αγγλικα. Το βιογραφικο το εφτιαξα on line στο europass cv on line
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πιστεύω οτι αγγλικά μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Εκτός αν μιλάμε ξερω γω για πολύ ειδικές εκφράσεις εκεί που αναφέρεται η εμπειρία στις θέσεις. Το δικό μου θα το έφτιαχνα μόνος.
Postmort3m Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εχω ενα βιογραφικο γραμμενο σε Ελληνικα και θα το ηθελα μετατροπη στα Αγγλικα. Το βιογραφικο το εφτιαξα on line στο europass cv on line Αν ξέρεις Αγγλικά το κάνεις και μόνος σου. Αν δεν ξέρεις στείλτο σε εμένα και θα στο μεταφράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα