Mamatereza Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Μολις αγορασα το φουρνο Siemens HB63AS521 ο οποιος στο πανω μερος του εχει ενα μικρο τετραγωνο μαυρο πλαστικο καπακι http://imgur.com/PKCLNIH . Πανω απ το καπακι εχει ενα διαφανες αυτοκολλητο το οποιο κραταει ουσιαστικα στη θεση του το μαυρο πλαστικο καπακι. Ξερει κανεις αν πρεπει να αφαιρεθει το διαφανες αυτοκολλητο πριν την τοποθετηση και χρηση του φουρνου ή οχι? Ευχαριστω. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από Mamatereza
Mamatereza Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν γραφουν τιποτα περι αυτου δυστυχως.
tzizzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 αν ειναι ο αεραγωγος του φουρνου τοτε θελει να το βγαλεις
tzizzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 αυτα τα 4 σηματακια στις γωνιες ειναι απαγορευτικα στο να το βγαλεις? ετσι μου φαινεται εμενα
Mamatereza Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αυτο καταλαβαινω κι εγω, αλλα δυστυχως δεν ειμαι σιγουρος...
tzizzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 σιγουρος 100% ουτε εγω ειμαι αλλα 4 απαγορευτικα στο να μην το ξεκολλησεις μαλλον αυτο θα σημαινουν αστο ετσι για αρχη και ριξε ενα τηλεφωνακι να ρωτησεις εκει που την αγορασες.. ετσι για να εισαι σιγουρος 1
Mamatereza Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Λες να μην χρειαζεται 5ο απαγορευτικο δηλαδη για να μην το ξεκολλησω ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα