Zus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Επισημο ηταν απο την ωρα που το εγραφε στην σελιδα τους. Απο την πρωτη στιγμη δηλαδη που το γραψατε οτι τελειωσε. Μπαινει το TAG αμεσα και ολα κομπλε. Ναι,ντάξει, για να μην ελπίζουμε οι υπόλοιποι το έγραψα, όχι ότι δεν ήταν και πριν
ADHD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βαση οσων διαβαζα κυριως εδω μεσα περι μηχανικων (βλεπε κι ενα ποστ που εγινε σε αυτο το τοπικ λιγο παραπανω), νομιζα αγοραζοντας μηχανικο οτι η πληκτρολογηση θα ειναι μια νεα εμπειρια, κατι το διαφορετικο. @@παρια εχω να πω. Μηχανικο εχω στο σπιτι, μεμβρανη στη δουλεια και δεν καταλαβαινω σχεδον καμια διαφορα, πλην του θορυβου των πληκτρων του μηχανικου. Θεωρητικα θα επρεπε να μην την παλευω στη δουλεια (μετα απο κατι ποστ τυπου "δεν υπαρχει επιστροφη απο την μερα που θα αγορασετε μηχανικο μαγκες") και θεωρητικα οταν γυρναγα σπιτι θα επρεπε να νιωθω σαν να εχω ρουφηξει 2 μυτιες κοκα πληκτρολογωντας και παλι στο μηχανικο μου. Ε, nerdo@@παριες απλα. Η διαφορα ειναι αν οχι ανυπαρκτη, τοτε ανεπαισθητη. Προτεινω σε οποιους ψηνονται για μηχανικο, να πανε να δοκιμασουν κανα εκθεμα πρωτα για να μην ξενερωνουν αδικα μετα. ΥΓ. Και ενω θα ειχα καθε λογο να υποστηριξω την αγορα μου και να το παιζω μαγκας, επιμενω, τσαμπα φραγκα αν ειναι πανω απο 40 ευρω. Hype ειναι, τιποτε περισσοτερο. Μερικοι προτιμουν μεμβρανη στη δουλεια ετσι και αλλιως, εχει softer bottom out για typing και δεν κανει θορυβο, αλλιως αν θες "click,click" πας μονο σε blue. Το εχω ξαναπει αρκετες φορες, καλο θα ηταν το πρωτο μηχανικο που παιρνει καποιος να ειναι με blue, μονο ετσι καταλαβαινεις day and night διαφορα(και σπας τα νευρα των γυρω σου ) αλλιως με κατι red/brown/black αρχιζουν τετοιου ειδους post. Αν και παλι εχεις blue τοτε απλα δεν σε ενδιαφερουν τα keyboards, δεν βλεπεις διαφορες και σεβαστο απολυτα, και την γιαγγια μου να βαλω να δει 4k tv θα μου πει σιγα τη διαφορα με τη crt που εχει και οι 2 την ιδια εικονα δειχνουν, ολα θεμα perspective ειναι. Για δουλεια Topre master race μονο, τα cherry ειναι για παιδακια. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2016 από ADHD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα