Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν λες το βασικότερο. Γιατί σε έχουν στοχοποιήσει;
George825 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν λες το βασικότερο. Γιατί σε έχουν στοχοποιήσει; Υπάρχει περίπτωση αν κάποιος με στοχοποίηση... Το θέμα είναι ότι εγώ έχω στρέψει το ενδιαφέρον μου σε άτομα από εξωτερικό ως πιθανή απειλή Για να καταλάβω, μας λες ότι κάποια άτομα που έχουν πολλά λεφτά και ζουν στο εξωτερικό σε έχουν στοχοποιήσει; Γιατί; Πρώτα από όλα, δεν με κυνηγάει κανεις Πιο VPN θα με προστατέψει από την...Αφέλεια ήθελα να ήξερα Δεν βγάζουμε άκρη έτσι , όσες φορες και να το ξεκαθαρίσω, εσείς θα επαναλαμβάνεται την ίδια άκυρη ερώτηση. Πάντως μου βρωμάει τρολλια η υπόθεση γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να σας έχω πει το ίδιο πράμα τουλάχιστον τρεις φορες και να μην μπορείτε να το εμπεδώσετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τρολάρισμα ονομάζεται το δούλεμα. Ο μόνος που φαίνεται να τρολάρει εδώ μέσα είσαι εσύ με φανταστικούς εχθρούς από το εξωτερικό που έχουν βαθιές τσέπες και ενδεχομένως να σε κυνηγήσουν γιατί κάτι αντίστοιχο έπαθε κι ένας φίλος σου τρέχα γύρευε για ποιο λόγο. Κι όταν σε ρωτάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι να ασχοληθούν μαζί σου λες δεν είπα ότι θα ασχοληθούν, είπα ότι μπορεί. Με τα μπορεί ρε παλικάρι δεν γίνεται δουλειά. Μπορεί να σε έχει βάλει και η NSA στο στόχο γιατί είσαι μεγάλο μυαλό (αυτό είναι τρολάρισμα). Παρόλα αυτά απαντήσεις πήρες.
George825 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αλλα δεν έχει και σημασία στο κάτω κάτω, φτάνει που είχατε την καλοσύνη να με πληροφορήσετε επί του θέματος. Μα δεν λες το βασικότερο. Γιατί σε έχουν στοχοποιήσει; Λεβέντη μου, σου δώσαμε απαντήσεις. Τι άλλο θες; Που ακριβώς βλέπεις ότι θέλω και κάτι άλλο πέρα από τα όσα μου έχετε είδη πει, ε παλικάρι μου? Είχα την εντύπωση ότι η κουβέντα μας είχε σταματήσει στο post #15 αλλα έκανα λάθος γιατί σου είχε μείνει μια απορία στο post #16 που πολλάκις ( όχι ο υφυπουργός ) διευκρίνισα. Αν είχα κάποια άλλη απορία θα την είχα αναφέρει, βλέπεις κάτι τέτοιο στο δέκατο πέμπτο post μου? Συγγνώμη αν δημιουργήθηκε άθελα μου η οποιαδήποτε παρεξήγηση. Από μεριά μου είμαι εντάξη, αν χρειάζεσαι να σου πω κάτι παραπάνω έτσι για να γίνετε κουβέντα, από εμενα έχεις το ελεύθερο, εγώ έχω τελειώσει.
WalkerSW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τελικα μας ψεκάζουν δεν εξηγείται διαφορετικά
George825 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τρολάρισμα ονομάζεται το δούλεμα. Ο μόνος που φαίνεται να τρολάρει εδώ μέσα είσαι εσύ με φανταστικούς εχθρούς από το εξωτερικό που έχουν βαθιές τσέπες και ενδεχομένως να σε κυνηγήσουν γιατί κάτι αντίστοιχο έπαθε κι ένας φίλος σου τρέχα γύρευε για ποιο λόγο. Κι όταν σε ρωτάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι να ασχοληθούν μαζί σου λες δεν είπα ότι θα ασχοληθούν, είπα ότι μπορεί. Με τα μπορεί ρε παλικάρι δεν γίνεται δουλειά. Μπορεί να σε έχει βάλει και η NSA στο στόχο γιατί είσαι μεγάλο μυαλό (αυτό είναι τρολάρισμα). Παρόλα αυτά απαντήσεις πήρες. Όπα φιλε, με το να κάνουμε edit 3 ώρες μετά δεν πάει όμορφα Δεν γίνετε να υπάρχουν ενημερώσεις για edit όταν κανεις συνδρομή, αλλα τέσπα... Εγώ όπως βλέπεις το πήρα χαμπάρι χαρεί στον φίλο από πάνω με τις θεωρίες συνωμοσίας του και δεν κάνω το ίδιο ( edit ) παρα σου απαντάω ευθέως με καινούργιο post. Αφού λοιπόν δεν είσαι troll, γιατί βρε άνθρωπε αλλα λες την μια και αλλα την άλλη, χμμμ ? Κι όταν σε ρωτάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι να ασχοληθούν μαζί σου λες δεν είπα ότι θα ασχοληθούν, είπα ότι μπορεί. Μα τα λες σοβαρά αυτά τα πράματα τώρα ? Μήπως τελικά έχει δίκιο ο WalkerSW που μιλάει για ψεκασμούς? Σοβαρά τώρα, ποτε με ρώτησες αυτό ακριβώς το πράμα, γιατί εγώ πιο πάνω άλλο βλέπω να λες... Μα δεν λες το βασικότερο. Γιατί σε έχουν στοχοποιήσει; Όπως βλέπεις, δεν ρωτάς γιατί να ασχοληθούν μαζί μου αλλα ρωτάς γιατί με έχουν στοχοποίηση ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τρολάρισμα ονομάζεται το δούλεμα. Ο μόνος που φαίνεται να τρολάρει εδώ μέσα είσαι εσύ με φανταστικούς εχθρούς από το εξωτερικό που έχουν βαθιές τσέπες και ενδεχομένως να σε κυνηγήσουν γιατί κάτι αντίστοιχο έπαθε κι ένας φίλος σου τρέχα γύρευε για ποιο λόγο. Όσον αφορά τι γενικότερη κατάσταση, όχι δεν είναι καθόλου τις φαντασίας μου και ξέρω πολύ καλά το λόγο που έφαγε τάπα ο γνωστός μου ( όχι φίλος μου ) και αυτό τον λόγο τον εξήγησα εν μέρη σε παραπάνω posts.... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πετύχεις, αλλα με το να λες τέτοια πράματα ενώ δεν ξέρεις ακριβώς τι παίζει και έχεις ως μονο στοιχειο αυτά που έχω μοιραστεί μαζί σου, είναι τουλάχιστον λυπηρό... Αυτά, Φιλικά... Υστερόγραφο: Ευχαριστώ τον φίλο Walker για το post παραπάνω γιατί αν δεν το έκανε, η θα έκανα double post και θα έτρωγα κανένα Banάκι η θα άφηνα ακόμα μια παρεξήγηση στον αέρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει, σε έχει βάλει στο μάτι κάποια διεθνής ελίτ. Οι ιλουμινάτι θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα