Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα ενα ρουτερ Tp-Link TD-W8960N . Υστερα μπηκα στις ρυθμισεις του ρουτερ τα ρυθμισα ολα καλα ενεργοποιησα και το wireless mode και ενω τα κινητα και το αλλο λαπτοπ συνδεεται κανονικα στο δικτυο το ενα λαπτοπ μονιμως βγαζει περιορισμενη προσβαση και δεν μπορει να συνδεθει ασυρματα . Με ethernet καλωδιο συνδεεται στο δικτο κανονικα...Να επισημανω οτι δεν εχω καποιο firewall ή antivirus που να εμποδιζει ασυρματες συνδεσεις μιας και στα αλλα δικτυα συνδεεται κανονικα το λαπτοπ. Καποια βοηθεια με το τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα ενα ρουτερ Tp-Link TD-W8960N . Υστερα μπηκα στις ρυθμισεις του ρουτερ τα ρυθμισα ολα καλα ενεργοποιησα και το wireless mode και ενω τα κινητα και το αλλο λαπτοπ συνδεεται κανονικα στο δικτυο το ενα λαπτοπ μονιμως βγαζει περιορισμενη προσβαση και δεν μπορει να συνδεθει ασυρματα . Με ethernet καλωδιο συνδεεται στο δικτο κανονικα...Να επισημανω οτι δεν εχω καποιο firewall ή antivirus που να εμποδιζει ασυρματες συνδεσεις μιας και στα αλλα δικτυα συνδεεται κανονικα το λαπτοπ. Καποια βοηθεια με το τι μπορει να φταιει;

Δοκίμασε να βάλεις σταθερή ip στο laptop τις περισσότερες φορές αυτό φταίει.

Και εμένα το ένα laptop έχει το ίδιο θέμα με το router μου, πάει πάντα και ζητάει να πάρει ip που το router έχει ήδη αποδώσει σε άλλη συσκευή αν το αφήσω στο αυτόματο, του έβαλα μια σταθερή δικιά του και ησύχασα  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...