Prof_Chaos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Στο διαμέρισμα εχω έτοιμες υποδοχές για το aircondition. Πριν κάποια χρόνια είχα βάλει στο σαλόνι ενα 14άρι fujitsu με διάμετρο σωλήνα απο τι βλέπω στο manual connection pipe liquid 1/4 και Gas 1/2 Στα υπνοδωμάτια όμως θέλω να βάλω 9άρι και βλέπω τους παρακάτω σωλήνες οι οποίοι οπως του μέτρησα μου βγήκαν 1/4 και 3/8 μετατρέποντας σε ιντσες πάντα. πως τους βλέπετε εσείς; πρέπει να προσέξω κάτι άλλο στην επιλογή aircondition; ευχαριστώ!
dollyyy19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ?η ερωτηση ποια ειναι?αν ο κατασκευαστης του 9αριου ,σωστα επελεξε τις διαστασεις των σωληνων,χωρις να ρωτησει εσενα και τον κατασκευαστη του 14αριου αλλα και τον κατασκευαστη του κτηριου?διοτι την απαντηση την ξερεις.............και σιγουρα ,για την επιλογη αρκοδισιου,δεν κοιταμε την διατομη των χαλκοσωληνων..........
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 εντάξει φίλε μου ευχαριστώ . Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει εαν παίζει ρόλο η διάμετρος του σωλήνα ή κάποια άλλη παράμετρος , γιατι στο πρώτο που είχα βάλει μου είχε πει να το προσέξω. Μάλιστα είχα αγοράσει λάθος μοντέλο και το άλλαξα. Πάνε χρόνια βέβαια και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα