JohnTehGreek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, εδώ και κανα μισάωρο παλεύω να αγοράσω ένα κλειδί για κάποιο Game που θέλω αλλά πάντα όταν πάω να ολοκληρώσω την συναλλαγή μέσω Skrill μου χτυπάει και βγάζει error "The transaction was declined" και μερικές φορές "Please check your card's information and try again" Τι παίζει; Χθες πάντως έκανα κανονικά αγορά από Κινα για διάφορα πραγματάκια. Παίζει να κολλάει με την Skrill; Η κάρτα μου είναι μια Viva Wallet Prepaid.
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Capital Controls έχουμε. Κάποιες συναλλαγές συνεχίζουν να μην περνάνε...
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια συναλλαγή των 5€ δεν περνούσε... Όπως και να έχει για κάποιο λόγο έφτιαξα λογαριασμό Paypal, έβαλα την καρτα εκεί και έγινε η συναλλαγή κανονικά.
kodorevi8ulis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια συναλλαγή των 5€ δεν περνούσε... Ποιος σου είπε ότι ήταν θέμα ποσού ;
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Όπως και να έχει η αγορά που ήθελα να κάνω ΔΕΝ είναι μέσα στους περιορισμούς που υπάρχουν αυτήν την στιγμή.
vste Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μου φαίνεται οτι το skrill πως το ειπες ανηκει σε γραφειο στοιχηματων. Ειχα διαβασει ενα ποστ εδω μεσα που λεει οτι τα capital controlsισχυουν για εταιριες που ασχολουνται με τζογο. Για κανε ενα search με την λεξη skrill εδω μεσα.
spartak1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 O λόγος που δεν πέρασε η συναλλαγη είναι ότι προσπάθησες μέσω skrill που είναι απολύτως απαγορευμενη επειδή την έχουν στην κατηγορία μεταφορές χρηματων στο εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα