McNerd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ το παρατήρησα πρώτα στη μάνα μου: να ισιώνει σεμεδάκια, να κουνάει μαχαιροπήρουνα σε στρωμένο τραπέζι 2 χιλιοστά δώθε κείθε, να μιλαέι για τον αριθμό των πλυντηρίων που σκοπεύει να βάλει μέσα στη βδομάδα, να μας κυνηγάει με το ζακετάκι κλπ. Αλλά πολλές μανάδες τα κάνουν αυτά. Σε νεαρότερες ηλικίες, παρατηρώ τύπους κομπλεξικούς με τον έλεγχο, του στυλ στη σχολή τύπο μη μου άπτου με τα πράγματά του, που καθαρίζει με αντισηπτικό χέρια με το παραμικρό, που κουβαλάει 3 στυλό διάφορά χρώματα, που οι σημειώσεις του είναι υστερικές.... Σε προσωπικές σχέσεις, άτομα που μέσα σε μια παρέα όλο λένε "θα πάμε εκεί, θα κάνουμε αυτό..." και καταστρέφουν το αυθόρμητο και το χαλαρό στοιχείο στην παρέα, χώρια η γκρίνια όταν δεν περάσει το δικό τους όπως το είχαν φανταστεί. Στην τελική, οι ίδιοι αδυνατούν να περάσουν καλά. Ακομα και στο ίντερνετ, κάποιοι προσπαθούν να βάλουν δικούς τους κανόνες στα θρεντς και να φέρουν την κουβέντα εκεί που μόνο αυτοί γουστάρουν, πετάνε και ένα "κλειδώστε το, βαρέθηκα" ή "δεν γράφουμε τέτοια εδώ, πήγαινε δίπλα" λες και τους έχρισε κανείς μοντερέιτος. Εχετε παρατηρήσει τέτοιες συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν τα control freaks?
Θεkλα Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Κάποια απο αυτά ταιριάζουν καλα με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Και σταμάτα να κάνεις κόπυ-πάστε από άλλα threads!
McNerd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 εχει ξανανέβει ίδιο θρεντ; ή μήπως είσαι λίγο... control freak? 2
kaliakman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σε προσωπικές σχέσεις, άτομα που μέσα σε μια παρέα όλο λένε "θα πάμε εκεί, θα κάνουμε αυτό..." Story of my life. Δεν υπάρχει περίπτωση να κανονίσω κάτι και να μην έχει καθοριστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης εκνευρίζομαι απίστευτα όταν κανόνιζει κάποιος άλλος κάτι και δεν γίνεται τίποτα όπως το έχει κανονίσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα