vste Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα καναλι στο youtube που το ειχα δημιουργησει αρκετα χρονια πριν για λογους χαβαλε. Βασικα για να βαζω κανενα τραγουδακι που δεν υπηρχε ευκαιρο. Κοιταζωντας σημερα το καναλι μου βλεπω οτι εχω videos με 692,550, 68,220, 55,176 και αλλα παρομοια views. Οπως εγραψα στην αρχη το καναλι το εφτιαξα για χαβαλε και ποτε δεν ασχοληθηκα με monetization. Υπαρχει καμια περιπτωση σημερα να διεκδικησω κατιτις η μπαρμπουτσαλα? Δεν με καιει και πολυ αλλα απο περιεργεια περισσοτερο ρωταω.
vste Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πχ αυτο: Εχει ηδη 692,550 views. Δεν μου ακουγωνται και λιγα. Βεβαια ειναι copyrighted αλλα δεν εχω δει καποιο claim η warning. Αντιστοιχα εχω αλλα με 60.000-70.000 views καποια με 50.000 μερικα με 20.000 και αρκετους πατους με 20-30..
koliman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 αφού δεν είχες διαφημίσεις στα video όταν πήρες τα views δεν θα πάρεις ούτε δραχμή δυστυχώς . Επίσης είναι copyrighted που αρκετές φορες το youtube το ελέγξει πριν καν σε αφήσει να βάλεις διαφημίσεις. 1
vste Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 αφού δεν είχες διαφημίσεις στα video όταν πήρες τα views δεν θα πάρεις ούτε δραχμή δυστυχώς . Επίσης είναι copyrighted που αρκετές φορες το youtube το ελέγξει πριν καν σε αφήσει να βάλεις διαφημίσεις. Αρα μπαρμπουτσαλα.. Δεν πειραζει, μου αρκει η λδοξα. Ασε που αν ζητησω και τιποτα μπορει να τα κατεβασουν λογο copyright. Σε ευχαριστω!
koliman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να μην στα κατεβασουν , απλά να βάλουν ότι δεν είναι δικά σου. Εγώ που είχα ανεβάσει κάνα δυο τραγούδια του bob dylan μου τα κάναν να παίζουν μονο σε συγκεκριμένες χώρες για κάποιο λόγο.(Μιλάω για 2005 εκεί κοντά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα