Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι αποφάσισα επιτέλους να φτιάξω ένα κουτί αλλά δεν παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια τις εξελίξεις της αγοράς και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας όσο μπορείτε γιατί έχω μπερδευτεί με τα νέα  μοντέλα στο hardware. Κάρτα ήχου θα προσθέσω μετά μια της focusrite δεν με ενδιαφέρει να μπεί απο τώρα. Μόνιτορ και 5.1 ηχεία έχω πάρει. Δεν εχω απαιτήσεις για την κάρτα γραφικών. Θέλω το καλύτερο δυνατόν  σε επεξεργαστή ώστε να με καλύπτει όσο καλύτερα γίνεται να μπορώ να δουλέψω σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο και όσο γίνεται πιο δυνατή ram. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ποσό που διαθέτουμε :500-600

Χρήση υπολογιστή :μίξη ήχου medium απαιτήσεις όχι μεγάλα projects , ίσως παιχνίδια χωρίς τεράστιες απαιτήσεις 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  cubase,adobe audition με plugins και αρκετά βαριά εξωτερικά πρόσθετα  

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα επιλέξω μια 27 εκτός της τιμής του κουτιού δεν έχω κάνει έρευνα ακόμα θα λειτουργεί ακόμα μία 19 την εχω είναι μια παλια syncmaster

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
όχι
Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
ioannina
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 
απο ένα
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
να συναρμολογηθεί σε κατάστημα
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

windows 10

Δημοσ.

Από το κατάστημα visionstudio.gr (Θεσσαλονίκη), το οποίο συναρμολογεί τον πύργο και στο αποστέλλει.

post-233997-0-21244300-1475530420_thumb.png

Σύνολο γύρω στα 600€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά).

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής κάνει για τέτοια δουλειά? Είδα έχει και στα 3,2 gh τον 6500 με 30ε παραπάνω. Θα υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι πάνω κάτω το ίδιο?

Επίσης αν κάποτε θελησω να προσθέσω άλλη μία ίδια ωχτάρα ram και μία γραφικών θα πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Ο 6500 φυσικά και ειναι καλύτερος επεξεργαστής από τον 6400, λόγω budget όμως δεν τον πρόσθεσα στην σύνθεσή σου. Άν όμως μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω, πάρε τον i5 6500 ,νομίζω πως αξίζει. Για τροφοδοτικό, αν θες να είσαι πιο άνετος για τα wattt σε περίπτωση που κάνεις κάποια αναβάθμιση αργότερα, πάρε αυτό. 40 € παραπάνω θα σου βγει στο σύνολο με αυτά τα δυο.Και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Χρειαζεσαι για αγορα και windows?

Ναι Κώστα, απ'ότι έγραψε στην φόρμα, χρειάζεται τα windows 10..Γι'αυτό του τα πρόσθεσα στη λίστα του vision studio.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα αφαιρέσω τα windows 10 θα πάρω μία ραμ ίδια ακόμη και μεγαλύτερο επεξεργαστή. Μήπως έχει κανείς εμπειρία μίξης από αυτούς του επεξεργαστές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με καλύπτει το 240 γιατι εχω εξωτερικούς δεν αποθηκεύω ποτέ στο pc εργασίας

Τα κουτιά έχουνε καμια διαφορά ή είναι αισθητικό το θέμα? εχει να κάνει το αν θα εχουν κραδασμούς η θα κρατανε τον  θορυβο? χριάζομαι αι 2,3 ανεμιστηράκια η δεν ειναι απαραίτητο?

Επεξ/σία από sonik neoekdotakhs
Δημοσ.

Φυσικά και τα κουτιά έχουν διαφορές, ανάλογα το budget βέβαια.Στους χώρους, στον αριθμό εγκατεστημένων ανεμιστήρων, στην ποιότητα υλικών, στο μέγεθος κτλ.Αλλά η τελική επιλογή (πέραν των διαθέσιμων χρημάτων που δίνεις) είναι ζήτημα προσωπικής αισθητικής φυσικά.Είναι πολύ καλό κουτί το aerocool aero 500, είναι σαφώς καλύτερο από το εκείνο που σου είχα βάλει στην προηγούμενη σύνθεση. Νομίζω όμως πως έχει μόνο έναν ανεμιστήρα πίσω. Άν θες ένα με περισσότερους εγκατεστημένους ανεμιστήρες και εξίσου καλό κουτί, δες αυτό και αν σου αρέσει το λευκό χρώμα δες και αυτό που είναι αυτό που πρότεινε ο kostas.karras (απλά εδώ το link είναι από vision studio για να είναι μαζί με τα άλλα για τη συναρμολόγηση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...