alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Και το white chocholate mocha που παίρνω εγώ τι να πει δηλαδή?? Ρατσιστικά ροφήματα πουλάνε τα starbucks.. hahahha μιλαμε για το δημογραφικο που προτιμάει τα ροφηματα όχι για το ιδιο το χρωμα των ροφηματων
ADHD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ναι προφανως.. Τι σχεση εχει το δημογραφικο ομως? Δεν ηξερα οτι συγκεκριμενα ατομα προτιμουν συγκεκριμενα ροφηματα των starbucks, υπαρχει backstory πισω απο αυτο η ετσι καποιος το βαφτισε "white girl's drink" και εμεινε??
alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ναι προφανως.. Τι σχεση εχει το δημογραφικο ομως? Δεν ηξερα οτι συγκεκριμενα ατομα προτιμουν συγκεκριμενα ροφηματα των starbucks, υπαρχει backstory πισω απο αυτο η ετσι καποιος το βαφτισε "white girl's drink" και εμεινε?? είναι αρκετα instagramable. και γενικα αρεσει σε βασικες=white girls
alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβα τιποτα... https://www.buzzfeed.com/laraparker/things-all-basic-white-girls-do-during-the-fall
ADHD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον rich(και οχι απαραίτητα white) girl lifestyle μου κανουν τα παραπανω παρα να εχουν σχεση με μια γευση latte..
alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον rich(και οχι απαραίτητα white) girl lifestyle μου κανουν τα παραπανω παρα να εχουν σχεση με μια γευση latte.. προφανως και μιλαμε για ευνοημενες λευκες, ελα τωρα.
ADHD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Και εσυ γιατι βαζεις στερεότυπα τωρα, δεν ειναι καπως σεξιστικό αυτο anyway? Και εμενα μου αρεσει το συγκεκριμένο και σιγουρα δεν ειμαι ευνοημένη white girl.. Επισης δεν εχω καταλαβει πως ξεκινησε, απο instagram pics? μου φαινεται εντελώς γελοίο το ολο θεμα..
alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Και εσυ γιατι βαζεις στερεότυπα τωρα, δεν ειναι καπως σεξιστικό αυτο anyway? Και εμενα μου αρεσει το συγκεκριμένο και σιγουρα δεν ειμαι ευνοημένη white girl.. Επισης δεν εχω καταλαβει πως ξεκινησε, απο instagram pics? μου φαινεται εντελώς γελοίο το ολο θεμα.. ξεκινησε από κοντρα μεταξυ ψαγμένων και βασικων, ουσιαστικα. οι βασικες εκπροσωπούνται κατά καποιον τροπο από λευκες κοπελες. αντιστοιχα οι μη βασικες-με πολλα επιθετα για να αυτοριστουν- εκπροσωπούνται από οτιδήποτε μη λευκο=γκετο/ψαγμενο/underground δεν τα βγαζω εγω τα στερεοτυπα, η αληθεια είναι ότι ο μεσος δυτικος είναι basic
ADHD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αυτά μου θυμιζουν κοντρες μεταξυ "ψαγμενων" μεταλλαδων(που ακουγαν κατι δικα τους "ψαγμενα") και mainstream που ακουγαν metallica/iron maiden στο σχολειο tbh.. Χαζομαρες δηλαδη.. Ειδα κατι καλα "basic" κομματια ομως στο instagram/twitter οποτε αξιζε η ερευνα #4science μπορεις να πεις.. 1
alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ελληνικη αποδωση του ορου basic. ο,τι πιο προσβλητικο μπορεις να πεις για καποιον δυτικο 2
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ελληνικη αποδωση του ορου basic. ο,τι πιο προσβλητικο μπορεις να πεις για καποιον δυτικο Thanks, πρώτη φορά το ακούω!
alxlightning Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Thanks, πρώτη φορά το ακούω! πραγματικα με αναζωογονεί κάθε διαδραση με εσενα ζιο, νιώθω ότι εισαι τρελος, μετα νιώθω ότι εγω είμαι τρελος και μετα γελαω μονος μου. αγαπη <3 4
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή εμάς από Δυτική Θεσσαλονίκη άμα μας πούνε, άντε βρε βασικέ να το θεωρούμε προσβολή; πραγματικα με αναζωογονεί κάθε διαδραση με εσενα ζιο, νιώθω ότι εισαι τρελος, μετα νιώθω ότι εγω είμαι τρελος και μετα γελαω μονος μου. αγαπη <3 Πρέπει να πάτε για καφέ να τα πείτε και από κοντά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις