Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ποιον αρεσουν καν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες μου φαινονται φουλ αγευστα και ανεμπνευστα αυτά τα γλυκα

γενικα ζαχαρη νερο κι αλευρι δε μπορω να τα παρω στα σοβαρα σαν γλυκα

Σε ποιον δεν αρέσουν θες να πεις! Άντε οι κουραμπιέδες, πολλοί δεν τρελαίνονται, αλλά να μη σου αρέσουν τα μελομακάρονα;!

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως κατα νοεμβρη μεσα βγαινουν και οι χριστ γευσεις που ναι ολα τα λεφτα

HAZELNUT UGH YAS

HAZELNUT? Άν υπάρχει τέτοια γεύση κάθε πρωί θα τους περιμένω έξω από την πόρτα τους μέχρι να πάει 7.30

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιον δεν αρέσουν θες να πεις! Άντε οι κουραμπιέδες, πολλοί δεν τρελαίνονται, αλλά να μη σου αρέσουν τα μελομακάρονα;!

Δεν μου αρεσουν καθολου και τα 2, το χειροτερο ειναι να παω επισκεψη σε κανα σπιτι τα Χριστούγεννα και να μου προσφερουν, οταν τους λεω οτι δεν μου αρεσουν με κοιτανε λες και ειμαι περιεργος.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου αρεσουν καθολου και τα 2, το χειροτερο ειναι να παω επισκεψη σε κανα σπιτι τα Χριστούγεννα και να μου προσφερουν, οταν τους λεω οτι δεν μου αρεσουν με κοιτανε λες και ειμαι περιεργος.. :P

δεν εισαι περίεργος απλα δεν εισαι αιλυνουλι

δεν είναι ωραια γλυκα, χαθηκε ένα κρουασαν, ένα ντονατ, μια παυλοβα, ένα τσιζκεηκ

μίζερα μελομακάρονα και κακ κουραμπιεδες

Δημοσ.

Σόρυ φίλε μου, αλλά είσαι περίεργος! :P :D

Δημοσ.

Που να δεις οταν πω σε κανέναν οτι δεν ακούω καθολου ελληνική μουσικη και δεν εχω δει ποτε ελληνική ταινια ολόκληρη.. :P

/puts on flamesuit

• Like 3
Δημοσ.

Που να δεις οταν πω σε κανέναν οτι δεν ακούω καθολου ελληνική μουσικη και δεν εχω δει ποτε ελληνική ταινια ολόκληρη.. :P

/puts on flamesuit

Εντάξει ελληνική μουσική δεν ακούνε αρκετοί ή λένε ότι δεν ακούνε τέλος πάντων μέχρι να πάνε αργά σε κανένα ελληνάδικο! :D

Δημοσ.

Εντάξει ελληνική μουσική δεν ακούνε αρκετοί ή λένε ότι δεν ακούνε τέλος πάντων μέχρι να πάνε αργά σε κανένα ελληνάδικο! :D

Ζίο τη μισώ τόσο πολύ που δεν ξέρεις τι διακαιολογίες έχω βρει για να μην πάω σε ελληνάδικο :P

Δημοσ.

Καλα οτι με εχουν τραβηξει σε ελληναδικα και εχω ακουσει ισχυει, δεν περασα ασχημα στην τελικη γιατι η παρεα μετραει και η μουσικη εκανε τη δουλεια απλα(ασχετα που σε εμενα δεν αρεσε), το ιδιο με καποιο μερος που πας και ωραιο να μην ειναι η παρεα μετραει. Αυτο που λεω ειναι οτι ποτε δεν θα κατσω να ακουσω μονος μου σπιτι/στη δουλεια/οταν παιζω κτλπ. :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλά καλά μην τον ακούτε τον ADHD. Όλο κάτι σκυλάδικα τραγουδάει ενώ παίζει online games. Ενώ ρουφάει τα σταρμπακικά μοκατσίνια του.

• Like 5
Δημοσ.

μέχρι να πάνε αργά σε κανένα ελληνάδικο! :D

ή να τους πάνε  :P

Και μετά απευθείας Starbucks για να είμαστε και οφ τόπικ d015.gif

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...