zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 σε ποιον αρεσουν καν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες μου φαινονται φουλ αγευστα και ανεμπνευστα αυτά τα γλυκα γενικα ζαχαρη νερο κι αλευρι δε μπορω να τα παρω στα σοβαρα σαν γλυκα Σε ποιον δεν αρέσουν θες να πεις! Άντε οι κουραμπιέδες, πολλοί δεν τρελαίνονται, αλλά να μη σου αρέσουν τα μελομακάρονα;!
technology_guy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 παντως κατα νοεμβρη μεσα βγαινουν και οι χριστ γευσεις που ναι ολα τα λεφτα HAZELNUT UGH YAS HAZELNUT? Άν υπάρχει τέτοια γεύση κάθε πρωί θα τους περιμένω έξω από την πόρτα τους μέχρι να πάει 7.30 1
ADHD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Σε ποιον δεν αρέσουν θες να πεις! Άντε οι κουραμπιέδες, πολλοί δεν τρελαίνονται, αλλά να μη σου αρέσουν τα μελομακάρονα;! Δεν μου αρεσουν καθολου και τα 2, το χειροτερο ειναι να παω επισκεψη σε κανα σπιτι τα Χριστούγεννα και να μου προσφερουν, οταν τους λεω οτι δεν μου αρεσουν με κοιτανε λες και ειμαι περιεργος.. 1
alxlightning Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν μου αρεσουν καθολου και τα 2, το χειροτερο ειναι να παω επισκεψη σε κανα σπιτι τα Χριστούγεννα και να μου προσφερουν, οταν τους λεω οτι δεν μου αρεσουν με κοιτανε λες και ειμαι περιεργος.. δεν εισαι περίεργος απλα δεν εισαι αιλυνουλι δεν είναι ωραια γλυκα, χαθηκε ένα κρουασαν, ένα ντονατ, μια παυλοβα, ένα τσιζκεηκ μίζερα μελομακάρονα και κακ κουραμπιεδες
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν μου αρεσουν καθολου και τα 2, το χειροτερο ειναι να παω επισκεψη σε κανα σπιτι τα Χριστούγεννα και να μου προσφερουν, οταν τους λεω οτι δεν μου αρεσουν με κοιτανε λες και ειμαι περιεργος.. Σόρυ φίλε μου, αλλά είσαι περίεργος!
alxlightning Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 HAZELNUT? Άν υπάρχει τέτοια γεύση κάθε πρωί θα τους περιμένω έξω από την πόρτα τους μέχρι να πάει 7.30 ολη μου η ζωη :')
ADHD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Που να δεις οταν πω σε κανέναν οτι δεν ακούω καθολου ελληνική μουσικη και δεν εχω δει ποτε ελληνική ταινια ολόκληρη.. /puts on flamesuit 3
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Που να δεις οταν πω σε κανέναν οτι δεν ακούω καθολου ελληνική μουσικη και δεν εχω δει ποτε ελληνική ταινια ολόκληρη.. /puts on flamesuit Εντάξει ελληνική μουσική δεν ακούνε αρκετοί ή λένε ότι δεν ακούνε τέλος πάντων μέχρι να πάνε αργά σε κανένα ελληνάδικο!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει ελληνική μουσική δεν ακούνε αρκετοί ή λένε ότι δεν ακούνε τέλος πάντων μέχρι να πάνε αργά σε κανένα ελληνάδικο! Ζίο τη μισώ τόσο πολύ που δεν ξέρεις τι διακαιολογίες έχω βρει για να μην πάω σε ελληνάδικο
ADHD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλα οτι με εχουν τραβηξει σε ελληναδικα και εχω ακουσει ισχυει, δεν περασα ασχημα στην τελικη γιατι η παρεα μετραει και η μουσικη εκανε τη δουλεια απλα(ασχετα που σε εμενα δεν αρεσε), το ιδιο με καποιο μερος που πας και ωραιο να μην ειναι η παρεα μετραει. Αυτο που λεω ειναι οτι ποτε δεν θα κατσω να ακουσω μονος μου σπιτι/στη δουλεια/οταν παιζω κτλπ. 2
*nenya* Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλά καλά μην τον ακούτε τον ADHD. Όλο κάτι σκυλάδικα τραγουδάει ενώ παίζει online games. Ενώ ρουφάει τα σταρμπακικά μοκατσίνια του. 5
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 μέχρι να πάνε αργά σε κανένα ελληνάδικο! ή να τους πάνε Και μετά απευθείας Starbucks για να είμαστε και οφ τόπικ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις