kosmasdel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θεσσαλονίκη εκτός από εκείνο στην Αριστοτέλους υπάρχει; Υπάρχει πάνω στην παραλιακή προς τον Λευκό Πύργο. Με το Vodafone 1+1 το τιμούσα κάθε βδομάδα. Πλέον το θεωρώ ακριβό αλλά πάλι πιστεύω ότι κάνουν τον καλύτερο καφέ από όσους έχω δοκιμάσει. Μιλάω πάντα για mainstream καταστάσεις, φρέντο εσπρέσο μέτριο με μαύρη. Αν είναι να πιω Φραπουτσίνο ή όπως τα λένε και δεν συμμαζεύεται καλύτερα να ανέβω λίγο πιο πάνω στον Κωνσταντινίδη να χτυπήσω καμιά πάστα!
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Έχω πάρει τα πάντα. Σήμερα ήπια ένα cool lime refresha. Το αγαπημένο μου είναι το (εποχιακό) pumpkin spice latte. Ειναι ωραιο; Κάτι το pumpkin, κατι το spice, δεν το εχω δοκιμασει. Θεσσαλονίκη εκτός από εκείνο στην Αριστοτέλους υπάρχει; έκλεισε εκείνο απέναντι από τον Λευκό Πύργο; Οχι, αυτα τα 2 εμειναν και εκλεισε της Καμαρας Κριμα, γιατι σα φοιτητρια πηγαινα συχνα, στα διαλλειματα, στο κενό μεταξυ μαθηματων κλπ. Βασικα καφε δεν πινω, αλλά οι χυμοι του μου αρεσουν και το περιβαλλον που ειναι ησυχο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα πήρα ξανά ένα caramel frapuccino. Μόνο εμένα μου φαίνεται πως δεν έχει τόσες επιλογές όσες στο εξωτερικό; Όχι, σου φαίνεται. Όντως δεν έχει, ειδικά στα custom ροφήματα.
technology_guy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Όχι, σου φαίνεται. Όντως δεν έχει, ειδικά στα custom ροφήματα. Κάτι secret menu ισχύουν για Ελλάδα; Το ρωτάω επειδή στην Αμερική υπάρχει secret ρόφημα με το όνομα.... Αριάνα ναι οκ σορρυ δεν θα ξανακανω τετοια αναφορα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Κάτι secret menu ισχύουν για Ελλάδα; Το ρωτάω επειδή στην Αμερική υπάρχει secret ρόφημα με το όνομα.... Αριάνα ναι οκ σορρυ δεν θα ξανακανω τετοια αναφορα Όχι προφανώς. Καθώς δεν έχουν καν τα υλικά. Στην Αμερική και να μην έχουν κάποιο συγκεκριμένο secret menu έτσι κι αλλιώς έχουν πολλά add on και έτσι μπορείς να το παραγγειλεις στο barista.
vrwmiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ειναι ωραιο; Κάτι το pumpkin, κατι το spice, δεν το εχω δοκιμασει. Οχι, αυτα τα 2 εμειναν και εκλεισε της Καμαρας Κριμα, γιατι σα φοιτητρια πηγαινα συχνα, στα διαλλειματα, στο κενό μεταξυ μαθηματων κλπ. Βασικα καφε δεν πινω, αλλά οι χυμοι του μου αρεσουν και το περιβαλλον που ειναι ησυχο. Άρα καλά θυμόμουν ότι είχε και αλλού.ανατολικά Καλαμαριά,Κόσμος δεν είχε;ή έκλεισε και έγινε αγαπητός ή τερκενλης καφέ;
saxos55 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα πήρα ξανά ένα caramel frapuccino. Μόνο εμένα μου φαίνεται πως δεν έχει τόσες επιλογές όσες στο εξωτερικό; Όχι προφανώς. Καθώς δεν έχουν καν τα υλικά. Ναι. Ας πούμε στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει Strawberry Frappucino, γιατί δεν έχουμε αρκετά... ζούδια.
Fotis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν παιρνω τιποτα απο τα starbucks αν θελω να φαω γλυκο παω σε ζαχαροπλαστειο . Καφε δεν σερβιρει παντως . 5
technology_guy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι. Ας πούμε στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει Strawberry Frappucino, γιατί δεν έχουμε αρκετά... ζούδια. Προσεχουν την διατροφη μας.
Razor_7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μιλάω πάντα για mainstream καταστάσεις, φρέντο εσπρέσο μέτριο με μαύρη. Αν είναι να πιω Φραπουτσίνο ή όπως τα λένε και δεν συμμαζεύεται καλύτερα να ανέβω λίγο πιο πάνω στον Κωνσταντινίδη να χτυπήσω καμιά πάστα!Μόνο που δεν τον έπινες με μαύρη. Μια γλυκαντική ουσία από μπουκάλι σου βαζανε.
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Έχω απορία πάντως με αυτούς που πίνουν τον καφέ με μαύρη ζάχαρη. Το κάνουν επειδή είναι πιο υγιεινή ας πούμε ή καταλαβαίνουν διαφορά και στη γεύση;
kosmasdel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μόνο που δεν τον έπινες με μαύρη. Μια γλυκαντική ουσία από μπουκάλι σου βαζανε. Ναι το γνωριζω. Δεν έχουν ζάχαρη βασικα το ξεχασα. Αυτο το σιροπι μονο. Το προτιμω οπως και τον τριμμενο παγο που βαζουν!
xristos97 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Έχω απορία πάντως με αυτούς που πίνουν τον καφέ με μαύρη ζάχαρη. Το κάνουν επειδή είναι πιο υγιεινή ας πούμε ή καταλαβαίνουν διαφορά και στη γεύση; Δεν ξερω αμα κανει διαφορα στον καφε παντως διαφορετικη γευση εχει σιγουρα. Επισης αν παρεις καλη μαυρη ζαχαρη εχει και μια ωραια μυρωδια. 1
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω αμα κανει διαφορα στον καφε παντως διαφορετικη γευση εχει σιγουρα. Επισης αν παρεις καλη μαυρη ζαχαρη εχει και μια ωραια μυρωδια. Αν τη φάω σκέτη καταλαβαίνω διαφορά, απλά δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις και στον καφέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις