Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μου φτιαξεις κσφε καταλαβαινω αν εχεις βαλει μαυρη η λευκη και με μαυρη μ αρεσει πιο πολυ. Πλεον εδω κ δυο χρονια παιζει μονο σκετος και θα ειναι για παντα. Ειναι κι αυτος αλλος ενας λογος που δε παω Starbucks τα οποια θα προτιμησεις λογω των γαλακτομπουρεκων σε μπλεντερ.

• Like 3
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω απορία πάντως με αυτούς που πίνουν τον καφέ με μαύρη ζάχαρη. Το κάνουν επειδή είναι πιο υγιεινή ας πούμε ή καταλαβαίνουν διαφορά και στη γεύση;

Ίδιες θερμίδες πάνω κάτω αλλά πιο υγιεινή (λιγότερο κατεργασμένη) και ελάχιστα λιγότερο γλυκιά.

• Like 1
Δημοσ.

Πόπο, μόνο που ακούω τον "σκέτο" καφέ πικρίζει η γλώσσα μου  :-D Μια φορά έτυχε να δοκιμάσω από το ποτήρι του πατέρα μου και με το ζόρι το κατάπια. Αν δεν είναι τουλάχιστον μέτριος ο καφές δεν μπορώ να τον πιώ, γι' αυτό και η προτίμησή μου στα Starbucks.  Μπορεί να φταίει και η ηλικία μου γι' αυτό το γούστο τι να πω... :-)

Δημοσ.

Πόπο, μόνο που ακούω τον "σκέτο" καφέ πικρίζει η γλώσσα μου :-D Μια φορά έτυχε να δοκιμάσω από το ποτήρι του πατέρα μου και με το ζόρι το κατάπια. Αν δεν είναι τουλάχιστον μέτριος ο καφές δεν μπορώ να τον πιώ, γι' αυτό και η προτίμησή μου στα Starbucks. Μπορεί να φταίει και η ηλικία μου γι' αυτό το γούστο τι να πω... :-)

Το Frappuccino δεν είναι καφές. ;)

Δημοσ.

Πόπο, μόνο που ακούω τον "σκέτο" καφέ πικρίζει η γλώσσα μου :-D Μια φορά έτυχε να δοκιμάσω από το ποτήρι του πατέρα μου και με το ζόρι το κατάπια. Αν δεν είναι τουλάχιστον μέτριος ο καφές δεν μπορώ να τον πιώ, γι' αυτό και η προτίμησή μου στα Starbucks. Μπορεί να φταίει και η ηλικία μου γι' αυτό το γούστο τι να πω... :-)

Σε καταλαβαινω, κι εγω καποτε γλυκο γαλα με καφε επινα και οτι συροπια και τρουφες υπηρχαν προσθεταν ποντους. Εφτασα για χρονια με μια μαυρη και πηγα σε σκετο να μην πινω πολλους και τελικα μ αρεσει περισσοτερο
  • Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω, από τσάι για την αδερφή μου που είναι 12 χρονών (χωρίς καφείνη), τι έχει;

Τσαγια, σοκολάτες. Αλλά αυτά τα βρίσκεις και αλλού.

Δημοσ.

Η iced latte/americano αν θελω να πιω "καφε" ας το πουμε ετσι η iced white chocolate mocha το οποιο ειναι ωραιο ροφημα αλλα δεν θελω να ξερω ποσες θερμιδες εχει. :P

Δημοσ.

Τσαγια, σοκολάτες. Αλλά αυτά τα βρίσκεις και αλλού.

To ξέρω, απλά θέλει να κρατήσει το ποτηράκι λέει (facepalm). 

Η iced latte/americano αν θελω να πιω "καφε" ας το πουμε ετσι η iced white chocolate mocha το οποιο ειναι ωραιο ροφημα αλλα δεν θελω να ξερω ποσες θερμιδες εχει. :P

Το τελευταίο έχει καφείνη;

Δημοσ.

To ξέρω, απλά θέλει να κρατήσει το ποτηράκι λέει (facepalm).

Το τελευταίο έχει καφείνη;

Ναι έχει καθώς είναι καφές.

Δημοσ.

Ναι, εγω το έπαιρνα με τριπλή δοση εσπρέσο σε venti και με σαντιγυ πανω, μονο ετσι αξιζει. Πολυ σπανια παω starbucks βεβαια, εκλεισε και αυτο στη γειτονιά μου κοντα οποτε μονο αν παω σε κανα mall.

Δημοσ.

Ναι, εγω το έπαιρνα με τριπλή δοση εσπρέσο σε venti και με σαντιγυ πανω, μονο ετσι αξιζει. Πολυ σπανια παω starbucks βεβαια, εκλεισε και αυτο στη γειτονιά μου κοντα οποτε μονο αν παω σε κανα mall.

Τριπλή;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...