Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα δοκιμασα το pumpcin spice late (ζεςτο) με κατι αρωματικα πραγματα που εβαλε μεσα. Μπορω να πω πως δεν με εντυπωσιασε. Αφηνε μια πικρη γευση στο στομα που δεν μου αρεσε και πολυ.

Προφανώς και δεν είσαι πολύ καλός στην αναγνώριση γεύσεων... Δεν υπάρχει καμία πικρίλα στο pumpkin spice latte.

Πρακτικά δεν γίνεται.

Δημοσ.

Προφανώς και δεν είσαι πολύ καλός στην αναγνώριση γεύσεων... Δεν υπάρχει καμία πικρίλα στο pumpkin spice latte.

Πρακτικά δεν γίνεται.

Άφηνε μια περίεργη γεύση που έμοιαζε με πικρή στο τέλος όταν κατάπινα... Μου έβαλε και κάτι αρωματικά πράματα λέει μέσα και ίσως αυτό να πίκριζε. Τι να πω. Μήπως επειδή ήταν latte ζεστό κι όχι frapuccino?

Δημοσ.

Άφηνε μια περίεργη γεύση που έμοιαζε με πικρή στο τέλος όταν κατάπινα... Μου έβαλε και κάτι αρωματικά πράματα λέει μέσα και ίσως αυτό να πίκριζε. Τι να πω. Μήπως επειδή ήταν latte ζεστό κι όχι frapuccino?

Τα πιπεριά δεν πικρίζουν!

Δημοσ.

Τωρα το συνειδητοποιησα οτι εχει μπαχαρικα μεσα... ετσι εξηγειται.

Έπρεπε να το καταλάβεις από το spice! :P

Δημοσ.

5 ευρω για αυτο? Μονο αν συμπεριλάμβανε happy ending θα το επερνα..

Αν εννοεις την ποσοτητα, μεχρι πανω πανω ηταν γεμισμενο. Απλα οταν εβγαλα τη φωτο ειχα πιει το μισο :D

Δημοσ.

καλα προφανως και ηταν γεματο οταν το πήρες,απλα ειναι υπερβολικά πολλα τα 5 ευρω.

αλλα αφου αρεσει στον κοσμο,πασο

Δημοσ.

τιποτα!!! αδικαιολογητα πανακριβο ακομα και "στο χερι".

Έχω τσεκάρει (στον Πειραιά τουλάχιστον), ότι με βάση αυτά που προσφέρει και με βάση τα άλλα καταστήματα για καφέ ίδια ποιότητας, είναι το πιο φθηνό.

Δημοσ.

Έχω τσεκάρει (στον Πειραιά τουλάχιστον), ότι με βάση αυτά που προσφέρει και με βάση τα άλλα καταστήματα για καφέ ίδια ποιότητας, είναι το πιο φθηνό.

Πόσο έχει τον καφέ σε πλαστικό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...