technology_guy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πήρες αυτό το ιδιαίτερο ποτήρι; Οχι γιατι το πηρα σε ζεστο που εχει το χαρτινο. Ακουσα λιγες φωνες αλλα νταξει
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Σημερα δοκιμασα το pumpcin spice late (ζεςτο) με κατι αρωματικα πραγματα που εβαλε μεσα. Μπορω να πω πως δεν με εντυπωσιασε. Αφηνε μια πικρη γευση στο στομα που δεν μου αρεσε και πολυ. Προφανώς και δεν είσαι πολύ καλός στην αναγνώριση γεύσεων... Δεν υπάρχει καμία πικρίλα στο pumpkin spice latte. Πρακτικά δεν γίνεται.
technology_guy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς και δεν είσαι πολύ καλός στην αναγνώριση γεύσεων... Δεν υπάρχει καμία πικρίλα στο pumpkin spice latte. Πρακτικά δεν γίνεται. Άφηνε μια περίεργη γεύση που έμοιαζε με πικρή στο τέλος όταν κατάπινα... Μου έβαλε και κάτι αρωματικά πράματα λέει μέσα και ίσως αυτό να πίκριζε. Τι να πω. Μήπως επειδή ήταν latte ζεστό κι όχι frapuccino?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Άφηνε μια περίεργη γεύση που έμοιαζε με πικρή στο τέλος όταν κατάπινα... Μου έβαλε και κάτι αρωματικά πράματα λέει μέσα και ίσως αυτό να πίκριζε. Τι να πω. Μήπως επειδή ήταν latte ζεστό κι όχι frapuccino? Τα πιπεριά δεν πικρίζουν!
technology_guy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τωρα το συνειδητοποιησα οτι εχει μπαχαρικα μεσα... ετσι εξηγειται.
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τωρα το συνειδητοποιησα οτι εχει μπαχαρικα μεσα... ετσι εξηγειται. Έπρεπε να το καταλάβεις από το spice!
technology_guy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Σημερα για αποτοξινωση πηρα μια σοκολατα. Τελεια μεν, ακριβη δε. Δεν ηξερα οτι ολα τα ροφηματα ανεξαρτητως κανουν 5.20
DYEL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 5 ευρω για αυτο? Μονο αν συμπεριλάμβανε happy ending θα το επερνα..
technology_guy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 5 ευρω για αυτο? Μονο αν συμπεριλάμβανε happy ending θα το επερνα.. Αν εννοεις την ποσοτητα, μεχρι πανω πανω ηταν γεμισμενο. Απλα οταν εβγαλα τη φωτο ειχα πιει το μισο
DYEL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 καλα προφανως και ηταν γεματο οταν το πήρες,απλα ειναι υπερβολικά πολλα τα 5 ευρω. αλλα αφου αρεσει στον κοσμο,πασο
someone- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 τιποτα!!! αδικαιολογητα πανακριβο ακομα και "στο χερι".
technology_guy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 τιποτα!!! αδικαιολογητα πανακριβο ακομα και "στο χερι". Έχω τσεκάρει (στον Πειραιά τουλάχιστον), ότι με βάση αυτά που προσφέρει και με βάση τα άλλα καταστήματα για καφέ ίδια ποιότητας, είναι το πιο φθηνό.
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Έχω τσεκάρει (στον Πειραιά τουλάχιστον), ότι με βάση αυτά που προσφέρει και με βάση τα άλλα καταστήματα για καφέ ίδια ποιότητας, είναι το πιο φθηνό. Πόσο έχει τον καφέ σε πλαστικό;
technology_guy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πόσο έχει τον καφέ σε πλαστικό; Απο 4.50 εως 5.50
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Απο 4.50 εως 5.50 Και με ποια μαγαζιά το συγκρίνεις και βρίσκεις την τιμή καλή;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις