Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με ποια μαγαζιά το συγκρίνεις και βρίσκεις την τιμή καλή;!

Δεν ξεκινάει από 4.50...

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2,5 ευρω φραπες μικρος στο χερι τι κανονικες τιμες λετε ρε παιδια

Ο επσρεσσο που ειδα στον τιμοκαταλογο ειχε 1.50 και ο φραπε το ιδιο

Δημοσ.

Πουλαει αρκετα οπως φαινεται το Pumkin Spice Latte απο τα SB  και ακολουθουν και αλλοι.   :-)

This year, McDonald’s rolled out its McCafe Pumpkin Spice Latte on Aug. 31, about a week before Starbucks launched its beloved Pumpkin Spice Latte. (Forbes estimates Starbucks’ seasonal sweetheart raked in $100 million in sales last fall.)

http://www.forbes.com/sites/darrentristano/2016/10/12/fall-flavors-and-the-flavor-lifecycle-have-we-reached-peak-pumpkin-spice/?utm_source=FBPAGE&utm_medium=social&utm_content=617871503&utm_campaign=sprinklrForbesMainFB#546a201ff62f

Δημοσ.

μισω το psl οσο τα κακα φρυδια
εδώ και χρονια πινω doubleshot (δοξα στο μπρεβε για παντα) η frap choc 3 shot no cream extra light on ice χεχε
μου αρεσουν ανα καιρους καποια ροφηματα που βγαζουν με εσπεριδοειδή μανγκο και τετοια
επισης cold brew παιζει να ναι τελειος καφες οκ

Δημοσ.

Υπάρχει ολόκληρο culture γύρω από αυτό το ρόφημα, white girl's drink.

Ή απλώς τυχαίνει να μας αρέσει γευστικά, όπως άρεσε και στις δύο πρώην Αφροαμερικάνες συμπαίκτριές μου u.u

Δημοσ.

Ή απλώς τυχαίνει να μας αρέσει γευστικά, όπως άρεσε και στις δύο πρώην Αφροαμερικάνες συμπαίκτριές μου u.u

ελα, είναι πιο λευκο κι απ το must have λαμπραντορ στην αυλη του σπιτιου προαστιων που πρεπει να εχεις αν εισαι σε ευτυχισμενο γαμο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...