Προς το περιεχόμενο

Aναζήτηση θέσης εργασίας προγραμματιστή στην Κεντρική Ευρώπη


css03027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

 

Εδω και 2 μήνες εργάζομαι στην Αγγλία σαν προγραμματιστής, έμεινα εδώ στην Αγγλία γιατί βρήκα εξαιρετικά εύκολα τη δουλειά μετά το τέλος του MSc in Software Engineering που έκανα στη Σκωτία.

 

Το θέμα ειναι πως "δε με σηκώνει το κλίμα" αλλο εδώ πέρα και θελω να ψάξω για δουλειά και να ζήσω στην κεντρική ευρώπη (Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, κτλ).

 

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο site που θα μπορούσα να κάνω αιτήσεις για δουλειά σε αγγλόφωνες εταιρίες στις χώρες αυτές?

 

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γερμανια ειναι το stepstone.de , αν και το πιο πληρες ειναι του Γερμανικου ΟΑΕΔ , https://jobboerse.arbeitsagentur.de .

Βεβαια χωρις Γερμανικα ακομη και για developer positions περιοριζεσαι σε ενα 30% ισως των διαθεσιμων θεσεων στις μεγαλες σχετικα πολεις, ενω στις μικροτερες μην πω και 15% .

 

Γιατι δεν σε σηκωνει αλλο το κλιμα Αγγλια;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για απάντηση σου! Θα το κοιτάξω άμεσα! Αν και θέλω να κοιτάξω πρώτα Ολλανδία, μετα Βέλγιο και στο τέλος Γερμανία.

 

Δεν αντέχω άλλο τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα στο βόρειο UK. Κοντεύω 1,5 χρόνο εδώ, νομίζω έκλεισα τον κύκλο μου. Ημουν 20 μέρες στο Βέλγιο για επαγγελματικούς λόγους και βρήκα την ποιότητα ζωής πιο κοντά σε αυτό που θέλω εγώ.

 

Δουλευω πάνω στο τραπεζικό software και δε βρίσκω τη δουλειά μου στη φάση αυτή καθόλου δημιουργική. Δουλειά θέλω να αλλάξω άμεσα οπότε σκέφτομαι να αλλάξω και χώρα.

 

Επαγγελματικά δεν ειναι καθόλου άσχημα στο UK, η λίρα βέβαια έχει πέσει παααρα πολύ, για όποιον σκέφτεται να βάλει κάποια λίγα χρήματα στην άκρη και να επιστρέψεις προς Ευρώπη ή Ελλάδα αργότερα δε ξέρω κατα πόσο αξίζει τον κόπο την εποχή αυτή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Stack Overflow jobs και LinkedIn θα σου δώσουν παραπάνω από αρκετά leads πιστεύω. Κάθε φορά που μπαίνω (από Γερμανική IP) σπαμάρουν μόνα τους τόσες θέσεις που θέλει να έχεις όρεξη για να ψάξεις περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...