Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, απ'όσο βλέπω, τα Pixel και Pixel XL πωλούνται μόνο σε κάτι σκρουτζομάγαζα με κάτι εντελώς άκυρες τιμές. Κάτι παρόμοιο είχα παρατηρήσει και με τα Nexus 5X και 6P (κυρίως το δεύτερο, που δε νομίζω να το είδα πουθενά). Καλά, για Google Store δεν το συζητώ.

Ξέρετε γιατί όλο αυτό; Έχουμε κάποια ενημέρωση για το αν θα έρθουν επισήμως Ελλάδα;

Εχουν ερθει εδω και καιρο 

http://www.plaisio.gr/search.aspx?query=google%20pixel&catalogue=all&mode=searchlist

Επισης η τιμη τους και στο εξωτερικο ειναι σε επιπεδα Iphone αρα δεν πρεπει να προκαλει εκπληξη η υψηλη τιμη τους.

• Like 1
  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν ερθει εδω και καιρο 

http://www.plaisio.gr/search.aspx?query=google%20pixel&catalogue=all&mode=searchlist

Επισης η τιμη τους και στο εξωτερικο ειναι σε επιπεδα Iphone αρα δεν πρεπει να προκαλει εκπληξη η υψηλη τιμη τους.

Λάθος μου λοιπόν. Ευχαριστώ για τη διόρθωση. (δεν βλέπω 128 έκδοση βέβαια). Να ρωτήσω, ποιός είναι επίσημος αντιπρόσωπος των συσκευών αυτών στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Λάθος μου λοιπόν. Ευχαριστώ για τη διόρθωση. (δεν βλέπω 128 έκδοση βέβαια). Να ρωτήσω, ποιός είναι επίσημος αντιπρόσωπος των συσκευών αυτών στην Ελλάδα;

Service το κινητο εχει Arvato.Ετσι ενημερωνει τουλαχιστον το Πλαισιο.

Δημοσ.

Service το κινητο εχει Arvato.Ετσι ενημερωνει τουλαχιστον το Πλαισιο.

Μιας και σε έπιασα τώρα. Ξέρεις αν υπάρχει στον ορίζοντα να έχουμε Google Store και στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Μιας και σε έπιασα τώρα. Ξέρεις αν υπάρχει στον ορίζοντα να έχουμε Google Store και στην Ελλάδα;

Δεν μπορω να το ξερω αυτο δυστηχως και ειδικα αυτη η περιοδος(ακομα εχουμε capital controls)δεν ειναι και οτι το καλυτερο για τετοιες κουβεντες. Το γεγονος οτι ουτε καν το pixel δεν εχουν φερει τα καταστηματα νομιζω οτι ειναι ψιλο ενδειξη οτι εχουμε ακομα δρομο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...