Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρωταο για γνωμες και αν καποιος γνωριζει τα αρνητικα.

Ψαχνω να βαλω στο Starletaki μου υγραεριο.

Γνωριζει κανεις μετα την τοποθετηση του αν θα εχει προβλημα το μοτερ?(ειναι σκυλι)

Και τι κοστος εχουν πανω κατο μαζι με την τοποθετηση?

Δημοσ.

ποιο μοντελο ειναι;χρονολογια εννοω......αν δουλευει αμολυβδη απο το εργοστασιο,δεν θα εχει κανενα προβλημα με αεριο.και το κυριοτερο,παιρνει το φθηνοτερο κιτ πρωτης δευτερης γενιας.αν και οι ελληναρες θα συστησουν τα τελευταιας γενιας συστηματα,που εχουν δουλεψει τα προηγουμενα χρονια,και τα εμπορευονται.σε σιβικ μονου ψεκασμου,σε vw t4,και τον τελευταιο μηνα,σε εξακιλυνδρο bmw 520 ,φοραω το ιδιο κιτ πρωτης γενιας,κοστισε 200 ευρω,το ρυθμιζει και πιτσιρικι,δουλευει μια χαρα,μονο μειον,η αυξημενη καταναλωση κατα 1-2 λιτρα απο τα ταλευταιας γενιας.

Δημοσ.

1990 (ep80).

Αμολυβδη ειναι ναι.

Τωρα καιω στα 100 χιλιομετρα κοντα στα 10-11 ευρω.Αναλογα βεβαια.

ΔΙαφορες που εχεις δει?Τι αυτοκινητο εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Οπα μην τα λες ετσι....Τοσο που λετε ειναι για injection εδω μιλαμε για καρμπυλατερ...

ΕΠισης με 800-900 περνω 2 σταρλετακια

Δημοσ.

το επ80 ειναι στο μεταιχμιο.κανεις δεν εγγυαται .....οποτε θα βαλεις λαδιερα,αν βαλεις αεριο.να ξερεις οσο μικροτερο το μοτερ,τοσο μικροτερο το κερδος.το ιδιο και για τα χλμ που κανεις.οσο λιγοτερα,τοσο λιγοτερο το κερδος απο το αεριο.μην δωσεις πανω απο 400 .900 ζηταν οταν βαζουν εγκεφαλους,και σου δινουν λογισμικο ελεγχου,οποτε,αφου θα στα παιρνουν αραιοτερα,βαρανε στο ψαχνο.

Δημοσ.

ΕΠισης με 800-900 περνω 2 σταρλετακια

Όπως επίσης παίρνεις και περίπου 500 freddo espresso από το Γρηγόρη, ή ένα κορυφαίο κινητό. Που κολλάει το πόσο πάει το Starlet; Λες να σου κάνουν χάρη επειδή το αμάξι σου δεν έχει αξία και να πληρώσουν απ' την τσέπη τους για σένα; 

:P

• Like 1
Δημοσ.

Κανω καθε βδομαδα σχεδον 600-700 χιλιομετρα.

1000 αρακι ειναι .....

Πολλα , παρα πολλα τα χλμ και αντεχει γιατι ειναι starlet ....Σιγουρα θα μπορεις να βαλεις υγραεριο ....

Αυριο θα παρω τηλεφωνο για αλλο θεμα εκει που εχω βαλει σε δυο αμαξια .Αν θελεις πες μου να ρωτησω.

Δημοσ.

Όπως επίσης παίρνεις και περίπου 500 freddo espresso από το Γρηγόρη, ή ένα κορυφαίο κινητό. Που κολλάει το πόσο πάει το Starlet; Λες να σου κάνουν χάρη επειδή το αμάξι σου δεν έχει αξία και να πληρώσουν απ' την τσέπη τους για σένα; 

:P

Για  πλακα το ειπα ...οχι ειρωνικα αμεσως να με φας

Πολλα , παρα πολλα τα χλμ και αντεχει γιατι ειναι starlet ....Σιγουρα θα μπορεις να βαλεις υγραεριο ....

Αυριο θα παρω τηλεφωνο για αλλο θεμα εκει που εχω βαλει σε δυο αμαξια .Αν θελεις πες μου να ρωτησω.

Αν μπορεσεις ρωτα.

Σ ευχαριστω εκ των προτερων!!!

• Like 1
Δημοσ.

εγω σε toyota celica 1992 εβαλα BRC στα 850 ευρω.  Καταναλωση πριν 7.5 λιτρα βενζινη μ.ο τωρα με το υγραεριο 1 λιτρο παραπανω. Απο γκαζι τα ιδια περα απο το μικρο εξτρα βαρος που εχω στο πορτ μπαγαζ.  

Δημοσ.

συγγνώμη για το οφφ τοπικ και το ocd (γεράματα), αλλά πρέπει να το πω. στα αγγλικά είναι carburator, άρα καρμπυρατερ είναι ο πιο κοντινός όρος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...