Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνώμη για το οφφ τοπικ και το ocd (γεράματα), αλλά πρέπει να το πω. στα αγγλικά είναι carburator, άρα καρμπυρατερ είναι ο πιο κοντινός όρος.

Είναι απο επαρχία ή από Βόρεια Ελλάδα το παιδί γι αυτό το λέει έτσι. Να δεις και κάτι τεράστιες επιγραφές να σου βγαίνουν τα μάτια:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απο επαρχία ή από Βόρεια Ελλάδα το παιδί γι αυτό το λέει έτσι. Να δεις και κάτι τεράστιες επιγραφές να σου βγαίνουν τα μάτια:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ.

Απο Πελοποννησο ειμαι (με πιασες):P

Βασικα το γνωριζο οτι λεγετε carburator...Αλλα η συνηθεια και απο εμενα και απο φιλους ειναι καρμπυλατερ..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα τι εγινε τελικα ρωτησατε για την τιμη?

Ναι φιλε μου μπανει και κοστος μαλλον λιγο κατω από 800 ευρω αλλα πρεπει να το δουν .Για να μην θεωρηθεί διαφιμηση αν θελεις σου δινω ονομα και τηλεφωνο με μηνυμα   να παρεις .Εγω εχω βαλει σε δυο Audi TT του 1999 και 2001.

Δημοσ.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ.

Απο Πελοποννησο ειμαι (με πιασες) :P

Βασικα το γνωριζο οτι λεγετε carburator...Αλλα η συνηθεια και απο εμενα και απο φιλους ειναι καρμπυλατερ..

Αμεσως να "κατηγορισεται" τους βορειοελαδιτες ειδατε και εσεις οι νοτιοελλαδιτες δεν εισαστε ΑΣΦΑΛΤΟΙ :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...