De@th L0rd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 συγγνώμη για το οφφ τοπικ και το ocd (γεράματα), αλλά πρέπει να το πω. στα αγγλικά είναι carburator, άρα καρμπυρατερ είναι ο πιο κοντινός όρος. Είναι απο επαρχία ή από Βόρεια Ελλάδα το παιδί γι αυτό το λέει έτσι. Να δεις και κάτι τεράστιες επιγραφές να σου βγαίνουν τα μάτια: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ. 1
bananakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι απο επαρχία ή από Βόρεια Ελλάδα το παιδί γι αυτό το λέει έτσι. Να δεις και κάτι τεράστιες επιγραφές να σου βγαίνουν τα μάτια: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ. Απο Πελοποννησο ειμαι (με πιασες) Βασικα το γνωριζο οτι λεγετε carburator...Αλλα η συνηθεια και απο εμενα και απο φιλους ειναι καρμπυλατερ.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Φιλε μου μπαινει στο starlet . Ακομα και σε corolla του 89 εχουν βαλει . Να ξαναπω ότι στο υγραεριο εχει μεγαλη σημασια ο σωστος εγκαταστάτης . 1
bananakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα τι εγινε τελικα ρωτησατε για την τιμη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα τι εγινε τελικα ρωτησατε για την τιμη? Ναι φιλε μου μπανει και κοστος μαλλον λιγο κατω από 800 ευρω αλλα πρεπει να το δουν .Για να μην θεωρηθεί διαφιμηση αν θελεις σου δινω ονομα και τηλεφωνο με μηνυμα να παρεις .Εγω εχω βαλει σε δυο Audi TT του 1999 και 2001.
teddy71 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι απο επαρχία ή από Βόρεια Ελλάδα το παιδί γι αυτό το λέει έτσι. Να δεις και κάτι τεράστιες επιγραφές να σου βγαίνουν τα μάτια: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ. Απο Πελοποννησο ειμαι (με πιασες) Βασικα το γνωριζο οτι λεγετε carburator...Αλλα η συνηθεια και απο εμενα και απο φιλους ειναι καρμπυλατερ.. Αμεσως να "κατηγορισεται" τους βορειοελαδιτες ειδατε και εσεις οι νοτιοελλαδιτες δεν εισαστε ΑΣΦΑΛΤΟΙ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις