Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω πρόβλημα με ένα αρχείο video από videocamera.

Δεν μπορώ να το μεταφέρω στον υπολογιστή ή να το επεξεργαστώ με το videostudio. Προσπάθησα να και με converter μήπως καταφέρω να ξεπεράσω το πρόβλημα αλλα δεν μπόρεσα.

Μέχρι το 65% του αρχείο είναι εντάξει μετά κολάει.

Είναι ένα κομμάτι περίπου 13 λεπτά και σε ένα σημείο έχει πρόβλημα και έχω την εντύπωση αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσω το σημείο αυτό θα καταφέρω να φτιάξω το dvd

Το αρχείο είναι σε καρτούλα μνήμης και το έβαλα σε card reader.

Από την videocamera δεν μπόρεσα να περάσω κανένα αρχείο γιατί είναι κολλημένη στην προετοιμασία usb και από κάτω μου γράφει Συνιστάται προσαρμογέας  εναλ. Ρευματος

Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το πρόβλημα;

Το αρχείο είναι μέρος μια ημερίδας και δεν θα ήθελα να το αφαιρέσω αν γίνεται

Επίσης έχω βάλει προστασία στην καρτούλα ώστε να μην το χαλάσει ή σβηστή κατα λάθος

το αρχείο είναι ένα MPEG-TS

Η camera είναι Sony HDR-CX260VE

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το αρχείο αυτό κατάφερες να το αντιγράψεις στο Pc; Αν ναι, δοκίμασε με το avidemux να δεις αν προχωράει πέρα από το πρόβλημα και αν το κάνει κόψε το προβληματικό σημείο.

Επίσης δοκίμασε με το projectX ή το Ts-doctor να επιδιορθώσεις το αρχείο.

Εγώ όμως πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στο αρχικό αρχείο και δεν υπάρχει εικόνα από το σημείο του προβλήματος και πέρα.

Δημοσ.

οχι δεν κατάφερα να το αντιγράψω στο pc.

Με το videostudio που το κοιταξα έχει εικόνα μετά απο αυτό το σημείο, είναι μερικά δευτερα το πρόβλημα, αλλα προσπαθώντας να κόψω το σημείο αυτό καλάει το πρόγραμμα

θα κοιτάξω να βρώ τα προγραματα που μου είπες και βλέπουμε

Δημοσ.

τελικά ολα οκ με περίπου 20 δευτερα χαμένα

τα προγραμματάκια avidemux, projectX και Ts-doctor κολούσαν και αυτά.

Τα κατάφερα με το videostudio, κομάτι κομάτι δηλ κάθε κομάτι το έσωσα στο δίσκο και μετα πήγαινα στο επόμενο, ενω οταν το έκανα όλο μαζί κολούσε. Τώρα θα ενώσω τα κομάμια και όλα οκ

πάντως ευχαριστώ για την απάντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...