Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρύθμισε τους ήχους μέσα από το μενού...

Με iphone πως συγχρονίζεται;

Κατεβάζουμε κάποια εφαρμογή;

To Heart rate monitor δουλεύει σωστά σε εσάς;

Γιατί εγώ να έχω στη δουλειά μόνο 60 χτύπους το αποκλείω!

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις άριστες.

Θα ήθελα να διαβάζω όλο το mail που λαμβάνω και όχι μόνο τον τίτλο. Φυσικά έχει κλείσει αυτή τη στιγμή από μπαταρία. Με βάζει σε σκέψεις η αγορά αυτή, αν το μπιχλιμπιδι των 20$ κάνει τόσα, τι κάνουν τα καλά;;;

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις άριστες.

Θα ήθελα να διαβάζω όλο το mail που λαμβάνω και όχι μόνο τον τίτλο. Φυσικά έχει κλείσει αυτή τη στιγμή από μπαταρία. Με βάζει σε σκέψεις η αγορά αυτή, αν το μπιχλιμπιδι των 20$ κάνει τόσα, τι κάνουν τα καλά;;;

Πάνω κάτω τα ίδια! :P

Δημοσ.

Για να λύσουμε τα θέματα του θα συνεχίσουμε εδώ; Πχ πως μπορώ να κάνω το τηλέφωνο να μη στέλνει ήχο αμέσως στο ρολόι . Τώρα απάντησα μια κλήση στη δουλειά και με άκουσε όλο το κατάστημα!

Στην σύνδεση Bluetooth πας εκεί που λέει Α28 και βγάζει ξετικαρεις την επιλογή ήχος τηλεφώνου όντως έχει δυνατό ηχείο αλλά και να το χαμηλώσει πρέπει. Να βάλεις το ρολόι στο αφτί και σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος !

Δημοσ.

Έτσι όμως το αποσυνδέει τελείως με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το χρησιμοποιήσω, στο αμάξι π.χ.  Εγώ θέλω όταν απαντάω στην κλήση να πηγαίνει ο ήχος στο ακουστικό του τηλεφώνου και να έχω την επιλογή να τον στείλω στο ρολόι...

Δημοσ.

Εμένα αυτό π ζητάς μου το βγάζει κάτω δεξιά όταν σηκωσω την κλήση στο κινητο μου,ειναι προεπιλεγμένο να πηγαίνει στο smartwatch και παταω να πάει στο ακουστικό του κινητού.

Επιλογή δηλαδή εχει που να πάει ο ήχος στο κινητό ή στο smartwatch και επιλέγω ανάλογα.

Δημοσ.

Από προεπιλογή επειδή έχει συνδεθεί μέσω bluetooth δεν νομίζω να υπάρχει να πηγαίνει απευθείας σε ακουστικό κινητού.

Παρόλα αυτά αν βρεθεί λυση πείτε και σε εμένα.

Ή μόνη προσωρινή λύση είναι βαλε από τις ρυθμίσεις του smartwatch τον ήχο στο χαμηλό και θα ακουστεί λιγότερο.

Δημοσ.

Μόνο αν υπάρχει κάποιος bt manager για το κινητό... Οι επιλογές στο ρολόι είναι πολύ περιορισμένες.Έχει βρει κανείς άλλες εφαρμογές πλην του Yahoo weather?

Δημοσ.

Μόνο αν υπάρχει κάποιος bt manager για το κινητό... Οι επιλογές στο ρολόι είναι πολύ περιορισμένες.Έχει βρει κανείς άλλες εφαρμογές πλην του Yahoo weather?

βρήκα κάτι skins για το ρολόι από xda αλλά το 1/3 δουλεύει ...

Vxp αρχεία θέλει κάπως έτσι ψαξε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...