avalonlll Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω το εξής πληκτρολόγιο:http://www.gearbest.com/keyboards/pp_432776.html?wid=21 όταν πατάω proceed, πέρα απο τους τρόπους αποστολής έχει μια επιλογή " ship insurrance for your order"είναι μόνο 2 δολλάρια, αλλά είναι οκ να το κάνω; εννοώ, δεν θα περάσει το δέμα κανένα τελωνείο γι'αυτό τον λόγο ή κατι τέτοιο;
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Όχι φίλε μου,εγω θα έλεγα μην βάλεις. Και ούτως ή άλλως έχει πληρωμή με paypal οπότε προχωρά άφοβα. Πες τους να σ σημειώσουν ότι είναι δωρο χαμηλής αξιας να γλυτωσεις κατά μεγάλες πιθανότητες το τελωνείο. 1
letom Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Σωστός ο stelios, αφού θα πληρώσεις με paypal είναι περιττό να δώσεις εξτρά 2 δολάρια για ασφάλεια. 2
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ε ναι Το θέμα είναι να γλυτώσουμε μερικά € πάντα με ασφάλεια ομως. Αν έκανες την παραγγελία πχ από alixpress θα σ έλεγα (αν και έχει buyer protection) βάλε και insurance για σιγουρια,αλλα αφού εχεις paypal είναι περιττό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα