Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νεουδι ο αδερφός μου παρουσιαζεται Αυλώνα 9 του Νοεμβρη ,απο οτι μαθαμε σημερα,  θυμάται / ξερει κανείς την διαδρομή απο τον Πειραιά η Αεροδρόμιο ( ανάλογα τι αποφασίσουμε ) --> μετρό --> τραίνο --> προορισμός ?  πριν 6 χρόνια ειχα παει και εγω  εκει , άλλα που να θυμάμαι . 

ΥΓ.  Ειμαστε απο Κρητη. 

Δημοσ.

Απο Πειραιά πηγαίνατε σταθμο λαρισης και απο εκει τρενο και σταματατε αγιο θωμα , μια σταση μετα απο αυλωνα .

Η σταση ειναι 200μ περιπου απο την πύλη.

Καλη θητεια.

• Like 3
Δημοσ.

απο πειραια πρασινη γραμμη , αλλαγη σε κοκκινη στην ομονια και σταση σταθμο λαρισης

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα το πλανο αλλαξε . και θα ανεβουμε με αεροπλανο ! , επειδη δεν βρισκω κατι ξεκαθαρο στα φορουμς παλι .. αυτη ειναι η σωστη διαδρομη απο το αεροδρομιο ?

Μετρό από το Αεροδρόμιο-μπλε γραμμή, προς Αιγάλαιω --> κατεβαινω στο Σύνταγμα κόκκινη γραμμή και αποβιβαζομαι Άγιο Αντώνιο , και μετα ψαχνω τον Σταθμό Λαρίσης ?.
Δημοσ.

Στο Σύνταγμα κόκκινη γραμμή προς Ανθούπολη και αποβιβάζεσαι Σταθμό Λαρίσης. Τον Άγιο ξέχνα τον, είναι μετά.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Θυμαμαι και επαιρνα απο το αεροδρομιο , λεωφορειο και τα εχω μπερδεψει εντελως μετα απο τοσα χρονια  οποτε.. 

Μετρό από το Αεροδρόμιο-μπλε γραμμή, προς Αιγάλαιω

--> κατεβαινω στο Σύνταγμα  μπαινω κόκκινη γραμμή προς Ανθούπολη και κατεβαινω στο Σταθμό Λαρίσης 

--> τραινο για αγιο θωμα 

Μετα για να ξανα παω αεροδρομιο ?  :shock:

Δημοσ.

από το αεροδρόμιο αν δεν θες να δεις το κέντρο μπορείς να πάρεις τον προαστιακό να κατέβεις στο ΣΚΑ και να πάρεις τον άλλο προαστιακό για χαλκίδα, είναι πολύ πιο γρήγορα αρκεί να συντονιστείς με τα δρομολόγια

Δημοσ.

Ανα ωρα δεν εχουν αυτα δρομολογια ? υπολογιζω οτι 8 το πρωι θα ειμαι Αθηνα , εχω χρονο εως το μεσημερι που πρεπει να μπει μεσα ο μπρο. 

Δημοσ.

εδώ δες:

http://www.ametro.gr/files/maps/AM_Sxedio_Anaptiksis_May15_gr.pdf

από το αεροδρόμιο, φτάνεις στη Λαρίσης και από εκεί παίρνεις τον προαστιακό/τραίνο προς Χαλκίδα, αλλά κατεβαίνεις στον Άγιο Θωμά, η οποία είναι η αμέσως επόμενη μετά την Αυλώνα.
Η πύλη είναι όντως στα 200μ, αλλά τα κτήρια από εκεί, είναι γύρω στα 2 χλμ. 

Λογικά θα τους ανεβάζουνε με στάγκερς.

Καλή θητεία! να έχει ζεστά ρούχα γιατί εκεί πιάνει πολύ κρύο!

Δημοσ.

Παιδια πριν χρονια υπηρχε προαστιακος στον σταθμο λαρισης που πηγαινε αεροδρομιο(και το αντιστροφο) υπαρχει ακομα?

Δημοσ.

Η πύλη είναι όντως στα 200μ, αλλά τα κτήρια από εκεί, είναι γύρω στα 2 χλμ. 

Λογικά θα τους ανεβάζουνε με στάγκερς.

την πρώτη και ίσως την τελευταία φορά μπορεί να πας με αυτοκίνητο αλλά οι ενδιάμεσες θα είναι με τα πόδια και οι επιλαρχίες της ειδικότητας είναι ακόμα μακρύτερα

Δημοσ.

αεροδρομιο μπλε γραμμη μετρο--- σε 40' συνταγμα---αλλαζεις κοκκινη που παει ανθουπολη κ κατεβαινεις σταθμο λαρισης---παιρνεις τρενακι κανονικο κ σταση αγιος θωμας.κανει καμια 1μιση ωρα θυμαμαι.καλη θητεια κ πανω κρεβατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...