basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εχω σπιτι 3 μπρίζες με το παλιο μπριζακι το διπολικο. έχουν ολες φιλτρα. Υπάρχει λόγος να τις αλλάξω ολες με νέες με φις? Κερδίζω κάτι? Αν τις αλλάξω θέλω κάτι συγκεκριμένο (μπρίζα, εργαλειο, κτλ) η απλα βγαζω-βάζω?
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν έχεις γείωση εκεί, όχι δεν έχει κανένα νόημα.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν έχεις γείωση εκεί, όχι δεν έχει κανένα νόημα. γειωση? δεν εχω ιδεα. πρεπει να την ανοιξω να δω? βασικα με νοιαζει μονο αν η αλλαγη μπορει να μειωσει το ping/latency κτλ.
nikos1982 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 για πριζα τηλεφωνου λεει.ειναι παλιες πολυ αν θελεις αλλαξετες δεν χανεις κατι.γιατι αν χριαστιει καποια στιγμη να βαλεις κατι αλλο πανω θα πρεπει να βαλεις ανταπτορακια κτλ.οποτε καλο θα ειναι να τις αλλαξεις.
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 για πριζα τηλεφωνου λεει.ειναι παλιες πολυ αν θελεις αλλαξετες δεν χανεις κατι.γιατι αν χριαστιει καποια στιγμη να βαλεις κατι αλλο πανω θα πρεπει να βαλεις ανταπτορακια κτλ.οποτε καλο θα ειναι να τις αλλαξεις. My bad, κατάλαβα πρίζες ρεύματος
rfc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 σαφως και χρειαζονται αλλαγη μιας και οι παλιες αυτες πριζες δε περνανε τις συχνοτητες του dsl τοσο-οσο οι καινουργιες και θα εχεις αποσυνδεσεις και μειωση κλειδωματος.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 σαφως και χρειαζονται αλλαγη μιας και οι παλιες αυτες πριζες δε περνανε τις συχνοτητες του dsl τοσο-οσο οι καινουργιες και θα εχεις αποσυνδεσεις και μειωση κλειδωματος. να σου πω την αληθεια δεν τις εχω αλλαξει γιατι εχω σταθερα 20μβσ και αποσυνδεσεις ποτε. Απλα εχω λιγο πινγκ παραπανω και σκεφτηκα μήπως εχω θορυβο η κατι τετοιο...
NikosKallithea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πεταγμένα λεφτά είναι ή αλλαγή Δεν υπάρχει καμία βελτίωση, εκτος της αισθητικής 1
basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πεταγμένα λεφτά είναι ή αλλαγή Δεν υπάρχει καμία βελτίωση, εκτος της αισθητικής ωραια μην χαλαω και τσαμπα λεφτα. thanx
basilis_k6 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Επανέρχομαι στο θέμα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την forhnet. Δοκίμασα να βγαλω τα παντα εκτος απο το ρουτερ και δεν ειδα καμια διαφορα. Το πρόβλημα μου ειναι (μαλλον) το packet loss. Εχω σημαντικη καθυστερηση σε online gaming. Το ping ειναι μια χαρα ομως. Μου ειπαν οτι οντως βλεπουν κάποιο φορτιο στη γραμμη. Δεν μου εξηγησαν ακριβως αλλα βλεπουν θεμα. Τους ειπα να γυρισουν τη γραμμη σε fastpath αλλα θα ήθελα να ελενξω το σπιτι ολο να φτιαξω οτι μπορω. Θα αλλαξω τελικα τις μπριζες με cat5. Πρέπει να τις αλλάξω ολες η δεν έχει σημασια. Τι πρίζες να πάρω? Πώς μπορω να ελένξω τις καλωδιώσεις μου στο σπιτι (ειναι του '65)? Υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία ηλεκτρολόγων η όλοι μπορουν να το τσεκάρουν? Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Επανέρχομαι στο θέμα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την forhnet. Δοκίμασα να βγαλω τα παντα εκτος απο το ρουτερ και δεν ειδα καμια διαφορα. Το πρόβλημα μου ειναι (μαλλον) το packet loss. Εχω σημαντικη καθυστερηση σε online gaming. Το ping ειναι μια χαρα ομως. Μου ειπαν οτι οντως βλεπουν κάποιο φορτιο στη γραμμη. Δεν μου εξηγησαν ακριβως αλλα βλεπουν θεμα. Τους ειπα να γυρισουν τη γραμμη σε fastpath αλλα θα ήθελα να ελενξω το σπιτι ολο να φτιαξω οτι μπορω. Θα αλλαξω τελικα τις μπριζες με cat5. Πρέπει να τις αλλάξω ολες η δεν έχει σημασια. Τι πρίζες να πάρω? Πώς μπορω να ελένξω τις καλωδιώσεις μου στο σπιτι (ειναι του '65)? Υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία ηλεκτρολόγων η όλοι μπορουν να το τσεκάρουν? Ευχαριστώ Εχεις περάσει καλωδια cat5 μεσα στις σωληνώσεις του σπιτιού?
basilis_k6 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ηταν 1999. Δεν εχω ουτε εγω ουτε κανενας αλλος ιδεα...
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Το είπαμε για τα πριζακια Τώρα περα απο τα πριζακια τι πρόβλημα έχεις;
basilis_k6 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω δεν μου ειπαν. Εγω μονο αυτο που περιγραφω πανω βλεπω. Σημερα θα παρω τηλεφωνο να αποσυνδεσουμε ολες τις συσκευες να δουν αν αλλαζει κατι. Πηρα αλλα η αναμονη ηταν απιστευτη οποτε θα παρω παλι μεσανυχτα.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Θα ήθελα να αλλαξω τον τίτλο για να μην ανοιγω νέο θεμα. Κάνω ping το ρουτερ μου και βγαζει 1ms Κάνω tracert το google και η πρωτη ip που ειναι το router βγάζει 55ms. Μετά πολύ μικρους αριθμους μεχρι την google, πχ 6ms. Ειναι λογικο?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα