sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν ο μεγάλος μας άρχισε τα προ νήπια και κόλλησε ψείρες. Κάποια πρόταση για προϊόν η γενικώς για να φύγουν άμεσα; έχουμε βρέφος σπίτι οπότε θέλω να τις διωξω το συντομότερο. Μου είπαν για ξύδι, για πετρέλαιο κλπ. Το θέμα είναι πως φεύγουν άμεσα.
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δες και αυτό το θέμα, έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα: http://www.insomnia.gr/topic/620951-τζίβες-και-ψείρες/page-15?hl=%2B%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CF%82#entry55123553
mylo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πετρέλαιο στο κεφάλι νηπιου; είναι δυνατόν; δε μιλάμε για κοριους σε στρατόπεδο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα φαρμακείο και θα σου δώσει το κατάλληλο. 14
sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πετρέλαιο στο κεφάλι νηπιου; είναι δυνατόν; δε μιλάμε για κοριους σε στρατόπεδο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα φαρμακείο και θα σου δώσει το κατάλληλο. Αυτό είπα κ εγώ χάχα. Ρε συ το φαρμακείο το ξέρω, πιο από όλα κάνει γρήγορα την δουλειά με ενδιαφέρει. Δες και αυτό το θέμα, έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα: http://www.insomnia.gr/topic/620951-τζίβες-και-ψείρες/page-15?hl=%2B%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CF%82#entry55123553 Τώρα που να διαβάσω.. Πάω φαρμακείο σε λίγο. Απλά έλεγα μήπως κάποια, κάποιος πήρε ένα φάρμακο και έκανε δουλειά άμεσα. Αλλιώς Εντάξει ξέρω ότι πρέπει να πάω φαρμακείο.
pano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 PARANIX λέγεται αυτό το φάρμακο που μου έδωσε εμένα ο φαρμακοποιός και έκανε δουλειά. 1
sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 PARANIX λέγεται αυτό το φάρμακο που μου έδωσε εμένα ο φαρμακοποιός και έκανε δουλειά. αυτο μου εδωσε κ εμενα...το Σπρευ ομως. αντε να δουμε σε λιγο θα στησουμε καρτερι μπας κ το βαλει !! Φιλε ποσες φορες το κανατε ; Δωσε λιγες λεπτομεριες.
yannis27gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θελει καθε μερα, καθε μερα ομως, σχολαστικο χτενισμα με την ειδικη χτενα, αυτη με τα πολυ κολλητα δοντια. Σκοτωμα μια μια τις ψειρες και κονιδες που θα βγαζετε. Καλο πατημα, αντεχουν στην πιεση οι ατιμες! Και φυσικα το σπρει. Αλλα κυριως δωσε βαση στο χτενισμα. Αφου καθαρισετε μπορεις προληπτικα να ξεβγαζεις τα μαλλια του παιδιου με αραιωμενο ξυδι. Δε μυριζει μη φοβασαι και κανει δουλεια. 2
sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θελει καθε μερα, καθε μερα ομως, σχολαστικο χτενισμα με την ειδικη χτενα, αυτη με τα πολυ κολλητα δοντια. Σκοτωμα μια μια τις ψειρες και κονιδες που θα βγαζετε. Καλο πατημα, αντεχουν στην πιεση οι ατιμες! Και φυσικα το σπρει. Αλλα κυριως δωσε βαση στο χτενισμα. Αφου καθαρισετε μπορεις προληπτικα να ξεβγαζεις τα μαλλια του παιδιου με αραιωμενο ξυδι. Δε μυριζει μη φοβασαι και κανει δουλεια. κατσε καθε μερα με το φαρμακο εννοεις η γενικως με την χτενα σκετη ;
leftermann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εμείς, επειδή είμαστε και πολλοί και αυτά τα παρανίξ και λοιπά φαρμάκια είναι καταρχήν φαρμάκια και κατά δεύτερον πανάκριβα, την έχουμε καταβρεί με το καθαρό οινόπνευμα. Όχι το εντελώς καθαρό οινόπνευμα, την αλκοολούχο λοσιόν με 70% οινόπνευμα. 2 ευρώ το μπουκάλι κάνει. Βρέχεις καλά τα μαλλιά του παιδιού με αυτήν, με ιδιαίτερη προσοχή στον αυχένα και γύρω από τα αυτιά, και μετά τυλίγεις με μια νάυλον σακούλα ή με διαφανή μεμβράνη, έτσι ώστε το οινόπνευμα να μην εξατμίζεται από τα μαλλιά. Αφήνεις μισή ώρα, λούζεις και χτενίζεις με το ειδικό χτενάκι πολύ σχολαστικά. Επειδή κανένα μα κανένα φάρμακο, ούτε το οινόπνευμα, δεν σκοτώνει και τις κόνιδες, και επειδή όλο και καμιά κόνιδα θα σου ξεφύγει όσο και να χτενίσεις, επαναλαμβάνεις την ίδια φάση σε μια εβδομάδα, οπότε οι υπάρχουσες κόνιδες θα έχουν γίνει ψείρες αλλά δεν θα έχουν προλάβει οι ίδιες να γεννήσουν νέα αυγά. Ξεμπέρδεψες. Καλή υπομονή... 3
sam75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εμείς, επειδή είμαστε και πολλοί και αυτά τα παρανίξ και λοιπά φαρμάκια είναι καταρχήν φαρμάκια και κατά δεύτερον πανάκριβα, την έχουμε καταβρεί με το καθαρό οινόπνευμα. Όχι το εντελώς καθαρό οινόπνευμα, την αλκοολούχο λοσιόν με 70% οινόπνευμα. 2 ευρώ το μπουκάλι κάνει. Βρέχεις καλά τα μαλλιά του παιδιού με αυτήν, με ιδιαίτερη προσοχή στον αυχένα και γύρω από τα αυτιά, και μετά τυλίγεις με μια νάυλον σακούλα ή με διαφανή μεμβράνη, έτσι ώστε το οινόπνευμα να μην εξατμίζεται από τα μαλλιά. Αφήνεις μισή ώρα, λούζεις και χτενίζεις με το ειδικό χτενάκι πολύ σχολαστικά. Επειδή κανένα μα κανένα φάρμακο, ούτε το οινόπνευμα, δεν σκοτώνει και τις κόνιδες, και επειδή όλο και καμιά κόνιδα θα σου ξεφύγει όσο και να χτενίσεις, επαναλαμβάνεις την ίδια φάση σε μια εβδομάδα, οπότε οι υπάρχουσες κόνιδες θα έχουν γίνει ψείρες αλλά δεν θα έχουν προλάβει οι ίδιες να γεννήσουν νέα αυγά. Ξεμπέρδεψες. Καλή υπομονή... θελει υπομονη οντως...σημερα καναμε πρωτη φορα,ειχε λιγες πισω . Τωρα απο αυριο θα δουμε ...σε ευχαριστω παντως!
thant Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εμένα η μάνα μου μου έβαζε στα ματια μια βρεγμενη πετσετα και με ψέκαζε με τέζα!!! Μεγάλες στιγμές.. 7
jennyV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 όπως λένε κι οι υπόλοιποι ότι και να πάρεις το μυστικό είναι στο σχολαστικό καθαρισμό με το χτενάκι και τα χέρια από ψείρες και κυρίως κόνιδες. Οταν είχαμε κολλήσει στο σχολείο η μάνα μου είχε απελπιστεί, μέχρι που το πήρε απόφαση κι ασχολιόταν μιά ωρα την ημέρα με το κάθε κεφάλι. Ενίοτε έβγαζε τις κόνιδες από τα μαλλιά με τα νύχια αφού η χτένα δεν τις έπιανε. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το ανατριχιαστικό "τσακ" όταν τις έσπαγες.
iordanis77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Διαβαζοντας αυτο το θρεντ με επιασε φαγουρα... Εμένα η μάνα μου μου έβαζε στα ματια μια βρεγμενη πετσετα και με ψέκαζε με τέζα!!! Μηπως σε περασε για κατσαριδα? 1
teddy71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρωτά σε ενα φαρμακείο τι είναι το ποιο κατάλληλο και ήπιο για τα παιδιά. Βενζινες κτλπ βάζουμε στα αυτοκίνηταο όχι σε ανθρώπους.
sam75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρωτά σε ενα φαρμακείο τι είναι το ποιο κατάλληλο και ήπιο για τα παιδιά. Βενζινες κτλπ βάζουμε στα αυτοκίνηταο όχι σε ανθρώπους. Πήγα πήρα ήδη θα δείξει αν κάνει δουλειά,,12.5 ευρώ το σπρευ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα