overpower Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εμενα η δικια μου μου εβαζε οξυζενε (?) και το τυλιγε το κεφαλι μου με μια σακουλα. Μετα απλα με χτενα με καθαριζε.
sam75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εμενα η δικια μου μου εβαζε οξυζενε (?) και το τυλιγε το κεφαλι μου με μια σακουλα. Μετα απλα με χτενα με καθαριζε. Κάνει όμως κάτι τέτοιο; Εδώ μιλάμε για ούτε 4 ετών.
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Χωρις κουρεμα δεν ησυχαζεις 100%....αφου ειναι και αγορακι μια χαρα, ενα καλο κουρεμα ολα κοντα, καλο λουσιμο και γεια σας. Αυτο με την σακουλα στο κεφαλι βοηθαει, αν δεν υπαρχει ειδικη λοσιον, το καθαρο οινοπνευμα κανει δουλεια.Επισης το να καθεται στον ηλιο και να λιαζεται για ωρα το κεφαλι του, κανει καλη δουλεια. 1
overpower Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάνει όμως κάτι τέτοιο; Εδώ μιλάμε για ούτε 4 ετών. Επι ευκαρια ετυχε να ρωτησω και την μανα μου για το θεμα. Εβαζε οξυζενε για βαφες, κατι για περμαναντ που βαζεις πριν ψηθει το μαλλι, αλλα μου ειπε καλυτερα οχι σε τοσο μικρη ηλικια επειδη υπαρχει περιπτωση εγκαυματος. Να το εχεις στο νου σου ομως για μεγαλυτερη ηλικια. Ολο και καπου θα ξανα πιασει κατα 90%. Λογω θερμοκρασιας ψηνει τα παντα, και ψειρες και αυγα, οποτε μετα ενα καλο καθαρισμα με χτενα και λουσιμο. 1
sam75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Επι ευκαρια ετυχε να ρωτησω και την μανα μου για το θεμα. Εβαζε οξυζενε για βαφες, κατι για περμαναντ που βαζεις πριν ψηθει το μαλλι, αλλα μου ειπε καλυτερα οχι σε τοσο μικρη ηλικια επειδη υπαρχει περιπτωση εγκαυματος. Να το εχεις στο νου σου ομως για μεγαλυτερη ηλικια. Ολο και καπου θα ξανα πιασει κατα 90%. Λογω θερμοκρασιας ψηνει τα παντα, και ψειρες και αυγα, οποτε μετα ενα καλο καθαρισμα με χτενα και λουσιμο. Ναι είναι μωρό ακόμα. Οπότε τώρα θα βάζουμε αυτό το φάρμακο κ βλέπουμε. Φοβάμαι μην κολλήσει και η μικρή. Φαντάσου να κολλήσω κ εγώ; χάχα κολάση. ακουαφόρτε εχει δοκιμάσει κανείς? Βρε συ για μωρό μιλάμε.. 1
Haldol Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το πετρέλαιο ρίχτο στη δεξαμενή για το χειμώνα, δεν είναι το ιδανικό για το παιδί. Καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο ανθοίαμα Μπαχ, κάποιο ομοιοπαθητικό φάρμακο ή -έστω- έναν βιοσυντονισμό. Διάβασε κάνα blog να ενημαιρωθείς!!!11 On a serious note, κόψε του τα μαλλιά τελείως (να φτάσει δέρμα). Μετά πιθανότατα δε θα χρειαστείς καν κάποιο φάρμακο. 1
sam75 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το πετρέλαιο ρίχτο στη δεξαμενή για το χειμώνα, δεν είναι το ιδανικό για το παιδί. Καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο ανθοίαμα Μπαχ, κάποιο ομοιοπαθητικό φάρμακο ή -έστω- έναν βιοσυντονισμό. Διάβασε κάνα blog να ενημαιρωθείς!!!11 On a serious note, κόψε του τα μαλλιά τελείως (να φτάσει δέρμα). Μετά πιθανότατα δε θα χρειαστείς καν κάποιο φάρμακο. Τον πηγα σε κουρεα σημερα , σαν φανταρος εγινε δερμα επιασε πισω...εξαλλου πισω εχει πολλες. Φαρμακο πηρα δεν ξερω αν θα κανει κατι γιατι λεει σε 7 ημερες επαναληψη...θα διαβασω blog ,σε ευχαριστω!
Menelaos83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το καλυτερο ειναι το sicaril.Ισως ηταν και το πρωτο που κυκλοφορησε.Το θυμαμαι σιγουρα πριν το 1990.Και σαμπουαν και σπρει μα χορηγουσαν στην κατασκηνωση που ημασταν και πολλα ατομα καμια 600αρια.Οσες φορες το ειχα βαλει δεν ειχα κολλησει τπτ.Παντως απαραιτητα την ειδικη χτενα χαμηλα πισω στο κεφαλι και στα πλαγια.Κουρεμα απαραιτητο.
pano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Τον πηγα σε κουρεα σημερα , σαν φανταρος εγινε δερμα επιασε πισω...εξαλλου πισω εχει πολλες. Φαρμακο πηρα δεν ξερω αν θα κανει κατι γιατι λεει σε 7 ημερες επαναληψη...θα διαβασω blog ,σε ευχαριστω! Έλα ρε που κούρεψες γουλί το παιδί,που είμαστε στο '70; To φάρμακο θα έβαζες για 2-3 μέρες,και θα του έβγαζες τα αβγά με το χτένι και τέλος,δεν είναι δα και τίποτα το εξωπραγματικό. Πάντως να ξέρεις υπάρχει και σπρέυ ή λοσιόν(δεν είμαι 100% σίγουρος) για πρόληψη,αν τυχόν υπάρξουν κρούσματα στο σχολείο.
zianna Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε που κούρεψες γουλί το παιδί,που είμαστε στο '70; To φάρμακο θα έβαζες για 2-3 μέρες,και θα του έβγαζες τα αβγά με το χτένι και τέλος,δεν είναι δα και τίποτα το εξωπραγματικό. Πάντως να ξέρεις υπάρχει και σπρέυ ή λοσιόν(δεν είμαι 100% σίγουρος) για πρόληψη,αν τυχόν υπάρξουν κρούσματα στο σχολείο. Μια χαρά έκανε και το κούρεψε, ακούς εκεί χτένα και αυγά ένα ένα.. Δεινοπαθούσα μικρή 3-4 χρόνια, οι λαλακίες των φαρμακείων είναι ΛΑΛΑΚΙΕΣ και το χτενάκι για να βουρτσίζεις κάτι άλλο.. Και όπως ήδη αναφέρθηκαν (για μεγαλύτερα παιδιά) πετρέλαιο, οινόπνευμα κατά καλύτερη προτίμηση του πετρελαίου, και μία βαφή μαλλιών αν θέλεις μια κι έξω να σκοτώσεις και τις κόνιδες και να μην επαναλαμβάνεις περιλουσίματα με οινοπνεύματα ανά 1-2 μέρες.
Menelaos83 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Σοβαρευτειτε ρε τι πετρελαια και αηδιες.Σιγα μην αναψει και σπιρτο να τις καψει.... 1
opcorsa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ναι είναι μωρό ακόμα. Οπότε τώρα θα βάζουμε αυτό το φάρμακο κ βλέπουμε. Φοβάμαι μην κολλήσει και η μικρή. Φαντάσου να κολλήσω κ εγώ; χάχα κολάση. Βρε συ για μωρό μιλάμε.. Oτι δηλαδη αν μιλουσαμε για μεγαλο ανθρωπο θα βαζατε ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ στο κεφαλι ανθρωπου!!!! 1
sam75 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ηρεμηστε.. Είχε μακρύ μαλλί και ήταν δύσκολο να βρεις τα αυγά κλπ. Κάθε μέρα του βάζει φάρμακο και πάλι βγαίνουν νέα αυγά. Δεν ξέρω αν τον δεχτούν στον παιδικό έχουμε θέμα. Από εκεί τις κόλλησε όμως, κοιμάται εκεί το μεσημέρι και λογικά σε δημόσιο κτήριο τι καθαριότητα να κάνουν. Μια χαρά έκανε και το κούρεψε, ακούς εκεί χτένα και αυγά ένα ένα.. Δεινοπαθούσα μικρή 3-4 χρόνια, οι λαλακίες των φαρμακείων είναι ΛΑΛΑΚΙΕΣ και το χτενάκι για να βουρτσίζεις κάτι άλλο.. Και όπως ήδη αναφέρθηκαν (για μεγαλύτερα παιδιά) πετρέλαιο, οινόπνευμα κατά καλύτερη προτίμηση του πετρελαίου, και μία βαφή μαλλιών αν θέλεις μια κι έξω να σκοτώσεις και τις κόνιδες και να μην επαναλαμβάνεις περιλουσίματα με οινοπνεύματα ανά 1-2 μέρες. Σε μικρό όμως τι κάνεις; εκεί είναι το πρόβλημα. Έλα ρε που κούρεψες γουλί το παιδί,που είμαστε στο '70; To φάρμακο θα έβαζες για 2-3 μέρες,και θα του έβγαζες τα αβγά με το χτένι και τέλος,δεν είναι δα και τίποτα το εξωπραγματικό. Πάντως να ξέρεις υπάρχει και σπρέυ ή λοσιόν(δεν είμαι 100% σίγουρος) για πρόληψη,αν τυχόν υπάρξουν κρούσματα στο σχολείο. Δεν φεύγουν φιλαράκι τόσο εύκολα.. Πήραμε και λοσιον και σπρευ και σαμπουάν για πρόληψη. Γεννάνε αυτές συνέχεια αυτό είναι το πρόβλημα. Όσο για το μαλλί εξήγησα, ήταν σαν κορίτσι έπρεπε να γίνει ούτως ή άλλως. Εμάς γουλι μας είχαν πάντως οι γονείς στο δημοτικό, μετά βγήκε η μόδα με μεταλ κλπ και είχα μακρύ μαλλί αλλά σε εκείνες τις ηλικίες δεν παίζει ψείρα.
pano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεινοπαθούσα μικρή 3-4 χρόνια, οι λαλακίες των φαρμακείων είναι ΛΑΛΑΚΙΕΣ και το χτενάκι για να βουρτσίζεις κάτι άλλο Με συγχωρείς ,αλλά έχω αγόρι,δεν γνωρίζω από μο@ν@ψε@ρες. @Φίλε μου πάρε κι'αυτό http://www.skroutz.gr/s/3646923/Pharmasept-X-Lice-100ml.html ,είναι για πρόληψη . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα