GioNiko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα στο forum! Εβγαλα χτες την καρτα για να αλλαξω παστα και απο οταν την ξαναεβαλα δεν δουλευει το φανακι. Αν και δεν ειχα κοιταξει πριν την αποσυναρμολογησω αν δουλευει πιστευω οτι το προβλημα ξεκινησε τοτε. Η καρτα ειναι παλια οποτε να παραμενει κλειστο σε idle καταστασεις δεν παιζει. Επισης το καλωδιο στο pcb το εχω συνδεσει οποτε ουτε αυτο παιζει να ειναι. Τωρα να αναφερω οτι σε τυχαιες στιγμες μπορει να δουλεψει και αν ξεκινησει δεν σταματαει, οποτε η τροφοδοσια της καρτας λογικα δεν εχει θεμα και απο τη στιγμη που θα δουλεψει, αν κανω επανεκκινηση συνεχιζει να δουλευει. Αν ομως κλεισω το pc και το ανοιξω το προβλημα επανερχεται. Τελος εχω δοκιμασει απεγκατασταση εγκατασταση τους drivers και τα ιδια. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Λογικά έχουν φθαρεί τα bearings και δυσκολεύεται. Κατέβασε το msi afterburner και δες σε ποια ταχύτητα ξεκινάει το φαν (%). Θέλει μεγαλύτερη τάση για να ξεκινήσει όπως είναι.
GioNiko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Λογικά έχουν φθαρεί τα bearings και δυσκολεύεται. Κατέβασε το msi afterburner και δες σε ποια ταχύτητα ξεκινάει το φαν (%). Θέλει μεγαλύτερη τάση για να ξεκινήσει όπως είναι. Το δοκιμασα και αν το βαλω στο 100% ξεκιναει.. Μετα το βαζω στο auto και δουλευει κανονικα. Απο οτι φαινεται ειναι αυτο που ειπες. Να ανεβασω λιγο την ταση στο afterburner η δεν παιζει ρολο?
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Kαμια σχέση η τάση εκεί! Μην το πας 100%, βρες σε ποιο σημείο αρχίζει, πχ 65% και κάνε custom fan profile με αυτό ελάχιστο.
GioNiko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Kαμια σχέση η τάση εκεί! Μην το πας 100%, βρες σε ποιο σημείο αρχίζει, πχ 65% και κάνε custom fan profile με αυτό ελάχιστο. Εγινε φιλε, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
GioNiko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Χαρά μου! Πες αν έφτιαξε. Εκανα αυτο που προτεινες και ειδα οτι ξεκιναει στο 80%. Αν το βαλω ομως να εχει ελαχιστο 80% θα μου περνει τα αυτια οποτε δυσκολα τα πραγματα. Μπορει να γινει κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα