Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάχα χρησιμοποίησες ποτέ iOS συσκευές στην ζωή σου; Ασχολήθηκες ποτέ σοβαρά; Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Android σου. Keep avoiding Stagefright.

Χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση και μιλωντας παντα με αντικειμενικοτητα κατα την χρηση του android (την συγκεκριμενη χρηση που κανω εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι χρηστες android) το iOS στα χερια μου ειναι ενα τουβλο και αφου το θεμα αφορα το pixel, προσωπικα απο μενα κοβεται γτ δεν εχει υποδοχη για sd card, το android με διευκολυνει αφανταστα σαν λειτουργικο συστημα... και πρεπει να ξερετε το να συγκρινετε δυο διαφορετικα λειτουργικα συστηματα σε διαφορετικες συσκευες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύο εικοσιτετράωρα είναι αρκετά για να βαρεθείς το IOS. Είναι σχεδιασμένο για να μην τρομάζει τους τεχνολογικά αναλφάβητους.

Το ios μπορεί να το βαρέθηκες αλλά τα σχόλια και τις ειδήσεις με οτιδήποτε έχει να κάνει με ios/Apple δεν τα βαριέσαι καθόλου.

Είσαι έτοιμος να γράψεις ολόκληρες λίστες, να ψάξεις, να βρεις και να παραθέσεις ειδήσεις από άλλες πηγές, μετρήσεις, συγκρίσεις κλπ. Που να μη το βαριόσουν και σαν λειτουργικό δηλαδή... 

Εν το μεταξύ ούτε καν κριτική δεν κάνεις.. απλώς τρολάρεις λόγω εμπάθειας.

Και μετά μιλάς και για παραληρήματα τρομάρα σου.

• Like 6
Δημοσ.

Το ios μπορεί να το βαρέθηκες αλλά τα σχόλια και τις ειδήσεις με οτιδήποτε έχει να κάνει με ios/Apple δεν τα βαριέσαι καθόλου.

Είσαι έτοιμος να γράψεις ολόκληρες λίστες, να ψάξεις, να βρεις και να παραθέσεις ειδήσεις από άλλες πηγές, μετρήσεις, συγκρίσεις κλπ. Που να μη το βαριόσουν και σαν λειτουργικό δηλαδή... 

Εν το μεταξύ ούτε καν κριτική δεν κάνεις.. απλώς τρολάρεις λόγω εμπάθειας.

Και μετά μιλάς και για παραληρήματα τρομάρα σου.

Ειλικρινά το βρίσκω πολύ βαρετό.

Δημοσ.

Ειναι τραγικο παντως που αυτονοητα πραγματα για μια συσκευη των 700+  ευρω (δεν το λεω μονο για τα πιξελ αλλα γενικα για ολα τα αντροιντ και iphone)  να φτανουμε 2017 και να βαζει αυτο το feature η apple και τοτε αυτοματα να γινεται must για μια συσκευη ....η κερδοσκοπια των εταιριων εχει ξεφυγει για τα καλα προσπαθουν να γλιτωσουν ακομα και το τελευταιο σεντ και μας πουλανε καρβουνο σε τιμη χρυσου ...

Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα δεν βαζει κανενας oled ακομα απο τις μεγαλες εταιριες σε συσκευες 700+ $ την στιγμη που τα lumia ειχαν απο το 2012 ......επειδη ειναι ακριβες ακομα (!!!) ......

Δημοσ.

Χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση και μιλωντας παντα με αντικειμενικοτητα κατα την χρηση του android (την συγκεκριμενη χρηση που κανω εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι χρηστες android) το iOS στα χερια μου ειναι ενα τουβλο 

Αντικειμενικότητα και προσωπική χρήση δεν ταιριάζουν σε μία πρόταση. Είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα.

Κι εμένα το android "τούβλο" είναι στα χέρια μου. Να πω κι εγώ ότι μιλάω αντικειμενικά ή για τη χρήση που κάνω εγώ προσωπικά?

Εν κατακλείδι και τα δυο λειτουργικά κάνουν το ίδιο πράγμα απλώς με διαφορετικό τρόπο και το καθένα έχει προταιρήματα και αδυναμίες.

Ο καθένας λοιπόν διαλέγει αυτό που τον βολεύει καλύτερα. 

• Like 2
Δημοσ.

Τα κινητά σαν κινητά βγήκαν για να μπορεις να δέχεσαι και να κανεις κλήσεις....ετσι;συμφωνούμε σε αυτο;όποτε λογικα θα εχεις κάποιο κινητό της "old school " σχολής να υποθέσω;γιατι αν εχεις κάποιο smartphones αυτόματα ακυρώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό....η λογική οτι μπορώ να κανω ακριβς τα ίδια πράγματα με πολυ λιγότερα λεφτά ειναι λογική εντελώς άκυρη....και ενα Opel με μια Ferrari κανει ακριβς την ίδια δουλεια....ενα απλό διαμέρισμα των 80τ.μ ειναι το ίδιο με μια έπαυλη...και τα δυο την ίδια δουλεια κάνουν...το ενα σε πάει όπου θες και στο άλλο μένεις,τρως και κοιμάσαι....!!!ετσι ειναι,μας αρέσει δεν μας αρέσει...ένας που θέλει ενα κινητό να κανει αυτα που πραγματικα υπόσχεται ο κατασκευαστής του και να δουλεύει ρολόι,πάει σε Apple,ενας που θέλει να πάρει ενα κινητό,να το βάλει ήχο κλήσεις,να εχει Bluetooth(ανοιχτό),και να νομίζει πως με το μυαλό του εχει χακάρει την NASA πάει σε android....βέβαια και αυτα ρολόι δουλεύουν αλλα 2 φορές την μέρα....γιατι όπως λέει και ένας φίλος (και τα χαλασμένα ρολόγια,2 φορές την μέρα σωστά δείχνουν)!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εκανε. Δεν εχετε παρει χαμπαρι τι σχεδιαζει. Το επομενο θα ειναι ιπ57. Μεγαλο στοιχημα το πιξελ αλλα δεν ειναι χαζη να βλεπει τους αλλους να πουλανε φυκια. Ηρθε η ωρα να χρησημοποιησει το μπραντνειμ της και να δωσει και αυτη φυκια σε τιμη μεταξωτης κορδελας.

Δημοσ.

Αντικειμενικότητα και προσωπική χρήση δεν ταιριάζουν σε μία πρόταση. Είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα.

Κι εμένα το android "τούβλο" είναι στα χέρια μου. Να πω κι εγώ ότι μιλάω αντικειμενικά ή για τη χρήση που κάνω εγώ προσωπικά?

Εν κατακλείδι και τα δυο λειτουργικά κάνουν το ίδιο πράγμα απλώς με διαφορετικό τρόπο και το καθένα έχει προταιρήματα και αδυναμίες.

Ο καθένας λοιπόν διαλέγει αυτό που τον βολεύει καλύτερα. 

Για αντικειμενικοτητα αναφερομαι στο οτι αποδεδειγμενα το andoid σαν λειτοργικο συστημα σε συγκεκριμενες συσκευες εχει παραπανω δυνατοτητες... η μηπως δεν ειναι αντικειμενικο ???

Δημοσ.

Δώσε παραπάνω και θα δεις την διαφορά. Άμα κάτσεις ένα μήνα με iOS ναυαρχίδα θα καταλάβεις το γιατί. Σημασία έχει η υλοποίηση, με την ίδια λογική μία επαγγελματική συσκευή κουζίνας της KitchenAid είναι το ίδιο καλή με την KnockOff  που πουλάνε στα Lidl και στην Κίνα.

Καλα το σχόλιό σου με ξεπερασε..

Τυφλα να εχουν τα match ολυμπιακος - παναθηναικος

Ετσι ειναι ο οπαδισμος . ΜΠΑΟΚ και ξερω ψωμι. Επι της ουσιας τραχανοκουρκουτομπουκιες

Καλα μυαλα σε ολους

• Like 1
Δημοσ.

Για αντικειμενικοτητα αναφερομαι στο οτι αποδεδειγμενα το andoid σαν λειτοργικο συστημα σε συγκεκριμενες συσκευες εχει παραπανω δυνατοτητες... η μηπως δεν ειναι αντικειμενικο ???

Παραπάνω δυνατότητες όμως δεν σημαίνει αντικειμενικά καλύτερο λειτουργικό. Εάν τα βάλουμε κάτω όλα ένα ένα, θα ξημερώσουμε και στο τέλος δεν θα υπάρχει και σαφής νικητής.

Και τα δυο λειτουργικά έχουν λόγο να "ζηλεύουν" το ένα το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά το βρίσκω πολύ βαρετό.

Κανένα πρόβλημα με αυτό. Κι εγώ βρίσκω το Android ένα κακοσxεδιασμένο άσχημο χυμαδιό... Τι να κάνουμε τώρα γούστα είναι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάς εσύ που με το 80% του Forum που είστε Fandroids...

Και το ~87% του κόσμου εκτός φόρουμ android χρησιμοποιεί.

Αυτό δεν είναι λόγος να καταφεύγεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς, ούτε να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο φανατισμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...