8elwADSL Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εκανα την Παρασκευή 30-9 μια παραγγελία από vickmall και μέχρι χθες βράδυ δεν είχε προχωρήσει δεν την είχαν στείλει. Σήμερα το πρωί τους μίλησα στο live chat και με ενημέρωσαν πως δεν έχουν απόθεμα και αν θέλω να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω και το δέχτηκα. Μετά από 5 λεπτά μου έρχεται το παρακάτω mail από paypal Στο summary του paypal βλέπω αυτό Αλλά στο ebanking της εθνικής δεν βλέπω ακόμα τίποτα. Τι γίνεται;Μήπως θέλει κάποιες μέρες να φανεί η συναλλαγή;
kostasSTi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κατ'αρχήν τα χρήματά σου μένουν στο paypal εκτός αν ζητήσεις εσύ να μπούνε στο λογαριασμό της τράπεζας-κάρτας που έχεις συνδέσει. Αφού το κάνεις αυτό, χρειάζονται περίπου 5 μέρες για να φανούν.
denis_kos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, ναι είναι φυσιολογικό. Υπολόγισε πάνω απο 10 εργάσιμες. Εμένα τουλάχιστον σε american express της Alpha τόσο κάνει. Εφόσσον όμως στο έγραψε στο paypal είσαι οκ. Κώστα τα χρήματα επιστρέφονται εκεί που έγινε η χρέωση. Αν έγινε απο paypal balance επιστρέφουν εκει. Αν έγινε απο κάρτα, γίνεται αυτόματα πίστωση της κάρτας. Αυτό φαίνεται αν πάει ο φίλος στο balance θα δεί ότι δεν έχει αλλάξει.
kostasSTi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αν φανεί οτι είναι επιστροφή του ποσού, ναι. Αν όμως κάνουν αποστολή χρημάτων, τότε πάνε στο balance του paypal!
8elwADSL Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Στην πρώτη εικόνα που έβαλα γραφει refund to credit card mastercard και τον αριθμό της κάρτας μου. Λογικά στην κάρτα δεν θα μπουν αφου το γράφει αυτό;
magdalhnh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Στην κάρτα θα μπουν. Σε 3-4 εργάσιμες θα φανούν. Σε όλες τις τράπεζες υπάρχει μια καθυστέρηση στην ενημέρωση των κινήσεων.
denis_kos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αν φανεί οτι είναι επιστροφή του ποσού, ναι. Αν όμως κάνουν αποστολή χρημάτων, τότε πάνε στο balance του paypal! Ναί όμως έδώ είναι REFUND!!!! Στην πρώτη εικόνα που έβαλα γραφει refund to credit card mastercard και τον αριθμό της κάρτας μου. Λογικά στην κάρτα δεν θα μπουν αφου το γράφει αυτό; Ναι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!
8elwADSL Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Οπότε είναι θεμα ημερών να μπουν τα χρήματα στην κάρτα ή στο balance.
letom Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κι εμένα μια φορά που έγινε κάτι τέτοιο χρειάστηκε 10 και κάτι μέρες μέχρι να φανούν. Σε κάρτα πειραιώς visa, αν παίζει κάποιο ρόλο. Πάντως αφού σου ήρθε ενημέρωση από το pp ότι έγινε το refund μην ανησυχείς καθόλου. 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάνε υπομονή και από δεύτερα θα τα δεις στον λογαριασμό σου Περίπου 9-10 εργάσιμες θελουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα