Flaoutistas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι πρωτοτυπο θεμα αλλα επειδη αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω συγκοινωνια καποιες μερες ηρθα και εγω με αυτη την πραγματικοτητα. Αρχικα εχω την εξης απορια. Που πανε ολοι αυτοι; Επισης καποιοι ειναι αγενεις και μεταξυ τους. Ειδα σημερα μια ηλικιωμενη να μπαινει και υπηρχε μια θεση ελευθερη αλλα απεξω καθοταν μια αλλη ηλικιωμενη η οποια δεν εκανε ακρη για να κατσσει. Και σχετικα με την "προτεραιότητα" στο να κατσει καποιος.. τι γνωμη εχετε; Εχει λιγοτερη προτεραιοτητα ενας 20ρης που ολη μερα δουλευε η που μοιραζε φυλλαδια και πονανε τα ποδια του; Εχει λιγοτερη προτεραιοτητα καποιος που ειναι αναγκασμενος να παει στη δουλεια του ακομα και αν ειναι αρρωστος; Και εχει περισσοτερη προτεραιοτητα καποιος ηλικιωμενος ο οποιος δεν εχει και καποια σοβαρη δουλεια να κανει; 1 1
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Οι γεροι δουλεια δεν εχουν και ξυπνανε απο τις 6 να πανε στις τραπεζες και σε ολες τις υπηρεσιες ωστε να σπασουν τα νευρα αυτων που δουλευουν και πρεπει να εξυπηρετηθούν νωρις πριν πανε στις δουλειες τους Αν ημουν υπουργος θα εβαζα ωραριο στους γερους να μπορουν να πηγαινουν μετα τις 10:30 11
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 οτι ναναι οι γεροι.. ελεος... με το συμπαθειο δλδ... ημουν μια φορα σε αστικο . 5 ατομα μεσα ολοι και ολοι και ερχεται γερος να κατσει ΔΙΠΛΑ μου, σε απλη διπλη θεση (οχι αντικριστα)... δλδ με το ζορι να κατσουμε μαζι, και ειμαι και 2 μετρα και δεν βολευομασταν κιολας...ντε και καλα με το ζορι να ανοιξουμε κουβεντα... ευτυχως οδηγαω και εχω να μπω κοντα 10 χρονια σε λεοφορεια...
smoke0man2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ντροπη...δε λεω... μερικες φορες εχετε δικιο...αλλα εσεις δειξτε λιγο σεβασμο... και να συμφωνειτε με οτι λενε σας κανει καλυτερο σαν ανθρωπο... 3
theoritikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και αν βρεθεί κάποιος νεότερος (ή και συνομήλικος τους) να τους κάνει παρατήρηση για την αγενή συμπεριφορά τους, αγριεύονται και ξεκινάνε καυγά... 3
Flaoutistas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και πιο πολυ με τρομαζει η ιδεα οτι θα γινω και εγω ετσι καποτε; Η απλα ηταν στριμμενοι ανθρωποι που απλα χειροτερεψαν; 5
smoke0man2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 δεν βλεπω να υπαρχει λιγο ντροπη εδω ... λιγο σεβασμος.. σκεφτειτε οτι καποιοι απο αυτους τους ηλικιωμενουν ζησανε και πολεμησανε το 1945 για το μελλον της χωρας...τελος παντων... το αφηνω εδώ... καλη συνεχεια 6
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και πιο πολυ με τρομαζει η ιδεα οτι θα γινω και εγω ετσι καποτε; Η απλα ηταν στριμμενοι ανθρωποι που απλα χειροτερεψαν; Ο καγκουρας, ο κουραδομαγκας, ο φασιστακος θα γίνει, ceteris paribus, άλλος ένας σκατόψυχος κωλογερος... 12
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 παντως δεν τον απαιτεις τον σεβασμο, ειδικα απλα επειδη εχεις μια ηλικια... ειδικα οταν σκεφτομαι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους φταινε για την κατασταση που ειμαστε, το αντιθετο απο σεβας μου βγαινει... ακομα πασοκ και νδ ψηφιζουν αυτοι.... το θεμα ειναι οτι εμεις θα μεινουμε πισω ομως 4
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 παντως δεν τον απαιτεις τον σεβασμο, ειδικα απλα επειδη εχεις μια ηλικια... ειδικα οταν σκεφτομαι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους φταινε για την κατασταση που ειμαστε, το αντιθετο απο σεβας μου βγαινει... ακομα πασοκ και νδ ψηφιζουν αυτοι.... το θεμα ειναι οτι εμεις θα μεινουμε πισω ομως Επίσης οι περισσότεροι από αυτούς πολεμήσαν κάτι που η πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων δεν θα έκανε...
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Επίσης οι περισσότεροι από αυτούς πολεμήσαν κάτι που η πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων δεν θα έκανε... επισης οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν δημοσιοι υπαλληλοι που μπηκαν απο το παραθυρο στα 60ς -70ς και τρωγανε με χρυσες μασελες και φοροδιεφευγαν ετσι ωστε να καταδικασουν το μελλον μου/σου και των μελλοντικων παιδιων μου/σου... και ξαναλεω και ισχυει και για εμενα και για ολους... τον σεβασμο παντα τον κερδιζεις , δεν τον απαιτεις 6
smoke0man2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Επίσης οι περισσότεροι από αυτούς πολεμήσαν κάτι που η πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων δεν θα έκανε... credits επισης οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν δημοσιοι υπαλληλοι που μπηκαν απο το παραθυρο στα 60ς -70ς και τρωγανε με χρυσες μασελες και φοροδιεφευγαν ετσι ωστε να καταδικασουν το μελλον μου/σου και των μελλοντικων παιδιων μου/σου... και ξαναλεω και ισχυει και για εμενα και για ολους... τον σεβασμο παντα τον κερδιζεις , δεν τον απαιτεις ενταξει ... φιλε μου ασε τους αλλους και κοιτα τι κανεις εσυ,για να κανεις καλυτερο το αυριο και ασε το παρελθον δε γυρναει πισω... εγινε ...τελος παντων ... ανουσιο ποστ... αποχωρω.. 1
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 credits ενταξει ... φιλε μου ασε τους αλλους και κοιτα τι κανεις εσυ,για να κανεις καλυτερο το αυριο και ασε το παρελθον δε γυρναει πισω... εγινε ...τελος παντων ... ανουσιο ποστ... αποχωρω.. δεν λεω οτι ειναι σωστο, μπορει αν την εχω δει καπως επειδη πληρωσα πολυ ενφια και εφορια...
bedazzled Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Επισης καποιοι ειναι αγενεις και μεταξυ τους. Οι γεροι δουλεια δεν εχουν και ξυπνανε απο τις 6 να πανε στις τραπεζες και σε ολες τις υπηρεσιες ωστε να σπασουν τα νευρα αυτων που δουλευουν και πρεπει να εξυπηρετηθούν νωρις πριν πανε στις δουλειες τους Αν ημουν υπουργος θα εβαζα ωραριο στους γερους να μπορουν να πηγαινουν μετα τις 10:30 Έχω καλύτερη λύση: €5 η συναλλαγή στο ταμείο, δωρεάν μέσω internet ή με πάγια εντολή (δεν θέλει γνώσεις internet).
xstreamgamer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 επισης οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν δημοσιοι υπαλληλοι που μπηκαν απο το παραθυρο στα 60ς -70ς και τρωγανε με χρυσες μασελες και φοροδιεφευγαν ετσι ωστε να καταδικασουν το μελλον μου/σου και των μελλοντικων παιδιων μου/σου... και ξαναλεω και ισχυει και για εμενα και για ολους... τον σεβασμο παντα τον κερδιζεις , δεν τον απαιτεις Μάλλον δεν ξέρεις από ιστορία, για το χάλι που έχει αυτή η χώρα ευθύνεται κατά κύριο λόγο η φαγωμάρα μεταξύ μας.Δύο χρόνια μετά την επανάσταση κάναμε εμφύλιο,επίσης δολοφονήσαμε ήρωες όπως ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, φυλακίσαμε τον Κολοκοτρώνη σκοτώσαμε τον γιο του ,δολοφονήσαμε τον μόνο άξιο κυβερνήτη της χώρας τον Ιωάννη Καποδίστρια(όλοι οι ιστορικοί αναφέρονται στην δολοφονία του ως πράξη αυτοχειρίας του Έθνους) για να φέρουμε να μας κυβερνήσει το λαμόγιο ο Γερμαναράς ο Όθωνας.Επίσης τα πρώτα δύο πολεμικά δάνεια που πήραμε κατά την διάρκεια της επανάστασης τα πήραμε με ληστρικούς όρους, και καταφέραμε να τα αποπληρώσουμε μόλις το 1998 επί κυβέρνησης Σημίτη τότε ήταν η τελευταία δόση,είχαμε χρωστούμενα 200 χρόνια σχεδόν πριν.Και υπάρχουν και άλλα χιλιάδες δάνεια του Έθνους μικρά ή μεγάλα προηγουμένων αιώνων μόνο που δεν είναι ευρέως γνωστά.Οπότε η κακομοιριά μας ως κράτος ξεκίνησε την ίδια σχεδόν στιγμή με την ανεξαρτησία μας και όχι από τους σημερινούς γέρους.Μόνη παρέκκλιση ήταν η διακυβέρνηση από τον Ελ.Βενιζλο και τον Τριοκύπη όπου οι υποδομές της χώρας οφείλονται σε αυτόν αν και πάλι με αυτόν στην κυβέρνηση είχαμε χρεοκοπήσει,(τον Τρικούπη εννοώ)Οπότε η καραμέλα ότι φταίει μόνο η γενιά του Πολυτεχνίου είναι τραγική από κάθε ιστορική άποψη.Τώρα ο σεβασμός στους ηλικιωμένους ώστε να τους προσφέρω θέση είναι αυτονόητος δεν το συζητώ παραπάνω 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα