smoke0man2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ζητώ συγνώμη για το off topic απλά συνέβη γιατί αναφέρθηκε ότι οι σημερινοί εβδομηντάρηδες είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα δηλαδή οι 35ρηδες του 75, και άρα δεν αξίζουν τον σεβασμό μας πράγμα που είναι μεγίστη πλάνη και αυτό ήθεlα να καταδείξω με το off topic.Και πάλι sorry δεν συμφωνω... εχε εσυ την συνειδηση σου καθαρη και να εισαι ευγενικος με ολους...και ετσι θα αλλαξεις την χωρα..ο ιδιος χωρις καν να το καταλάβεις σκεψου το γιατι.. κανεναν δεν βοηθησε ο θυμος και η κακια!!! να το θυμασαι 1
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ξαναλεω γιατι νομιζω με εμενα τα εχετε... θα εδινα την θεση μου στον καθενα νεοτερο ή γηραιοτερο αν μου το ζητουσε με ωραιο τροπο και με βασιμο επιχειρημα... το να μπει καποιος γερος νευριασμενος στο λεοφορειο και να κοιταει τους αλλους "υπεροπτικα" απαιτωντας ετσι με πλαγιο τροπο καποιος να του παραχωρησει την θεση του (μου εχει τυχει) με αφηνει αδιαφορο... 1
smoke0man2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 d ξαναλεω γιατι νομιζω με εμενα τα εχετε... θα εδινα την θεση μου στον καθενα νεοτερο ή γηραιοτερο αν μου το ζητουσε με ωραιο τροπο και με βασιμο επιχειρημα... το να μπει καποιος γερος νευριασμενος στο λεοφορειο και να κοιταει τους αλλους "υπεροπτικα" απαιτωντας ετσι με πλαγιο τροπο καποιος να του παραχωρησει την θεση του (μου εχει τυχει) με αφηνει αδιαφορο... δεν τα εχουμε με κανεναν απλα η αντιληψη μερικων...είναι αποτελεμσα ότι δεν θα αλλαξει ποτε η χωρα μας..
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 d δεν τα εχουμε με κανεναν απλα η αντιληψη μερικων...είναι αποτελεμσα ότι δεν θα αλλαξει ποτε η χωρα μας.. ευτυχως που δεν "οπιστοδρωμω" την χωρα σου καθως δεν μπαινω καθολου σε ΜΜΕ δηλαδη
Shadows Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που μου αρεσει και ταυτοχρονα μου γυρναει το στομαχι με τους ανθρωπους ειναι η αναγκη τους να φαγωθουν σχεδον παντα για ασημαντα πραγματα,οπως ο μπαρμπας που θα κανει σκηνικο για μια θεση τοσο αντιστοιχα και ο πιο νεος που θα το παιξει ιστορια λες και η θεση ειναι παραλληλισμος με το απολυτο εγω που θα χωθει κατω απο την γη αν δωσει μια θεση σε εναν αγενη παππου. Εν ολιγης αραχτε στην πετσα σας οσοι λετε του τυπου οι 70χρονοι να τους απαγορευεται το να πηγαινουν εδω εκει αλλου την ταδε ωρα.Συμπεριφερθειτε σαν ανθρωποι ακομα και αυτο αν σημαινει να κανεις τον μλκα σε καποιον 50 χρονια μεγαλυτερο που δεν την παλευει. 7
xstreamgamer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 δεν συμφωνω... εχε εσυ την συνειδηση σου καθαρη και να εισαι ευγενικος με ολους...και ετσι θα αλλαξεις την χωρα..ο ιδιος χωρις καν να το καταλάβεις σκεψου το γιατι.. κανεναν δεν βοηθησε ο θυμος και η κακια!!! να το θυμασαι Δεν κατάλαβες κάτι.Συμφωνώ μαζί σου ο σεβασμός στους ηλικιωμένους είναι αυτονόητος για μένα, διάβαζε με πιο προσεκτικά και θα δεις ότι δεν διαφωνούμε. 1
bedazzled Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως όταν γίνω γέρος σίγουρα δεν θα θέλω να κάνω άσκοπα πέρα-δώθε. Internet/πάγιες εντολές και τέλος. 3
xstreamgamer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως όταν γίνω γέρος σίγουρα δεν θα θέλω να κάνω άσκοπα πέρα-δώθε. Internet/πάγιες εντολές και τέλος. Αυτό θα έλειπε σήμερα που ζούμε στην εποχή της πληροφορίας.Αλλά άσε με να σου πω το εξής.Η μάνα μου είναι 78 ετών και είναι τσακάλι ότι τις εξηγώ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες το πως λειτουργούν με πιάνει αμέσως αλλά έλα όμως που δεν βλέπει καλά.Πως θα εξυπηρετηθεί αυτή η γυναίκα στο ΑΤΜ από την στιγμή που δεν βλέπει όταν εγώ είμαι στην δουλειά;Θα πρέπει να πάει στο υποκατάστημα λοιπόν.Επίσης από νέα ακόμα, όταν ταξιδεύει με το λεωφορείο ζαλίζεται εκτός και αν κάτσει στις μπροστινές θέσεις, όμως δεν απαιτεί αλλά ρωτάει ευγενικά αν κάποιος αντέχει να πάει δύο θέσεις πιο πίσω και να της παραχωρήσει την μπροστινή γιατί ζαλίζεται.Εγώ μία φορά πιάστηκα με μία πιτσιρίκα μέσα στο λεωφορείο που είχε στην πρώτη θέση δίπλα της την τσάντα της και όταν της είπε η μητέρα μου να την πάρει αγκαλιά ώστε να καθίσει αρνήθηκε,αλλά της τα είπαμε ένα χεράκι και εγώ και ο οδηγός,παρότι η μάνα μου με τραβούσε απ το χέρι και μου έλεγε δεν πειράζει θα κάτσω πιο πίσω.Αν είναι δυνατόν η άλλη ήθελε το δεύτερο κάθισμα για την τσάντα της δεν σεβάστηκε ούτε τον ευγενικό τρόπο που ρωτήθηκε αλλά ούτε και την ηλικία αυτού που έκανε την ερώτηση.Ε δεν την σεβάστηκα και εγώ μετά και τα άκουσε και από μένα και από το οδηγό όπως είπα και πιο πάνω. 2
Postmort3m Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 δεν βλεπω να υπαρχει λιγο ντροπη εδω ... λιγο σεβασμος.. σκεφτειτε οτι καποιοι απο αυτους τους ηλικιωμενουν ζησανε και πολεμησανε το 1945 για το μελλον της χωρας...τελος παντων... το αφηνω εδώ... καλη συνεχεια credits ενταξει ... φιλε μου ασε τους αλλους και κοιτα τι κανεις εσυ,για να κανεις καλυτερο το αυριο και ασε το παρελθον δε γυρναει πισω... εγινε ...τελος παντων ... ανουσιο ποστ... αποχωρω.. Καλά που το άφησες εδώ, επί 10 ποστ το αφήνεις! λολ. Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται. Προσωπικά παραχωρώ την θέση μου σε ηλικιωμένους όταν δεν είμαι κουρασμένη γιατί καταλαβαίνω ότι λόγω ηλικίας έχουν διάφορα θέματα. Ξέρεις αυτό με τον σεβασμό πάει και από τις δύο μεριές. Και οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να σέβονται και να παραχωρούν τις θέσεις τους όταν πχ βλέπουν κάποιον φορτωμένο σαν μουλάρι ή κάποιον που στέκεται όρθιος σε πολλές στάσεις. Εχω δει ηλικιωμένους να κάθονται για 1-2 στάσεις ενώ άλλοι είναι όρθιοι για 20. Αυτό είναι σεβασμός? 6
Silverage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αυτό θα έλειπε σήμερα που ζούμε στην εποχή της πληροφορίας.Αλλά άσε με να σου πω το εξής.Η μάνα μου είναι 78 ετών και είναι τσακάλι ότι τις εξηγώ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες το πως λειτουργούν με πιάνει αμέσως αλλά έλα όμως που δεν βλέπει καλά.Πως θα εξυπηρετηθεί αυτή η γυναίκα στο ΑΤΜ από την στιγμή που δεν βλέπει όταν εγώ είμαι στην δουλειά; 2
xstreamgamer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ένας ηλικιωμένος είναι και αισθάνεται συνεχώς όπως αισθάνεται ένας νέος που είναι φορτωμένος σαν μουλάρι,όταν το καταλάβετε αυτό όλα θα σας φανούν πιο απλά.Η μητέρα μου που αναφέρω πιο πάνω τις καλές της μέρες μπορεί να πάρει και την τσάπα και να σκάψει να βάλει κήπο τις κακές της μέρες τρίβει συνεχώς τα πόδια της με οινόπνευμα(αυτό ξέρει αυτό εμπιστεύεται ) γιατί την πονούν αφόρητα.Εγώ πάντως όταν ήμουν νεαρός είκοσι χρονών δεν καταλάβαινα χριστό όσο και να είχα δουλέψει εδώ έφευγα από την οικοδομή το πρωί και έκανα ημιεπαγγελματική προπόνηση στο ποδόσφαιρο Δ Εθνική.Και μαντέψτε τότε στην Λάρισα πήγαινα με το λεωφορείο και φυσικά σηκωνόμουν και πάλι για να κάτσει μεγαλύτερος παρότι με είχε φάει το πηλοφόρι και με περίμεναν και καμιά 20 km τρέξιμο στην συνέχεια. Τι στο καλό δουλειά κάνετε χειρότερη από την οικοδομή που δεν σας αφήνει να παραχωρήσετε την θέση σας σε έναν ηλικιωμένο δεν μπορώ να το καταλάβω από σωματικής κούρασης εννοώ 155fe140a9.jpg Σώπα ρε τσακάλι πως και δεν είχαμε ανακαλύψει εμείς τα γυαλιά μέχρι τώρα και μας φώτισες εσύ.Ουάου που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης. Ξέρεις ότι υπάρχει καταρράκτης όπου είναι μη εγχειρήσιμος φαντάζομαι έτσι;Αλλά μάλλον όχι αλλιώς δεν θα μας πέταγες τέτοια φαεινή ιδέα όπως τα γυαλιά.Μα τι μυαλό είσαι εσύ πως και δε το σκεφτήκαμε εμείς τόσα χρόνια; 4
Silverage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Σώπα ρε τσακάλι πως και δεν είχαμε ανακαλύψει εμείς τα γυαλιά μέχρι τώρα και μας φώτισες εσύ.Ουάου που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης. Ξέρεις ότι υπάρχει καταρράκτης όπου είναι μη εγχειρήσιμος φαντάζομαι έτσι;Αλλά μάλλον όχι αλλιώς δεν θα μας πέταγες τέτοια φαεινή ιδέα όπως τα γυαλιά.Μα τι μυαλό είσαι εσύ πως και δε το σκεφτήκαμε εμείς τόσα χρόνια; Πάλι καλά που υπάρχει κάποιος να λέει τα αυτονόητα. ΟΛΟΙ οι γέροι στην Ελλάδα έχουν μη εγχειρίσιμους καταρράκτες... 1
xstreamgamer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πάλι καλά που υπάρχει κάποιος να λέει τα αυτονόητα. ΟΛΟΙ οι γέροι στην Ελλάδα έχουν μη εγχειρίσιμους καταρράκτες... Αναφέρω συγκεκριμένα για την μητέρα μου ότι δεν βλέπει και μου κάνεις παράθεση βάζοντας γυαλιά.Λες και εμείς δεν σκεφτήκαμε για γυαλιά ή λες και δεν έχει γυαλιά όπως όλοι σχεδόν οι άνθρωποι που είναι στην ηλικία της.Για να λέω ότι δεν βλέπει πάραυτα, προφανώς και συντρέχουν άλλοι λόγοι είναι αυτονόητο, πάντως σίγουρα δεν είναι αυτονόητο ότι δεν ξέραμε ότι υπάρχουν γυαλιά και έπρεπε να μας το υποδείξεις κιόλας
Silverage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Όπως νομίζεις. Εγω ξέρω οτι οι γέροι στην συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι οτι δεν μπορούνε, είναι οτι δεν θέλουνε. Παράδειγμα η γιαγιά μου. Πολλά χρόνια τώρα της λέμε να της δείξουμε πώς να βγάζει λεφτά απο το ΑΤΜ. Λέει οτι δεν βλέπει αλλά μια φορά δεν πήγε να δοκιμάσει. Τουλάχιστον της σηκώνω εγω και δεν στήνετε σε ουρές.
opcorsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εμενα μου την σπανε οι ουρες στις τραπεζες παντως... 30 ατομα ουτα και τα 22 ειναι γεροι που απλα θα παρον 100 ευρω της συνταξης τους, και θα καθυστερησουν εμενα και αλλους 5 που πηγαμε για σκοπο.... πχ προχθες ηθελα να καταθεσω 50 ευρω να παρω πραγματα απο το εβαυ και καθυστερησα στην δουλεια μου 1 ωρα για αυτο τον λογο... ελλαδαρα... εχω την εντυπωση οτι στο εξωτερικο οι ηλικιωμενοι δεν ειναι τοσο "αργοσχολοι" παντως ή ειναι ιδεα μου? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα