Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου υπάρχουν και οι πονηροί ηλικιωμένοι .πάντως σε κάθε περίπτωση κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις απέναντι τους και μην ασχολείσαι περαιτέρω.Επίσης οι γέροι δεν εξασθενούν μόνο σωματικά αλλά και νοητικά.Οπότε πρέπει να έχουμε και αυτό στο μυαλό μας σε περίπτωση που κάποιος δεν μας φερθεί καλά!

• Like 2
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν γίνω γέρος σίγουρα δεν θα θέλω να κάνω άσκοπα πέρα-δώθε. Internet/πάγιες εντολές και τέλος.

Αυτό το πράγμα είναι που δεν το καταλαβαίνω. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου κάτσε σπίτι σου, κάνε τη βόλτα σου άνετα, ΓΙΑΤΙ να πας και να φας τις ώρες σου περιμένοντας σε μια ουρά;;; Αφού λύση υπάρχει...παιδιά να τους βάλουν στο σωστό δρόμο αυτοί δεν έχουν; Και εμένα ο πατέρας μου 68 είναι αλλά όταν είναι να πάει κάπου του λέω ΣΤΟΠ, όλα θα γίνουν ηλεκτρονικά, τράβα κάνε τη δουλειά σου. Βρήκε και αυτός και εγώ την υγεία μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα είναι που δεν το καταλαβαίνω. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου κάτσε σπίτι σου, κάνε τη βόλτα σου άνετα, ΓΙΑΤΙ να πας και να φας τις ώρες σου περιμένοντας σε μια ουρά;;; Αφού λύση υπάρχει...παιδιά να τους βάλουν στο σωστό δρόμο αυτοί δεν έχουν; Και εμένα ο πατέρας μου 68 είναι αλλά όταν είναι να πάει κάπου του λέω ΣΤΟΠ, όλα θα γίνουν ηλεκτρονικά, τράβα κάνε τη δουλειά σου. Βρήκε και αυτός και εγώ την υγεία μου. 

Άλλο 68 και άλλο 78 επίσης όλοι βοηθάμε τους γονείς μας όποτε μπορούμε και έχουμε και  αλλά εγώ προχτές μόλις σχόλασα είχα διήμερο ρεπό και πήγα με την οικογένεια Αθήνα για υποχρεώσεις κοινωνικές και η μητέρα μου χρειαζόταν τα υπόλοιπα από την σύνταξη της για να πάρει φάρμακα.Τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή, έπρεπε να κάτσει σπίτι να μην πάει μην τυχόν και καθυστερήσει κάποιον που θέλει να ψωνίσει από το ebay;Σοβαρά μιλάμε τώρα;

Δημοσ.

Επίσης οι γέροι δεν εξασθενούν μόνο σωματικά αλλά και νοητικά.

Ακριβώς αυτο !

Πρέπει να είμαστε επιεικείς με τους ηλικιωμένους, πρέπει να δικαιολογούμε ακομη κ τις παραξενιές τους

Αφιερώστε 5 λεπτά από την ζωή σας κ δείτε το παρακάτω βίντεο μέχρι το τέλος, μόνο καλό θα σας κάνει εμπιστευτείτε με

• Like 7
Δημοσ.

Επίσης οι γέροι δεν εξασθενούν μόνο σωματικά αλλά και νοητικά.Οπότε πρέπει να έχουμε και αυτό στο μυαλό μας σε περίπτωση που κάποιος δεν μας φερθεί καλά!

Δεκτό ως επιχείρημα, αλλά έχω μια ερώτηση: αυτό ισχύει και για τις εκλογές όταν ψηφίζουν; Ή εκεί δεν ισχύει το «ακαταλόγιστο»;

Και επειδή μερικοί νομίζουν ότι όλοι οι γέροι του κόσμου είναι ίδιοι και ότι δεν παίζει ρόλο η κουλτούρα του κάθε λαού, θα σας πω ένα παράδειγμα: γνωστός μου στην Αγγλία μου έλεγε γιατί την γιαγιά του ότι ψήφισε κατά του Brexit, γιατί πίστευε ότι το μέλλον του εγγονού της είναι σημαντικότερο από το δικό της! Πείτε μου εσείς τώρα έναν που ψήφισε με αυτή την λογική στην Ελλάδα αντί του σύνηθες «εγώ να περνάω καλά και ο λογαριασμός στις επόμενες γενιές».

Το αστείο είναι να περιμένει κάποιος στην ουρά για να πληρώσει π.χ. την ΔΕΗ και να έχει και πρόβλημα με την μέση του, αντί να βάλει μια πάγια εντολή... δεν λέω, να του παραχωρήσω την θέση μου στο λεωφορείο, αλλά είναι 100% αναγκαίο να μπαίνει σε όλη αυτή την ταλαιπωρία in the first place;

Ειλικρινά πιστεύω είναι θέμα «ιεροτελεστίας» για πολλούς, σε σημείο να εμπνέει μέχρι και διαφημιστές: 

Βέβαια για να τα λέμε όλα, βλέπω και πολλούς νέους να στέκονται σε ουρές και εκεί δεν υπάρχει δικαιολογία... είναι και θέμα κουλτούρας/τεχνοφοβίας. Πολλοί κάνουν ό,τι κάνουν και οι γηραιότεροι καθαρά από συνήθεια/μιμητισμό.

Δημοσ.

Φοβερό video Maus 

Δεκτό ως επιχείρημα, αλλά έχω μια ερώτηση: αυτό ισχύει και για τις εκλογές όταν ψηφίζουν; Ή εκεί δεν ισχύει το «ακαταλόγιστο»;

Και επειδή μερικοί νομίζουν ότι όλοι οι γέροι του κόσμου είναι ίδιοι και ότι δεν παίζει ρόλο η κουλτούρα του κάθε λαού, θα σας πω ένα παράδειγμα: γνωστός μου στην Αγγλία μου έλεγε γιατί την γιαγιά του ότι ψήφισε κατά του Brexit, γιατί πίστευε ότι το μέλλον του εγγονού της είναι σημαντικότερο από το δικό της! Πείτε μου εσείς τώρα έναν που ψήφισε με αυτή την λογική στην Ελλάδα αντί του σύνηθες «εγώ να περνάω καλά και ο λογαριασμός στις επόμενες γενιές».

Το αστείο είναι να περιμένει κάποιος στην ουρά για να πληρώσει π.χ. την ΔΕΗ και να έχει και πρόβλημα με την μέση του, αντί να βάλει μια πάγια εντολή... δεν λέω, να του παραχωρήσω την θέση μου στο λεωφορείο, αλλά είναι 100% αναγκαίο να μπαίνει σε όλη αυτή την ταλαιπωρία in the first place;

Ειλικρινά πιστεύω είναι θέμα «ιεροτελεστίας» για πολλούς, σε σημείο να εμπνέει μέχρι και διαφημιστές: 

Βέβαια για να τα λέμε όλα, βλέπω και πολλούς νέους να στέκονται σε ουρές και εκεί δεν υπάρχει δικαιολογία... είναι και θέμα κουλτούρας/τεχνοφοβίας. Πολλοί κάνουν ό,τι κάνουν και οι γηραιότεροι καθαρά από συνήθεια/μιμητισμό.

Για να πληρώνεις με πάγια εντολή τους λογαριασμούς σου πρέπει ο τραπεζικός σου λογαριασμός να έχει συνεχώς χρήματα μέσα και αυτό πια δεν υπάρχει σε μεγάλη μερίδα του λαού μας.Επίσης τι σχέση έχουν οι εκλογές και το αν ψηφίζουν οι μεγάλοι που είναι δημοκρατικότατο τους δικαίωμα ακόμα και αν δεν κόβουν μια και ψηφίζουν ότι τους κατέβει, με τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε στους ανήμπορους αυτούς ανθρώπους στα Μ.Μ.Ε στις τράπεζες και παντού.Πριν μία βδομάδα πήρα δίωρη άδεια από την δουλειά μου για να κάνω επείγουσα ανάληψη από λογαριασμό μου.Βιαζόμουν πραγματικά και δεν παρατήρησα ότι πίσω από μία κολόνα του υποκατασττήματος στεκότανε μία γριούλα με το μπαστουνάκι της προκειμένου να κάνει ανάληψη.Πήγα να πληρωθώ και μου λέει ο ταμίας, όπα φίλε περιμένεις έχουμε μπαστουνάκι.Παρόλο που καιγόμουν να επιστρέψω πίσω στην δουλειά φυσικά και δεν έφερα την παραμικρή αντίρρηση. ίσα ίσα είπα ότι ήταν παράβλεψη μου καθώς δεν την είδα.Έτρεμε κυριολεκτικά πάνω στο μπαστούνι της και καθώς οι γέροι έχουν ανάγκη από εξομολογήσεις είπε στον ταμία ότι δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο να την εξυπηρετήσει.Οπότε να τα σκέφτεστε όλα και μην τα θέλετε μονά ζυγά δικά σας.

• Like 1
Δημοσ.

Να στο κάνω λιανά λοιπόν:

Στα μικρά παιδιά δεν δίνουμε δικαίωμα ψήφου, διότι δεν «νογάνε» (που έλεγε και η γιαγιά μου κάποτε). Δεν το θεωρούμε ούτε φασιστικό, ούτε αντι-δημοκρατικό. Στους ηλικιωμένους που επίσης πολλές φορές δεν νογάνε (άρα λέμε ότι κάνουν σαν μικρά παιδιά), δίνουμε δικαίωμα ψήφου διότι...;

Όπως λες κι εσύ, μονά-ζυγά δικά μας δεν γίνεται. Το επιχείρημα περί νοητικής επάρκειας δεν μπορεί να ισχύει μόνο εκεί που μας βολεύει... και φυσικά το «ψηφίζω ό,τι να' ναι γιατί έτσι μου γουστάρει» έχει συνέπειες (βλ. περικοπές).

Όσο για το βίντεο, είναι συγκινητικό, αλλά εκεί με το βιβλιαράκι με μπέρδεψε... αν δεν είχε σώας τας φρένας, τότε πως θυμήθηκε να βρει κάτι τόσο παλιό; Στην αρχή νόμιζα ότι είχε alzheimer. Δεν ξέρω αν είναι αληθινή ιστορία, απλά μου φάνηκε σαν plot hole.

edit: αλλιώς περίμενα να εξελιχθεί πάντως η ιστορία... νόμιζα ότι θα έκανε μεταφορά στο μέλλον και θα έδειχνε τον 35άρη σε ηλικία 75 ετών να ρωτάει για σπουργίτια τον γιό του. :P

Δημοσ.

Δεν ξερω ποιον ειχαν για εμπνευση αλλά ειλικρινα οταν το ειδα ειπα "ειναι ιδιος ο θειος μου".

Αυτος τρεχει για τις τραπεζες, για λογαριασμους, μεχρι και delivery φαρμακα κανει. Και αυτο γιατι η ξαδερφη μου (35 χρονων) δεν λεει να μαθει το γ@μ% e-banking.

• Like 1
Δημοσ.

Να στο κάνω λιανά λοιπόν:

Στα μικρά παιδιά δεν δίνουμε δικαίωμα ψήφου, διότι δεν «νογάνε» (που έλεγε και η γιαγιά μου κάποτε). Δεν το θεωρούμε ούτε φασιστικό, ούτε αντι-δημοκρατικό. Στους ηλικιωμένους που επίσης πολλές φορές δεν νογάνε (άρα λέμε ότι κάνουν σαν μικρά παιδιά), δίνουμε δικαίωμα ψήφου διότι...;

Όπως λες κι εσύ, μονά-ζυγά δικά μας δεν γίνεται. Το επιχείρημα περί νοητικής επάρκειας δεν μπορεί να ισχύει μόνο εκεί που μας βολεύει... και φυσικά το «ψηφίζω ό,τι να' ναι γιατί έτσι μου γουστάρει» έχει συνέπειες (βλ. περικοπές).

Όσο για το βίντεο, είναι συγκινητικό, αλλά εκεί με το βιβλιαράκι με μπέρδεψε... αν δεν είχε σώας τας φρένας, τότε πως θυμήθηκε να βρει κάτι τόσο παλιό; Στην αρχή νόμιζα ότι είχε alzheimer. Δεν ξέρω αν είναι αληθινή ιστορία, απλά μου φάνηκε σαν plot hole.

edit: αλλιώς περίμενα να εξελιχθεί πάντως η ιστορία... νόμιζα ότι θα έκανε μεταφορά στο μέλλον και θα έδειχνε τον 35άρη σε ηλικία 75 ετών να ρωτάει για σπουργίτια τον γιό του. :P

Να στο κάνω και εγώ λιανά  γιατί δίνουμε δικαίωμα ψήφου σε Έλληνες άνω των 18 έχουν δικαίωμα ψήφου εκτός και αν τους έχει στερηθεί για ποινικούς λόγους ή για εκούσια αποποίηση της Ιθαγένειας τους.Τους δίνουμε λέω γιατί το προβλέπει το Σύνταγμα μας και η νομοθεσία μας.  Γενικά οτιδήποτε άλλο ισχυριζόμαστε επ'αυτού για τους ηλικιωμένους είναι όντως φασίζουσα νοοτροπία.Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;Να δώσουμε δικαίωμα ψήφου σε όσους έχουν iq από 140 και άνω;Μόνο στους πλούσιους;Ή μόνο στους όμορφους;Προάγοντας τέτοιες απόψεις μπαίνουμε σε επικίνδυνα νερά και όντως το να στερούμε κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα από μία ομάδα του πληθυσμού αυτό είναι φασισμός.Μάλλον είναι πολύ κοντά στην ιδεολογία του φασισμού για να είμαι ακριβής.

• Like 1
Δημοσ.

Το Σύνταγμα θέλει αναθεώρηση σε πολλά πράγματα. Γι' αυτό θέλουν να δώσουν δικαίωμα ψήφου (και οδήγησης) σε άτομα κάτω των 18, γιατί ένας 16χρονος μπορεί από βιολογική άποψη να έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια από κάποιον που ψηφίζει και οδηγάει στα 75-80.

Εγώ την ένσταση την έκανα γιατί σιχαίνομαι τα double standards. Αν δεν νογάνε, δεν νογάνε και τους αντιμετωπίζουμε ως μικρά παιδιά σε όλες τις περιπτώσεις και όχι επιλεκτικά.

Έχω δει γερόντια να νομίζουν ότι ζούμε ακόμα σε εποχή ψυχρού πολέμου, ότι έρχονται οι κομμουνιστάς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... αν είναι να καταντήσω κι εγώ έτσι στα βαθιά γεράματα, καλύτερα να μου κοπεί το δικαίωμα ψήφου στα 65 και να αναλάβουν την τύχη της χώρας οι νεότεροι, μιας και στην τελική αυτούς θα επηρεάσει περισσότερο η εκάστοτε διακυβέρνηση (από άποψη διάρκειας ζωής).

Δημοσ.

Δεν ξερω ποιον ειχαν για εμπνευση αλλά ειλικρινα οταν το ειδα ειπα "ειναι ιδιος ο θειος μου".

Αυτος τρεχει για τις τραπεζες, για λογαριασμους, μεχρι και delivery φαρμακα κανει. Και αυτο γιατι η ξαδερφη μου (35 χρονων) δεν λεει να μαθει το γ@μ% e-banking.

Και ξανα λέω Μαίρη ότι για να κάνεις e-banking πρέπει να έχεις συνεχώς χρήματα σε κάποιον λογαριασμό.Αυτό πλέον δεν υπάρχει ως δυνατότητα σε μεγάλος μέρος του πληθυσμού της χώρας.Για όσους πάντως έχουν αυτήν την δυνατότητα και είναι νέοι οι οποίοι μένουν μαζί με τους δικούς τους συμφωνώ μαζί σου ότι είναι απαράδεκτοι καθώς πρώτα από όλα ταλαιπωρούν άδικα τους ίδιους τους γονείς τους. :)

Δημοσ.

Να στο κάνω και εγώ λιανά  γιατί δίνουμε δικαίωμα ψήφου σε Έλληνες άνω των 18 έχουν δικαίωμα ψήφου εκτός και αν τους έχει στερηθεί για ποινικούς λόγους ή για εκούσια αποποίηση της Ιθαγένειας τους.Τους δίνουμε λέω γιατί το προβλέπει το Σύνταγμα μας και η νομοθεσία μας.  Γενικά οτιδήποτε άλλο ισχυριζόμαστε επ'αυτού για τους ηλικιωμένους είναι όντως φασίζουσα νοοτροπία.Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;Να δώσουμε δικαίωμα ψήφου σε όσους έχουν iq από 140 και άνω;Μόνο στους πλούσιους;Ή μόνο στους όμορφους;Προάγοντας τέτοιες απόψεις μπαίνουμε σε επικίνδυνα νερά και όντως το να στερούμε κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα από μία ομάδα του πληθυσμού αυτό είναι φασισμός.Μάλλον είναι πολύ κοντά στην ιδεολογία του φασισμού για να είμαι ακριβής.

Αυτό με το ΙQ δεν είναι άσχημη ιδέα. Το Σύνταγμα και η νομοθεσία (γενικώς όχι μόνο στην Ελλάδα) προβλέπει πολλά πράγματα που δεν είναι σωστά/δίκαια. Επειδή υπάρχει νόμος για κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Εκτός αυτού από τότε που δημιουργήθηκε το Σύνταγμα μέχρι τώρα ο κόσμος έχει αλλάξει δραστικά αλλά οι νόμοι παρέμειναν οι ίδιοι με αποτέλεσμα να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Αν το σκεφτούμε λογικά, πιστεύεις ότι είναι σωστό να ψηφίζουν άτομα με νοητική στέρηση, χαμηλό IQ, που δεν έχουν σώας τας φρένας κλπ? Δεν είναι θέμα φασισμού, είναι θέμα τι είναι λογικό και τι όχι. Κάποιος ο οποίος δεν έχει ένα τάδε επίπεδο ευφυίας δεν πρέπει να παίρνει αποφάσεις που επηρεάζουν άλλους κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

Το Σύνταγμα θέλει αναθεώρηση σε πολλά πράγματα. Γι' αυτό θέλουν να δώσουν δικαίωμα ψήφου (και οδήγησης) σε άτομα κάτω των 18, γιατί ένας 16χρονος μπορεί από βιολογική άποψη να έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια από κάποιον που ψηφίζει και οδηγάει στα 75-80.

Εγώ την ένσταση την έκανα γιατί σιχαίνομαι τα double standards. Αν δεν νογάνε, δεν νογάνε και τους αντιμετωπίζουμε ως μικρά παιδιά σε όλες τις περιπτώσεις και όχι επιλεκτικά.

Έχω δει γερόντια να νομίζουν ότι ζούμε ακόμα σε εποχή ψυχρού πολέμου, ότι έρχονται οι κομμουνιστάς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... αν είναι να καταντήσω κι εγώ έτσι στα βαθιά γεράματα, καλύτερα να μου κοπεί το δικαίωμα ψήφου στα 65 και να αναλάβουν την τύχη της χώρας οι νεότεροι, μιας και στην τελική αυτούς θα επηρεάσει περισσότερο η εκάστοτε διακυβέρνηση (από άποψη διάρκειας ζωής).

Έχω την εντύπωση(μπορεί να κάνω και λάθος) ότι το άρθρο για το δικαίωμα ψήφου δεν επιδέχεται αναθεώρησης.Και δεν είναι διπλά standarts.Σε μία δημοκρατία ακόμα και εγώ που είμαι νέος έχω το δικαίωμα να είμαι χαζός και να ψηφίζω όποιον μου τάζει λαγούς με πετραχήλια.Σε όλες τις δημοκρατίες του κόσμου δεν απαγορεύεται ούτε η μωρία ούτε η ανοησία στην επιλογή της ψήφου.Γιατί εγώ μπορεί να είμαι απείρως χαζότερος από έναν 75 με μερική άνοια στην ηλικία των 41 που είμαι τώρα αλλά δεν μπορεί κανείς σε μία δημοκρατία επαναλαμβάνω να μου πει ότι δεν μπορώ να ψηφίσω.Ακόμα και αν είμαι πιο χαζός και από τα ραδίκια.Εκτός και αν αλλάξουμε το πολίτευμα εκεί μπορούμε να κουβεντιάσουμε σε άλλη βάση αλλά ήδη είμαστε στα όρια του επιτρεπτού από το forum  :)

Αυτό με το ΙQ δεν είναι άσχημη ιδέα. Το Σύνταγμα και η νομοθεσία (γενικώς όχι μόνο στην Ελλάδα) προβλέπει πολλά πράγματα που δεν είναι σωστά/δίκαια. Επειδή υπάρχει νόμος για κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Εκτός αυτού από τότε που δημιουργήθηκε το Σύνταγμα μέχρι τώρα ο κόσμος έχει αλλάξει δραστικά αλλά οι νόμοι παρέμειναν οι ίδιοι με αποτέλεσμα να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Αν το σκεφτούμε λογικά, πιστεύεις ότι είναι σωστό να ψηφίζουν άτομα με νοητική στέρηση, χαμηλό IQ, που δεν έχουν σώας τας φρένας κλπ? Δεν είναι θέμα φασισμού, είναι θέμα τι είναι λογικό και τι όχι. Κάποιος ο οποίος δεν έχει ένα τάδε επίπεδο ευφυίας δεν πρέπει να παίρνει αποφάσεις που επηρεάζουν άλλους κατά την γνώμη μου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η δημοκρατία ανέχεται και την βλακεία δες το απάνω post που έγραψα.Επίσης δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου άτομο με νοητική υστέρηση σε εκλογικό κέντρο.Κατάχαζους ναι αλλά με νοητική υστέρηση όχι.

Δημοσ.

Και ξανα λέω Μαίρη ότι για να κάνεις e-banking πρέπει να έχεις συνεχώς χρήματα σε κάποιον λογαριασμό.Αυτό πλέον δεν υπάρχει ως δυνατότητα σε μεγάλος μέρος του πληθυσμού της χώρας.

Για ανέλυσε το αυτό αν θες λίγο... αν κάποιος δεν έχει λεφτά στον λογαριασμό του, τότε πως πληρώνει τις υποχρεώσεις του; Συντάξεις και μισθοί μπαίνουν υποχρεωτικά σε τραπεζικό λογαριασμό ή κάνω λάθος; Άρα που τα βρίσκουν;

Έχω την εντύπωση(μπορεί να κάνω και λάθος) ότι το άρθρο για το δικαίωμα ψήφου δεν επιδέχεται αναθεώρησης.Και δεν είναι διπλά standarts.Σε μία δημοκρατία ακόμα και εγώ που είμαι νέος έχω το δικαίωμα να είμαι χαζός και να ψηφίζω όποιον μου τάζει λαγούς με πετραχήλια.Σε όλες τις δημοκρατίες του κόσμου δεν απαγορεύεται ούτε η μωρία ούτε η ανοησία στην επιλογή της ψήφου.Γιατί εγώ μπορεί να είμαι απείρως χαζότερος από έναν 75 με μερική άνοια στην ηλικία των 41 που είμαι τώρα αλλά δεν μπορεί κανείς σε μία δημοκρατία επαναλαμβάνω να μου πει ότι δεν μπορώ να ψηφίσω.Ακόμα και αν είμαι πιο χαζός και από τα ραδίκια.Εκτός και αν αλλάξουμε το πολίτευμα εκεί μπορούμε να κουβεντιάσουμε σε άλλη βάση αλλά ήδη είμαστε στα όρια του επιτρεπτού από το forum   :)

Δυστυχώς ή ευτυχώς η δημοκρατία ανέχεται και την βλακεία δες το απάνω post που έγραψα.Επίσης δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου άτομο με νοητική υστέρηση σε εκλογικό κέντρο.Κατάχαζους ναι αλλά με νοητική υστέρηση όχι.

Τότε να μην κλαιγόμαστε για τα μνημόνια. Μονά-ζυγά δικά μας δεν γίνεται! Έτσι δεν λες κι εσύ;

Ψήφισε ό,τι να' ναι, απλά μετά μην κλαίγεσαι για τις συνέπειες... τόσο απλό!

Δημοσ.

Υπαρχουν και οι γεροι που τρεχουν σε δημοσιες υπηρεσιες γιατι τρωνε χωσιμο απο τους νεους στην οικογενεια που δεν μπορουν να λειψουν τα πρωινα απο τη δουλεια τους.

Αναφερθηκε και το οτι πολεμησαν το 45 και μαλλον οχι ειρωνικα (οπως υποπτευομουν στην αρχη).

Καταρχην για να πολεμησε καποιος το 45 πρεπει να ειναι πολυ κοντα αν δεν εχει ηδη πατησει τα 90. Οποτε οι περισσοτεροι που βλεπουμε δεν ανηκουν σε αυτην την κατηγορια.

Αλλα και ετσι να ειναι, παλι δε ξερεις αν πολεμησε με τη σωστη πλευρα (οποια και αν ειναι αυτη!)

Για το θεμα του σεβασμου παντως, ολοι οφειλουν να σεβονται ο ενας τον αλλο και η συμπεριφορα εχει αμεση σχεση με αυτο. Μπορει να μηνκατσω να τσακωθω με τον αγενη (νεο η γερο) στα ΜΜΜ αλλα το σεβασμο μου τον εχει χασει αυτοματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...