Vapir Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Έχει πάρει κανενός το αφτί σας μια διαφήμιση για μια αποτριχωτική μηχανή που λέει "μέχρι τώρα σας την δίναμε φθηνή , τώρα σας την χαρίζουμε " ? Ποιος νόμος τους προστατεύει απ το να απαιτήσω να μου παρέχουν δωρεάν την συγκεκριμένη αποτριχωτική μηχανή εφόσον διαφημίζουν πως "μας την χαρίζουν"? γιατί δεν τους μαζεύουν ? δεν είναι παράνομο αυτό που κάνουν ? 1
dollyyy19 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αν στην χαριζουν,με εξοδα μεταφορας 10 ευρω,καλυτερα να την αγοραζες........... 3
opcorsa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 συνηθως το επιπεδο διαφημισεων αντικατοπτριζει και το επιπεδο των τηλεθεατων στους οποιους απευθυνεται... σοβαρη "χωρα" και ασχολουμαστε με αποτριχωτικες, αναγραμματισμους, εξυπνη σιτα, κολαν . ριχαρδος και ουτω καθεξης.. 8
werewolf_hunter Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 συνηθως το επιπεδο διαφημισεων αντικατοπτριζει και το επιπεδο των τηλεθεατων στους οποιους απευθυνεται... σοβαρη "χωρα" και ασχολουμαστε με αποτριχωτικες, αναγραμματισμους, εξυπνη σιτα, κολαν . ριχαρδος και ουτω καθεξης.. To υαλουρονικο και τις μαιμου versace δεν τα ανεφερες 2
Ghost_Rider Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 εγω ειχα παρει τηλεφωνο σε ενα καναλι 2ας διαλογης χρονια βεβαια εκπεμπει...τελος παντων πουλαγε κοσμηματα χρυσαφικα διαφορα σχετικα τον ρωταω ετσι απο βαρεμαρα ολα καλα ομως μαγαζι εχετε να περασω να ριξω ενα βλεφαρο??και τι απανταει...ειμαστε ηλεκτρονικο καταστημα.ενταξει το διασταυρωσα και με μερικα στοιχεια ακομη ειπα οκ και προσπερασα ετσι απλα 1
opcorsa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 εγω ειχα παρει τηλεφωνο σε ενα καναλι 2ας διαλογης χρονια βεβαια εκπεμπει...τελος παντων πουλαγε κοσμηματα χρυσαφικα διαφορα σχετικα τον ρωταω ετσι απο βαρεμαρα ολα καλα ομως μαγαζι εχετε να περασω να ριξω ενα βλεφαρο??και τι απανταει...ειμαστε ηλεκτρονικο καταστημα.ενταξει το διασταυρωσα και με μερικα στοιχεια ακομη ειπα οκ και προσπερασα ετσι απλα πηγες ομως μετα στον ριχαρδο να σου τα αγορασει σε τιμη κοσμηματος ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΧΡΥΣΟΥ?? 2
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Σε ένα από τα 2948479291918477 καταστήματα σε όλη την Ελλαδα;; 1
Vapir Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 συνηθως το επιπεδο διαφημισεων αντικατοπτριζει και το επιπεδο των τηλεθεατων στους οποιους απευθυνεται... σοβαρη "χωρα" και ασχολουμαστε με αποτριχωτικες, αναγραμματισμους, εξυπνη σιτα, κολαν . ριχαρδος και ουτω καθεξης.. συμφωνώ και εγώ έτυχε να το ακούσω , όχι οτι βλέπω tv αλλα μου κάνει εντύπωση , ποιος νόμος τους προστατεύει στο να κοροϊδεύουν τον κόσμο ? 1
xstreamgamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 συμφωνώ και εγώ έτυχε να το ακούσω , όχι οτι βλέπω tv αλλα μου κάνει εντύπωση , ποιος νόμος τους προστατεύει στο να κοροϊδεύουν τον κόσμο ? όλες οι διαφημίσεις είναι παραπλανητικές.Έχεις την εντύπωση ότι το fairy π.χ ξεβγάζει με τον τρόπο που δείχνει τα καμμένα λίπη;Αν δεν πέσει τρίψιμο δεν γίνεται τίποτα.Η το skip με το ariel καθαρίζουν όπως δείχνουν στην διαφήμιση; 3
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Έχει πάρει κανενός το αφτί σας μια διαφήμιση για μια αποτριχωτική μηχανή που λέει "μέχρι τώρα σας την δίναμε φθηνή , τώρα σας την χαρίζουμε " ? Ποιος νόμος τους προστατεύει απ το να απαιτήσω να μου παρέχουν δωρεάν την συγκεκριμένη αποτριχωτική μηχανή εφόσον διαφημίζουν πως "μας την χαρίζουν"? γιατί δεν τους μαζεύουν ? δεν είναι παράνομο αυτό που κάνουν ? Με την ιδια λογικη ολες οι διαφημισεις ειναι παρανομες διοτι κανενα απο τα λεκτικα που χρησιμοποιουν δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Απο την αλλη γιαυτο λεγονται και διαφημισεις. Τελος αν ηταν να δικαστει για τετοιο λογο μια διαφημιστικη εταιρεια (οτι ψευδεται περι χαρισματων κλπ) τοτε δεν θα ειχε μεινει πολιτικος ελευθερος σε αυτη τη χωρα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Την άκουσα και εγώ αυτή την διαφήμιση. Σου λένε αρχικά σαν την χαρίζουμε δωρεάν και μετά μιλάνε για έξοδα αποστολής. Τι στον πέο τώρα..... μάλλον μαρκετίστικα κόλπα, σου πετάνε το δωρεάν και μετά λέει ο πελάτης εγώ την αγόρασα δωρεάν και ας πληρώσω και 20 ευρώ έξοδα αποστολής. 1
PETROS13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Σαν το άλλο που κάνουν πλασιέ.. Συγχαρητήρια κερδισατε έπιπλο ( βιβλιοθήκη ). Και όσο προχωράει σου λέει ότι πρέπει να πάρεις βιβλία 150 ευρώ για τη βιβλιοθήκη αυτή. Φυσικά από μένα πήραν τα δέοντα! Αλλά πάνω που το έλεγα σε γνωστό για την περίπτωση αυτή μου είπε με φυσικότητα ότι την πήρε την προσφορά αυτή....
opcorsa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Σε ένα από τα 2948479291918477 καταστήματα σε όλη την Ελλαδα;; 2310521010 2
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 .τελος παντων πουλαγε κοσμηματα χρυσαφικα διαφορα σχετικα Με αυτο ξερεις ποσοι την εχουν πατησει? Το οποιο ειναι και ακραιο, δηλαδη μιλαμε για φακην κοσμηματα, ποσο πιθανο ειναι να στα δωσει ο αλλος σε τοσο εξευτελιστικη τιμη? Αυτα τα κοσμηματα λοιπον ηταν ποιοτητας γαριδακιων. Φαση κανονικα δε θα επρεπε να κοστιζαν ουτε το 1/3 της αξιας που τα πουλουσαν στην tv. Η απογοητευση ερχοταν οταν καποιοι οντως πηγαιναν να τα σπρωξουν σε καταστηματα τυπου Ριχαρδου. 3
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Είναι καλά για ανταλλαγές με ιθαγενείς τα κοσμήματα αυτά! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα