Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum! Εχω εναν φιλο που θελει να κανει ενα build περιπου στα 850€ και ζητησε την βοηθεια μου. Μετα απο λιγο ψαξιμο καταληξαμε στο εξης build:
-CPU: Intel Core i5 6600 στα 230€

-Μotherboard: MSI H170 Gaming M3 στα 120€

-GPU: MSI RADEON RX 470 8GB στα 260€

-RAM: 2X Hyper X Fury DDR4 4GB δηλαδη συνολο 8GB στα 45€ και οι δυο μαζι

-Τροφοδοτικο: Coolermaster G750M στα 90€

-HDD: Εχει εναν δικο του WD Blue 500GB. Αρα 0€

-SSD: OCZ Trion 150 120GB στα 45€

-Κουτι: Corsair Carbide SPEC-ALPHA στα 90€

Καποια πραγματα οπως το κουτι ή η μητρικη ας πουμε νομιζω οτι ειναι overkill αλλα τον ενδιαφερει πολυ η εμφανιση οποτε τα ηθελε στο build. Αυτο που θελω απο σας ειναι να μου πειτε την αποψη σας για το build αυτο σε αυτα τα λεφτα και να μου προτεινετε αλλαγες η και εναλλακτικα build σε αυτο το ευρος τιμης. Ευχαριστω εκ των προτερων! 

Δημοσ.

Ο 6600 δεν δικαιολογεί κάπως την χρηματική διαφορά από τον 6500. Οπότε πιο εύλογη θα ήταν η επιλογή του 6500, ο οποίος αποτελεί VFM αγορά αυτή την στιγμή. Ναι, όπως είπες και εσύ η μητρική είναι overkill, εγώ θα πρότεινα πάλι σε black/red θέμα αυτή. Τροφοδοτικό, επίσης πολλά watt για το τίποτα, οπότε το αντίστοιχο 550άρι τον καλύπτει. Στα ίδια λεφτά, καλύτερα θεωρώ να πας στην 480 4GB, αν εξοικονομηθούν χρήματα με τις αλλαγές που πρότεινα (ή/και προτείνουν και τα υπόλοιπα παιδιά) θα μπορέσει να πάει σε 480 8GB. To κουτί είναι προσωπική επιλογή και εν μέρει αν του αρέσει ας το πάρει.

• Like 2
Δημοσ.

Ο 6600 δεν δικαιολογεί κάπως την χρηματική διαφορά από τον 6500. Οπότε πιο εύλογη θα ήταν η επιλογή του 6500, ο οποίος αποτελεί VFM αγορά αυτή την στιγμή. Ναι, όπως είπες και εσύ η μητρική είναι overkill, εγώ θα πρότεινα πάλι σε black/red θέμα αυτή. Τροφοδοτικό, επίσης πολλά watt για το τίποτα, οπότε το αντίστοιχο 550άρι τον καλύπτει. Στα ίδια λεφτά, καλύτερα θεωρώ να πας στην 480 4GB, αν εξοικονομηθούν χρήματα με τις αλλαγές που πρότεινα (ή/και προτείνουν και τα υπόλοιπα παιδιά) θα μπορέσει να πάει σε 480 8GB. To κουτί είναι προσωπική επιλογή και εν μέρει αν του αρέσει ας το πάρει.

Σε ευχαριστω για την απαντηση! Θα ακολουθησω τις συμβουλες σου  για επεξεργαστη τροφοδοτικο και μητρικη. Νομιζω και εγω πως ειναι καλυτερα να παει σε RX 480!

Σε ευχαριστω για την συμβουλη! Θα παμε μαλλον σε SSD 240GB και ας ξεφυγει λιγο το budget. Σε ευχαριστω και για τα links!

Σημερα το βραδυ θα κανουμε την παραγγελια! Αν εχετε αλλες προτασεις ειμαι ανοιχτος να τις ακουσω!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση! Θα ακολουθησω τις συμβουλες σου  για επεξεργαστη τροφοδοτικο και μητρικη. Νομιζω και εγω πως ειναι καλυτερα να παει σε RX 480!

Σε ευχαριστω για την συμβουλη! Θα παμε μαλλον σε SSD 240GB και ας ξεφυγει λιγο το budget. Σε ευχαριστω και για τα links!

Σημερα το βραδυ θα κανουμε την παραγγελια! Αν εχετε αλλες προτασεις ειμαι ανοιχτος να τις ακουσω!

Άν πάρει την rx 480 να την πάρει με τα 8gb αλλιώς να κοιτάξει την 1060 με 6Gb.

Οθόνη ποια έχει;

Δημοσ.

Άν πάρει την rx 480 να την πάρει με τα 8gb αλλιώς να κοιτάξει την 1060 με 6Gb.

Οθόνη ποια έχει;

Θα παρει και καινουρια οθονη! Ακομα δεν εχει καταληξει σε ποια. Αν θελετε προτεινετε και μερικες vfm στα 1080p η 1440p. αυτος θελει να μπορει να παιζει για τα επομενα χρονια σε 1080p σε medium-high settings αξιοπρεπως τα περισσοτερα παιχνιδια. δηλαδη πανω απο 40-50 fps ας πουμε! Να σε ρωτησω. Θεωρεις οτι η gigabyte gtx 1060 6GB θα εχει καλυτερη αποδοση απο την MSI RX 480 4GB? επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για τα συστηματα ψυξεις της msi. για αυτο σε ρωταω.

Ποια είναι η χρήση που κάνει? Παιχνίαδια και ποια? Ποια οθόνη έχει?

Δημοσ.

Θα παρει και καινουρια οθονη! Ακομα δεν εχει καταληξει σε ποια. Αν θελετε προτεινετε και μερικες vfm στα 1080p η 1440p. αυτος θελει να μπορει να παιζει για τα επομενα χρονια σε 1080p σε medium-high settings αξιοπρεπως τα περισσοτερα παιχνιδια. δηλαδη πανω απο 40-50 fps ας πουμε! Να σε ρωτησω. Θεωρεις οτι η gigabyte gtx 1060 6GB θα εχει καλυτερη αποδοση απο την MSI RX 480 4GB? επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για τα συστηματα ψυξεις της msi. για αυτο σε ρωταω.

Με αυτές τις κάρτες κοιτάει 1080p μονιτορ εφόσον θέλει αυτό που περιέγραψες.

Μιάς που παίρνει τώρα οθόνη, επιλέγοντας την 480 να ρωτήσει εδώ http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/ για επιλογές με freesync αναλόγως budget. Επίσης σαν επιλογή είναι και οι ultra wide με η χωρίς freesync. Κάνε ένα κόπο.

Να σε ρωτησω. Θεωρεις οτι η gigabyte gtx 1060 6GB θα εχει καλυτερη αποδοση απο την MSI RX 480 4GB? επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για τα συστηματα ψυξεις της msi. για αυτο σε ρωταω.

Θα συγκρίνεις υλοποιήσεις σε 1060 και υλοποιήσεις σε 480. Υπάρχουν ένα σωρό reviews άν μπείς στον γούγλη για να συγκρίνεις. Εμένα η γνώμη μου είναι να πάρει όποια κι άν επιλέξει είτε nvidia είτε amd, αυτή με τη μεγαλύτερη vram 6gb και 8gb όπως είπα και προηγουμένως, παρά μία με 3gb-4gb αντίστοιχα επειδή θα είναι πιο μούρικη. Αυτά και τα παιδιά εδώ είναι να προσθέσουν ή να αμφισβητήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...