Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..Αρα τι κανω; 

Υπαρχει περιπτωση να βγαινουν τα κουμπια ωστε να αλλαξω ετσι αυτα που θελω;

Αλλιως να ακυρωσω τη παραγγελια με το πληκτρολογιο

Δημοσ.

..Αρα τι κανω; 

Υπαρχει περιπτωση να βγαινουν τα κουμπια ωστε να αλλαξω ετσι αυτα που θελω;

Αλλιως να ακυρωσω τη παραγγελια με το πληκτρολογιο

Ακυρωσε την καλου κακου μεχρι να δουμε τι γινεται..

Το μπουρδελακι δεν πουλιεται πουθενα ομως..ουτε σε αμαζον ουτε σε εβαυ..τι σκατα δεν χαλαει ποτε ? :)

Τα κουμπια σαφως και αλλαζουν αλλα θελουν πολυ προσεκτικες κινησεις..ενα πλαστικο να σπασεις μετα θα το παρεις στο χερι και θα πατας το λαστιχακι που ναι εκει περα με το δαχτυλο σαν γυφτακος :)

Δημοσ.

Αν ειναι αυστραλιανο δολλαριο βγαινει γυρω στα 115 ευρω..αυτο που βλεπεις εκει δεν ειναι ευρω.

Και παλι ακριβα ειναι ..αλλαξε τα μπουρδελα τα κουμπια να παει στο διαολο :)

Δημοσ.

Αν ειναι αυστραλιανο δολλαριο βγαινει γυρω στα 115 ευρω..αυτο που βλεπεις εκει δεν ειναι ευρω.

Και παλι ακριβα ειναι ..αλλαξε τα μπουρδελα τα κουμπια να παει στο διαολο :)

Ακυρωσα τη παραγγελια του πληκτρολογιου. Θα μου χει ερθει το λαπτοπ μεχρι τη παρασκευη και θα δω ποσο με ενοχλει/ αν βγαινουν ευκολα τα κουμπια και θα πραξω αναλογως.

Ευχαριστω για την υπομονη. :P

Μιλησα και με τη lenovo στο chat που εχει και μου ειπε ο εκπροσωπος οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα πληκτρολογια για το μοντελο αυτο σε uk layout. Τι μαλακες ειναι τωρα αυτοι που δεν εχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα δε ξερω.

Δημοσ.

Αν δεν θελεις να μπεις στην διαδικασια να αλλαζεις κουμπια..ξεκινα να κολας αυτοκολλητακια..υπαρχουν για τα κανονικα πληκτρολογια.

Δεν βλεπω τον λογο να μην τα βαλεις σε πληκτρολογιο φορητου.

Απο την αλλη , τι παει να πει δεν εχουν διαθεσιμα πληκτρολογια?Δηλ αν σου χαλασει εσενα το πληκτρολογιο τι γινεται?Σου αλλαζουν ολο το φορητο?

Για κανε κανα κολπο να "χαλασει" το πληκτρολογιο και ζητα καινουργιο φορητο με uk πληκτρολογιο :)

Δημοσ.

Αν δεν θελεις να μπεις στην διαδικασια να αλλαζεις κουμπια..ξεκινα να κολας αυτοκολλητακια..υπαρχουν για τα κανονικα πληκτρολογια.

Δεν βλεπω τον λογο να μην τα βαλεις σε πληκτρολογιο φορητου.

Απο την αλλη , τι παει να πει δεν εχουν διαθεσιμα πληκτρολογια?Δηλ αν σου χαλασει εσενα το πληκτρολογιο τι γινεται?Σου αλλαζουν ολο το φορητο?

Για κανε κανα κολπο να "χαλασει" το πληκτρολογιο και ζητα καινουργιο φορητο με uk πληκτρολογιο :)

Θα δοκιμασω να αλλαξω τα y και z να δω τι λενε και αν αλλαζουν ευκολα θα ξαναπαραγγειλω το πληκτρολογιο.

Χαχα με τη τυχη μου, στανταρ θα βγει ελαττωματικο απο μονο του οποτε θα το ζητησω τοτε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ πέρυσσι κατέληξα με γερμανικά πλήκτρα σε ένα λάπτοπ που αγόρασα μέσω ebay και τελικά βρήκα ωραιότατα αυτοκόλλητα που δεν φαίνονται καθόλου και βόλεψαν μια χαρά. Τα πήρα λιγότερο απο 2ευρώ από μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, σκέψου το ;)

Δημοσ.

Και εγώ πέρυσσι κατέληξα με γερμανικά πλήκτρα σε ένα λάπτοπ που αγόρασα μέσω ebay και τελικά βρήκα ωραιότατα αυτοκόλλητα που δεν φαίνονται καθόλου και βόλεψαν μια χαρά. Τα πήρα λιγότερο απο 2ευρώ από μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, σκέψου το ;)

Εχει παραξενο πληκτρολογιο το δικο μου, τα κουμπια διπλα απο το εντερ ειναι πιο μικρα απο τα κανονικα. Δε ξέρω αν ειναι στανταρ για τα γερμανικα πληκτρολογια αυτο.

Εχει σελιδα το μαγαζι για τα αυτοκολλητα; Γιατι εγω μενω Ηρακλειο και δεν εχω δει καπου να πουλιουνται.

Δημοσ.

Το είχα βρει μέσω ebay, έτυχε να είναι Έλληνας πωλητής. Και στο σκρουτζ θα βρεις, όχι τόσο φθηνά ή σε τόσο μεγάλη ποιοκιλία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...