masteripper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Γεια χαρά .... Χρειάζομαι 1 συστηματάκι μικρό (τοσοδούλικο) που να δουλευει 24/7 και να μου παρέχει δυνατότητες server+home...καλά χρυσά τα Raspberrοειδη αλλά το Linux δεν καλύπτει δυστυχώς ή ο χρόνος που απαιτείται είναι δυσανάλογος ως προς το αποτέλεσμα... Δηλαδή απο Home: =============== Θέαση PDFs Θέαση για βιντεάκια στο YouTube.... Downloader Server ============== MSSQL XAMPP FTP πιθανόν και για δοκιμή διάφοιροι άλλοι server.... ΟΙ διεργασίες είναι σίγουρα πολλές αλλά το φορτίο θα είναι ελάχιστο....π.χ ο MySQL που χρησιμοποιω είναι για να δοκιμάζω scriptakia....ή Apache για κάνω δοκιμές στις σελίδες που ετοιμάζω .... Είχα στο μυαλό μου κάτι σαν τα γνωστά Windows TV Box 2G/32 αλλά έχουν το κακό ότι θα είμαι με Treesize ολη την ώρα μπας και ξεκλέψω κανένα ΚΒ.... Τυχαία είδα αυτά και αναρωτιόμουν εαν κάποιος έχει γνώση ...έχει αγοράσει-δουλεύει κάποιο απ'αυτά και ποιες οι εντυπώσεις του.... Πιστεύω με 1 N2940 +4 ή 8 gb θα μπορεί να καλύψει τα πάντα....και με 500gb λογικά θα μπορώ να κάνω πολύ περισσότερα απ'οσα έχω προγραμματίσει... Με ενδιαφέρει πιο πολύ η αξιοπιστία τους...θόρυβος...βουητό...απόδοση δικτύου...προβλήματα....
Haldol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δείχνει ωραίο μηχανάκι. Για file server / dev server / κατεβαστήρι θα έπαιρνα ένα. Άσχετη απορία. Γιατί MSSQL και όχι MySQL; Να δούλευες γενικότερα Microsoft τεχνολογίες, να πω ναι, αλλά διαβάζω για XAMPP.
masteripper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δείχνει ωραίο μηχανάκι. Για file server / dev server / κατεβαστήρι θα έπαιρνα ένα. Άσχετη απορία. Γιατί MSSQL και όχι MySQL; Να δούλευες γενικότερα Microsoft τεχνολογίες, να πω ναι, αλλά διαβάζω για XAMPP. Με μια τεχνολογία δεν βγαίνει την σημερον ημέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα