Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά ....

Χρειάζομαι 1 συστηματάκι μικρό (τοσοδούλικο) που να δουλευει 24/7 και να μου παρέχει δυνατότητες server+home...καλά χρυσά τα Raspberrοειδη αλλά το Linux δεν καλύπτει δυστυχώς ή ο χρόνος που απαιτείται είναι δυσανάλογος ως προς το αποτέλεσμα...

Δηλαδή απο 

Home:

===============

Θέαση PDFs

Θέαση για βιντεάκια στο YouTube....

Downloader

Server

==============

MSSQL 

XAMPP

FTP

πιθανόν και για δοκιμή διάφοιροι άλλοι server....

ΟΙ διεργασίες είναι σίγουρα πολλές αλλά το φορτίο θα είναι ελάχιστο....π.χ ο MySQL που χρησιμοποιω είναι για να δοκιμάζω scriptakia....ή Apache για κάνω δοκιμές στις σελίδες που ετοιμάζω ....

Είχα στο μυαλό μου κάτι σαν τα γνωστά Windows TV Box 2G/32 αλλά έχουν το κακό ότι θα είμαι με Treesize ολη την ώρα μπας και ξεκλέψω κανένα ΚΒ....

Τυχαία είδα αυτά και αναρωτιόμουν εαν κάποιος έχει γνώση ...έχει αγοράσει-δουλεύει κάποιο απ'αυτά και ποιες οι εντυπώσεις του....

Πιστεύω με 1 N2940 +4 ή 8 gb θα μπορεί να καλύψει τα πάντα....και με 500gb λογικά θα μπορώ να κάνω πολύ περισσότερα απ'οσα έχω προγραμματίσει...

Με ενδιαφέρει πιο πολύ η αξιοπιστία τους...θόρυβος...βουητό...απόδοση δικτύου...προβλήματα....

post-43366-0-95665300-1476021751_thumb.jpg

Δημοσ.

Δείχνει ωραίο μηχανάκι. Για file server / dev server / κατεβαστήρι θα έπαιρνα ένα. :) 

Άσχετη απορία. Γιατί MSSQL και όχι MySQL; :P Να δούλευες γενικότερα Microsoft τεχνολογίες, να πω ναι, αλλά διαβάζω για XAMPP.

Δημοσ.

Δείχνει ωραίο μηχανάκι. Για file server / dev server / κατεβαστήρι θα έπαιρνα ένα. :)

Άσχετη απορία. Γιατί MSSQL και όχι MySQL; :P Να δούλευες γενικότερα Microsoft τεχνολογίες, να πω ναι, αλλά διαβάζω για XAMPP.

Με μια τεχνολογία δεν βγαίνει την σημερον ημέρα...:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...