techfreak40 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ποσό που διαθέτουμε : 600 € χωρίς κάρτα γραφικών - σκληρό δίσκο.Χρήση υπολογιστή : Γενική χρήση (internet-office) και ελαφρύ gaming. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? 'ΟχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λάρισα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα αγοραστεί συναρμολογημένο από e-shop. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Όχι χωρίς λειτουργικό. Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε η ώρα της αλλαγής της κεντρικής μου μονάδας. Δεν θα κρατήσω τίποτα από το παλαιό PC εκτός του SSD (intel SSD 520 series 128 GB) ο οποίος δεν έχει κλείσει χρόνο από την αγορά του και προσωρινά της κάρτας γραφικών ASUS GT640 2 GB (αργότερα θα πάρω κάτι πιο ισχυρό - προς το παρόν με καλύπτει). Μαζί με έναν φίλο βγάλαμε την παρακάτω σύνθεση από το e-shop και θέλω την γνώμη σας : PER.813053CASE CORSAIR CARBIDE SERIES SPEC-03 MID TOWER WHITE LED Προσθήκη στη wishlist 72.27 € 72.27 € PER.558499CPU INTEL CORE I5-6500 3.20GHZ LGA1151 - BOX Προσθήκη στη wishlist 219.90 € 219.90 € PER.527313ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-Z170-HD3P RETAIL Προσθήκη στη wishlist 133.90 € 133.90 € PER.557490RAM HYPERX HX424C15FBK2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ DDR4 HYPERX FURY DUAL CHANNEL KIT Προσθήκη στη wishlist 97.40 € 97.40 € PER.640372PSU SEASONIC M12II-620 BRONZE 620W Προσθήκη στη wishlist 90.63 € 90.63 € Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 614.10 € Έχετε να προτείνετε κάποιες διορθώσεις στο σύστημα; Υπάρχει κάτι που να προσέξω; Επίσης στο memory compatability list της motherboard , δεν βρήκαμε τις συγκεκριμένες μνήμες που επιλέξαμε. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή είμαστε ΟΚ?
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Το ελαφρύ gaming ποιο είναι? Παίζεις σε χαμηλές ρυθμίσεις? Παίζεις ελαφριά παιχνίδια και ποια?
techfreak40 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αυτή την στιγμή παίζω STARCRAFT II και γενικώς παιχνίδια στρατηγικής. Η GT 640 προς το παρόν με καλύπτει και για αυτό θα την κρατήσω, αργότερα όμως μπορεί να χρειαστεί να παίξω κάτι πιο απαιτητικό. Τότε θα αλλάξω την κάρτα γραφικών.
LF21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μητρική Z και κλειδωμένος επεξεργαστής δεν υπάρχει νόημα να βάλεις, υποθέτω ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με overclock οπότε πας σε ένα τέτοιο setup: Στο budget χωρούσε και SSD, αν έχεις ήδη τον αφαιρείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πολλά λεφτά τα 600 για τη χρήση που κάνεις και εννοείται ο 6100 είναι ο καταλληλότερος, βάζοντας με τη διαφορά μια rx470. Άν σου είναι εύκολο πάρ'την απο skroutz γλιτώνεις 20-30 ευρώ. Πρόταση με κάρτα γραφικών.
techfreak40 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν θα ασχοληθώ με o/c οπότε η Z170 μπορεί να βγει εκτός, ένας λόγος που την είχα επιλέξει ήταν και η υποστήριξη για USB type C (τώρα δεν υπάρχουν και πολλές συσκευές αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι βγαίνει αύριο). Για αυτό και αποκλείω την ASROCK. Σαν εναλλακτική σκέφτομαι την ASUS h170m plus γιατί έχει υποστήριξη για type C και εγγύηση 3 χρόνια ή την Gigabyte h170-hd3 (δεν έχει type C αλλά μου αρέσει το full atx μέγεθος). Όσο για το τροφοδοτικό δεν είδα από το site του e-shop τι εγγύηση έχει. Πόσα χρόνια δίνει η superflower? Επίσης επειδή ο υπολογιστής θα μπει πρώτη μούρη σε σαλόνι θέλω το εσωτερικό του να είναι άψογο και για αυτό θέλω modular τροφοδοτικό ώστε να αφαιρέσω ότι δεν χρειάζομαι. Από ότι είδα το sf δεν είναι modular, το seasonic είναι. Για αυτό και το προτίμησα. Είναι τόσο χάλια επιλογή? Και τέλος για το κουτί ήταν καθαρά επιλογή αισθητικής. Το Zalman αν και το προτείνουν πολλοί από εδώ μέσα, το απέρριψα γιατί έχει πορτάκι και σε λίγο καιρό θέλω να βάλω ένα fan controller με LCD, οπότε το πορτάκι θα τον κρύβει. Βλέπω ότι και οι δυο προτείνετε τροφοδοτικά 450 - 550 W . Για την σύνθεσή μου είναι επαρκή; Ένα χειρότερο δυνατό σενάριο με προσθήκη μιας κάρτας γραφικών GTX 1060, θα το αντέξει;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κουτι για σαλόνι φούλ καγκουριά, μητρική άνω των 100 επειδή έχει type c για να 'χαμε να λέγαμε και κερασάκια τροφοδοτικό 100€ - i5 -16gb ram για ιντερνετ office και starcraft... μάλιστα... πρέπει να είσαι πολύ techfreak
jeandoumpier Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κουτι : http://www.e-shop.gr/case-bitfenix-comrade-midi-tower-black-window-p-PER.813113 Τροφοδοτικο : http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576 Μητρικη : http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-b150m-plus-retail-p-PER.524451 Μνημη: http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmk8gx4m2a2133c13-vengeance-lpx-black-8gb-2x4gb-ddr4-2133mhz-dual-kit-p-PER.549770 Επεξεργαστης : http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-6500-320ghz-lga1151-box-p-PER.558499 Με 507€ (μαζι με τα μεταφορικα) και θα εισαι μια χαρα για τη χρηση που κανεις,και οχι μονο.Και παει ακομη χαμηλοτερα αν δεν διαλεγα μητρικη με usb type c που ηθελες. Το τροφοδοτικο ειναι semi-modular και με 5 χρονια εγγυηση.Αρκουν τα 550 ακομη κι αν προσθεσεις την 1060 αργοτερα.8gb ραμ ειναι οτι πρεπει,αν χρειαστεις παραπανω(δυσκολο να χρειαστεις χωρις πολυ βαρυ gaming η video editing κτλ) προσθετεις μετα αλλα 2 modules των 4ων.Κρατα λοιπον στην ακρη το 100αρικο αν θες για καρτα γραφικων σε λιγο καιρο,γιατι πραγματικα δεν ειναι αναγκη για τετοια χρηση να το εξαντλησεις στα υπολοιπα hardware.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν θα ασχοληθώ με o/c οπότε η Z170 μπορεί να βγει εκτός, ένας λόγος που την είχα επιλέξει ήταν και η υποστήριξη για USB type C (τώρα δεν υπάρχουν και πολλές συσκευές αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι βγαίνει αύριο). Για αυτό και αποκλείω την ASROCK. Σαν εναλλακτική σκέφτομαι την ASUS h170m plus γιατί έχει υποστήριξη για type C και εγγύηση 3 χρόνια ή την Gigabyte h170-hd3 (δεν έχει type C αλλά μου αρέσει το full atx μέγεθος). Όσο για το τροφοδοτικό δεν είδα από το site του e-shop τι εγγύηση έχει. Πόσα χρόνια δίνει η superflower? Επίσης επειδή ο υπολογιστής θα μπει πρώτη μούρη σε σαλόνι θέλω το εσωτερικό του να είναι άψογο και για αυτό θέλω modular τροφοδοτικό ώστε να αφαιρέσω ότι δεν χρειάζομαι. Από ότι είδα το sf δεν είναι modular, το seasonic είναι. Για αυτό και το προτίμησα. Είναι τόσο χάλια επιλογή? Και τέλος για το κουτί ήταν καθαρά επιλογή αισθητικής. Το Zalman αν και το προτείνουν πολλοί από εδώ μέσα, το απέρριψα γιατί έχει πορτάκι και σε λίγο καιρό θέλω να βάλω ένα fan controller με LCD, οπότε το πορτάκι θα τον κρύβει. Βλέπω ότι και οι δυο προτείνετε τροφοδοτικά 450 - 550 W . Για την σύνθεσή μου είναι επαρκή; Ένα χειρότερο δυνατό σενάριο με προσθήκη μιας κάρτας γραφικών GTX 1060, θα το αντέξει; Ναι θα το αντέξει και πολλά είναι. Προχώρα στ σύνθεση σου. Η μόνη ένσταση το κουτί που διάλεξες που είναι μετριότατο και διαβάζω παράπονα ότι έχει θέμα με τον συντονισμό των δίσκων. Μπορείς επίσης να βάλεις τις αντίστοιχες μνήμες στα 2666. Τώρα για κουτί μπορείς να βάλεις ένα καλύτερο όπως το phanteks http://www.e-shop.gr/case-phanteks-enthoo-pro-m-midi-tower-black-window-p-PER.815651 Τροφοδοτικό μπορείς να πας στο Coolermaster που είναι semi-modular σε αντίθεση με το Seasonic που είναι Full-modular. http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576
techfreak40 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου radiohead αν και δεν μου άρεσε το ύφος της απάντησής σου, οφείλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο για την σύνθεση που μου προτείνες πιο πρίν, αλλά και να σου δώσω μια απάντηση για τις επιλογές μου : 1. Προτιμώ να παίρνω κάτι που να αντέχει στον χρόνο ώστε για τα επόμενα 4-5 χρόνια εκτός απροόπτου να μην χρειαστεί να βάλω "χέρι" η να κάνω αναβαθμίσεις όπως κάνουν μερικοί από εδώ μέσα αλλάζοντας configurations σαν τα πουκάμισα και βάζουν στις αγγελίες τα προηγούμενα parts. 2. Έτσι μητρική επέλεξα κάτι που έχει τις προδιαγραφές τεχνολογιών που σήμερα είναι μια μικρή πολυτέλεια αλλά αύριο θα είναι standard, ώστε να μην χρειαστεί να παίρνω add on cards (π.χ για κάποιον type C USB δίσκο σε 2-3 χρόνια) ή για έναν m2 SSD που θα αλλάξει τον σκληρό μου ο οποίος μπορεί να "χτυπήσει". 3. Επέλεξα i5 και 16 GB ώστε να μην έχω πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια. Σήμερα ασχολούμαι με τα παραπάνω προγράμματα που έγραψα, αλλά αύριο μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθώ με οικιακό βίντεο ή να παίξω ένα απαιτητικό παιχνίδι που θα δω σε έναν φίλο μου και να ψάχνω να δω αν μου κάνει ο υπολογιστής. Θεώρησα τα 40 € περίπου που κοστίζουν τα παραπάνω 8 GB ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο κόστος. 4. Όσο για το κουτί αν εσύ θεωρείς το κουτί καγκουριά , το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό, εμένα μου άρεσε το συγκεκριμένο κουτί αν και τελικά το παραδέχομαι ότι έχεις δίκιο για το Zalman, επειδή το έψαξα λίγο παραπάνω σε κάτι reviews και μάλλον θα το προτιμήσω όχι μόνο από άποψης αισθητικής. 5. Aν πάλι θεωρείς καγκουριά στο PC στο σαλόνι, οφείλω να σου πω ότι δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε σπίτι με μεγάλους χώρους και αναγκάζουμε να στριμώχνουμε το PC σε κάποια γωνία του σαλονιού και όχι σε κάποιο Game / computer room. 6. Όσον για το τροφοδοτικό των 100 € το επέλεξα γιατί από ότι διάβασα εδώ μέσα xfx, superflower και seasonic είναι από τα καλύτερα και το συγκεκριμένο seasonic είναι το φθηνότερο από τα μοντέλα των 3 εταιριών που είναι semi modular. Αν και πλέον μπορώ να πάρω και non modular τροφοδοτικό γιατί από ότι είδα στο zalman έχει και το κουτί - τούνελ κάτω που μπορείς να κρύψεις ότι "περισσεύει", οπότε το superflower που πρότεινε ο LF21 φαίνεται πολύ καλή επιλογή καθώς είναι platinum σε σχέση με το δικό μου που είναι bronze. @Blueblood : Eυχαριστώ για το tip (συντονισμός) για το κουτί, είναι κάτι που αν δεν ψάξεις αρκετά δεν μπορείς να το ξέρεις. Όσο για τις μνήμες από ότι είδα ότι και να πάρω ταχύτητα 2.133 mhz είναι ο κανονικός συγχρονισμός, οι υπόλοιπες ( > 2.400) είναι μέσω overclocking . Επιδρά αυτό στην ζωή τους; @jeandoubier : Aπό ότι βλέπω τα 550watt όντως επαρκούν. Οπότε θα κοιτάξω και άλλες επιλογές. Τα coolermaster σε σχέση με τα xfx, seasonic, superflower πως στέκονται; Κάπου διάβασα ότι οι συγκεκριμένες εταιρείες κατασκευάζουν τα τροφοδοτικά τους σε αντίθεση με τις άλλες όπως η CM που τα δίνουν σε υποκατασκευαστές. ισχύει?
jeandoumpier Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ναι,η seasonic και ή superflower κατασκευάζουν οι ίδιες εξ ολοκλήρου τα τροφοδοτικό τους.Η coolermaster όχι.Παρ'ολα αυτά,η σειρά g της cm είναι πολύ αξιόλογη στα χρηματα της και δίνοντάς 5 χρόνια εγγύηση το επιβεβαιώνει.Και είναι και semi modular,που θα σε βολεψει.Οσο για το z9 neo που σου πρότεινε ο radiohead (και εγώ αυτό θα σου πρότεινα εάν δεν έγραψες πως δεν θες με πορτακι),είναι εξαιρετικό σε αυτή την τιμή του eshop.Με 5 ανεμιστηρες,οι 2 με μπλε led,βολικες θέσεις για ssd-hdd και φυσικά ιδανικο για διαχείριση των καλωδίων που θες.Δες στο youtube review για το z9 neo και θα καταλάβεις τι εννοω.Και επίσης ειναι όμορφο,μιας και σε ενδιαφέρει και ή εμφάνιση.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 @Blueblood : Eυχαριστώ για το tip (συντονισμός) για το κουτί, είναι κάτι που αν δεν ψάξεις αρκετά δεν μπορείς να το ξέρεις. Όσο για τις μνήμες από ότι είδα ότι και να πάρω ταχύτητα 2.133 mhz είναι ο κανονικός συγχρονισμός, οι υπόλοιπες ( > 2.400) είναι μέσω overclocking . Επιδρά αυτό στην ζωή τους; Δεν έχει ιδιαίτερη επίδραση. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε φοβίζει και για DDR4 δεν είναι και μεγάλος ο χρονισμός. Υπάρχουν μνήμες με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου radiohead αν και δεν μου άρεσε το ύφος της απάντησής σου, οφείλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο για την σύνθεση που μου προτείνες πιο πρίν, αλλά και να σου δώσω μια απάντηση για τις επιλογές μου : 1. Προτιμώ να παίρνω κάτι που να αντέχει στον χρόνο ώστε για τα επόμενα 4-5 χρόνια εκτός απροόπτου να μην χρειαστεί να βάλω "χέρι" η να κάνω αναβαθμίσεις όπως κάνουν μερικοί από εδώ μέσα αλλάζοντας configurations σαν τα πουκάμισα και βάζουν στις αγγελίες τα προηγούμενα parts. 2. Έτσι μητρική επέλεξα κάτι που έχει τις προδιαγραφές τεχνολογιών που σήμερα είναι μια μικρή πολυτέλεια αλλά αύριο θα είναι standard, ώστε να μην χρειαστεί να παίρνω add on cards (π.χ για κάποιον type C USB δίσκο σε 2-3 χρόνια) ή για έναν m2 SSD που θα αλλάξει τον σκληρό μου ο οποίος μπορεί να "χτυπήσει". 3. Επέλεξα i5 και 16 GB ώστε να μην έχω πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια. Σήμερα ασχολούμαι με τα παραπάνω προγράμματα που έγραψα, αλλά αύριο μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθώ με οικιακό βίντεο ή να παίξω ένα απαιτητικό παιχνίδι που θα δω σε έναν φίλο μου και να ψάχνω να δω αν μου κάνει ο υπολογιστής. Θεώρησα τα 40 € περίπου που κοστίζουν τα παραπάνω 8 GB ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο κόστος. 4. Όσο για το κουτί αν εσύ θεωρείς το κουτί καγκουριά , το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό, εμένα μου άρεσε το συγκεκριμένο κουτί αν και τελικά το παραδέχομαι ότι έχεις δίκιο για το Zalman, επειδή το έψαξα λίγο παραπάνω σε κάτι reviews και μάλλον θα το προτιμήσω όχι μόνο από άποψης αισθητικής. 5. Aν πάλι θεωρείς καγκουριά στο PC στο σαλόνι, οφείλω να σου πω ότι δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε σπίτι με μεγάλους χώρους και αναγκάζουμε να στριμώχνουμε το PC σε κάποια γωνία του σαλονιού και όχι σε κάποιο Game / computer room. 6. Όσον για το τροφοδοτικό των 100 € το επέλεξα γιατί από ότι διάβασα εδώ μέσα xfx, superflower και seasonic είναι από τα καλύτερα και το συγκεκριμένο seasonic είναι το φθηνότερο από τα μοντέλα των 3 εταιριών που είναι semi modular. Αν και πλέον μπορώ να πάρω και non modular τροφοδοτικό γιατί από ότι είδα στο zalman έχει και το κουτί - τούνελ κάτω που μπορείς να κρύψεις ότι "περισσεύει", οπότε το superflower που πρότεινε ο LF21 φαίνεται πολύ καλή επιλογή καθώς είναι platinum σε σχέση με το δικό μου που είναι bronze. Να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Γάβγισα γιατί κάνεις την ίδια δουλειά με λιγότερα χρήματα, όχι γιατί θέλω να καταλήξεις στη δική μου σύνθεση. Όσοι φίλοι ασχολούμαστε το κάνουμε αμισθί γιατί μας αρέσει και δεν έχουμε κανένα κέρδος παρά μόνο ο ενδιαφερόμενος. Κράτα λοιπόν το νόημα κι ας έγινα ειρωνικός. Στο προκείμενο, αφιέρωσες χρόνο για να μου απαντήσεις οπότε θα στο ανταποδώσω. 1) Για τη χρήση που κάνεις η σύνθεση που σου έβαλα θα στέκεται ακριβώς το ίδιο με τη δική σου σε πέντε χρόνια και μάλιστα θα παίζεις απο σήμερα παιχνίδια που η 640 δυσκολεύεται. 2-3) Μ2 προτείνονται σε επαγγελματίες με μεγάλο φόρτο ή παράλληλα projects και ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει απολύτως καμμία διαφορά. Τα 8gb μνήμης επιπλέον όταν τα χρειαστείς τότε τα προσθέτεις. Δεν παίρνεις οικογενειακό αυτοκίνητο όταν είσαι 19 χρονών. Έκανες τις επιλογές που έκανες γιατί δεν έβαλες k επεξεργαστή και μνήμες μεγαλύτερης συχνότητας αφού βλέπεις τόσο μπροστά; Τα 2400Mhz είναι κάτι που μπορείς να πιάσεις με το σέτ που σου έβαλα μνήμη-mobo και ίσως και τα 2800. Δές το παρακάτω μήνυμα και σημείωσε και το σχόλιο για την κάρτα γραφικών άν θες. http://www.insomnia.gr/topic/623936-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-pc-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-600e/?do=findComment&comment=55185299 4) Πραγματικά είναι κακάσχημο αλλα γούστα είναι αυτά. 5) Όχι επουδενί δεν το είπα για το pc στο σαλόνι, αλλα για ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ στο σαλόνι. 6) Δόθηκε η απάντηση απο όλους μας με προτάσεις για φθηνότερα και ποιοτικά psus. Τα 550w είναι και πολλά. Λίγα λόγια Υπάρχει το ύψος και το βάθος. Αυτοί που παίρνουν όπως είπες κάθε λίγο ότι κυκλοφορεί και οι άλλοι που κοιτάνε να πάρουν σήμερα ένα σύστημα για δέκα χρόνια. Σου προτείνω λοιπόν να είσαι κάπου στη μέση. Τον ίδιο επεξεργαστή έβαλες στη σύνθεσή σου, τον ίδιο έβαλα στη δική μου. Μαζί θα το πουν το ποίημα λοιπόν. Πές μου τώρα τι χρώματα σου ταιριάζουν στο σαλόνι να σου κάνω μια τσίλικη πρόταση κι ας πέσει κάτω. Υ.Γ.: Το ιδανικότερο θα ήταν να μπεί ssd διπλάσιας χωρητικότητας εκτός αν σου αρκούν τα 110-119Gb που έχεις τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα