Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σπαρτιάτικος λόγος από τα βόρεια πες μου.. ακούω{με καλη διαθεση γραφω } δε παράγγειλα ακόμα..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αφού σας αρκεί ο i3 τουλάχιστον πάρε φθηνότερη μητρική με αυτές τις μνήμες, για να χωρέσει rx 460 ή gtx 950 αφού αναιρείς όσα είπες προηγουμένως. Καλή επιτυχία απο εμέ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστουμε και οι δυο αλλα δεν αναιρω κατι απο τα προηγουμενα αν νομιζεις οτι δε θα φτασει ο επεξεργατσης να ανεβουμε και ειδη ειμαστε στα χρηματα και να κατεβω απο κατι αλλο αν με παιρνει με ενδιαφερει {και} η δικη σου γνωμη αυτονοητο αυτο..παραμενω εδω αν εχεις χρονο. γραψε τι να αλλαξω με τι και να το δουμε σε σχεση με τη μουσικη θα ειναι ενταξει οπως και να εχει απο την εμπειρια μου τωρα για το gaming αφου θα δωσουμε αυτα τα χρηματα κοιταμε να φτασουμε σε οτι πιο καλο μπορουμε γι αυτο το ξανατρεξα το θεμα οχι πως εχουμε ιδιαιτερη οθονη για να συνοδευσουμε αλλα ας πουμε συνοδευει.. αν και αυτο παιζει ρολο στη συνθεση.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 εννοούσα για το 'δεν έχουμε προβ. να περιμένουμε για κάρτα' και πας και με κοτσάρεις το άκυρο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 σε αυτο εχεις δικιο σε θυμηθηκα και εβαλα ?? σωστος στο υπολοιπο αν το παραγγειλω μετα δεν εχουμε δυνατοτητα τοτε που ειπες να επανελθω και να βαλουμε καρτα? οσο αφορα για το cpu θα μας ανεβασει τουλαχιστο ενα 50e..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 θες ντε και καλά απο e-shop ή απο ένα κατάστημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 θες ντε και καλά απο e-shop ή απο ένα κατάστημα; να σου πω την αληθεια αν εχεις σιγουρακι καταστημα στο οποιο αν χρειαστει..{αχρειαστη να ειναι!} αλλα αν θελω εγγυηση ή να μιλησω με καποιο σοβαρο να μην τρεχω στο τηλεφωνο ειμαι μεσα σε οτι προτεινεις για αυτο ας πουμε επλεξα προμηθευτη αυτο προαιρετικα..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν σε παίρνω στο λαιμό μου. Ότι σου είπα, άν θες τώρα κάρτα γραφικών πάρε την rx 460 απο skroutz και τα υπόλοιπα απο όπου επιλέξεις όπως πχ το e-shop. Αλλιώς περίμενε να δείς τιμές που θα κυμαίνεται η 1050 σε κανένα μηνάκι και λιγότερο. H υπόλοιπη σύνθεση αφού αρκεί ο i3 είναι πολύ καλή. (Το κουτί είναι υποκειμενικό αφού σας αρέσει ok)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 "παιδικο" ειναι κομψα το λεω αλλα το αλλαζουμε αυτο.. θα περιμενω για καρτα, ο επεξεργαστης νομιζω δε θα μας "προδωσει" να παιξουμε και καποια καινουργια νομιζω ή κανω λαθος? με την εννοια οτι δε το "gaming" το κριτηριο που το στηνουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όχι μια χαρά είναι για games o 6100 απλά ξεκίνησες θέμα με music editing και ψάρωσα. Δές εδώ ωραία σύνθεση απο ένα κατάστημα με rx 470 http://www.insomnia.gr/topic/623985-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-pc-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/?do=findComment&comment=55186418 Κοίτα και παρακάτω με τις αλλαγές σε τροφ κουτί μητρική. απλά το κατάστημα είναι Σαλόνικα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει σημασία{Σαλ..} σοβαροί είναι ξέρω, ωραίος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα