vellamos_power Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γύρισα από την δουλειά και ανοιξα τον υπολογιστη. Άκουσα το μπιπ όπως συνήθως αλλά πουθενά εικόνα. Σκέφτηκα την κάρτα την αλλάωω αλλά πάλι τίποτα. Επίσεις έβαλα και τις 2 σε άλλον υπολογιστή και δουλεύουν. Να σημειωσω ότι εδώ και λίγο καιρό η εικόνα τρεμοπαιζε για αρκετή ώρα μέχρι που σταματάει και μετα ήταν κομπλε. Και μετά από επανεκκίνηση το ίδιο. Νομίζω ότι είναι η μητρική. Εσείς τι λέτε? Ή μητρική έχει έξοδο για γραφικά αλλά δεν μπορώ να την δουλεψω. Έχω τον i7 860. Έχει γραφικά αυτός? Ή μητρική είναι η biostar th55b hd. Ευχαριστω
onty Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ειπες οτι δοκιμασες την καρτα γραφικων σε αλλο πσ και ειναι κομπλε; Αυτο το τρεμοπαιγμα που λες μου θυμιζει προβλημα τροφοδοτικου.
vellamos_power Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Τρεμοπαιζε και μετά από 10 μετά σταματαγε . τώρα δεν ανοίγει καθόλου ή οθόνη αλλά ακούω το 1 μπιπ που έκανε στο ποσταρισμα. Δυστυχώς έχει κωδικό και δεν μπορώ να ακούσω τον ήχο των windows. Το πρόβλημα είναι ότι έχω επεξεργαστή 1156 και δεν υπάρχουν μητρικές. Τροφοδοτικό δεν το έχω ούτε 3 μήνες. Έχω το τεστερ και το δείχνει μία χαρά.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το ότι ακούγεται το μπιπ (ένα να φανταστώ έτσι?) σημαίνει ότι η μητρική δουλεύει κανονικά και αν υπολογισεις και το τρεμόπαιγμα σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσεις άλλη οθόνη. Είναι η πρώτη υποψήφια ότι τα έχει παίξει. Ίσως όχι ίδια αλλά το τροφοδοτικό της. Δοκίμασε δηλ. το pc σου σε άλλη οθόνη.
skoulas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επισης δοκιμασε αλλο καλωδιο...Αν η συνδεση γινεται με hdmi ειναι πιθανο να φταιει το καλωδιο (ειδικα αν δεν ειναι και "καλης ποιοτητας")
vellamos_power Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ακούστε τώρα το κουφό. Όλα γίνονται με το ίδιο καλώδιο. Λοιπόν με την οθόνη αυτή που έχω δεν ανοίγει. Με άλλη οθόνη και την ίδια καλωδίωση ανοίγει. Ή οθόνη που δεν ανοίγει δουλεύει κανονικά σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή εκτός από αυτόν πάντα με τα ίδια καλώδια. Πως εξηγηται αυτό;;
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μήπως έχει θέμα το πλύμπριζο? Όλες οι δοκιμές γίνονται και στο όδιο πολύμπριζο?
Physiciant Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μήπως δεν έχεις διαλέξει την σωστή πηγή εισόδου σήματος στην οθόνη; π.χ hdmi/display port/dvi
veteranos123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το τρεμοπαιγμα ίσως οφείλεται και στην οθόνη. Δοκίμασε μια άλλη οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα