giorgos agrafiotis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα θέλω να πάρω το the division από κάποιο cd key shop αλλά δεν βρίσκω κάτι προσπάθησα από τo instant gaming είδα ότι είχε 23€ περίπου και πήγα και αγοράσω μία paysafe των 25 πάω να κάνω την αγορά ενώ έδινε δυνατότητα αγοράς με paysafe το συγκεκριμένο ονλινε shop και μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει αγορα. Μπορώ από κάποιο άλλο shop ξέρετε κάποιο ; Ώστε να μην πάει τσαμπα και βερεσε ή paysafe...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σε αλλη χωρα ζεις?δεν μπορεις ν αγορασεις τπτ με paysafe φιλε...απο τα cc και μετα...δες στο site της paysafe σε ποια μαγαζια εξαργυρωνεται η καρτα!
giorgos agrafiotis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου όχι δεν ζω σε άλλη χώρα μην με κραζεις! Απλά είχα αγοράσει παλιά με paysafe κάτι άλλο είδα ότι το συγκεκριμένο κατάστημα σου δίνει δυνατότητα αγοράς με paysafe για κλειδί που να ήξερα ότι ενώ δίνει δυνατότητα αγοράς paysafe έφαγα άκυρο....
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν κραζω απλα μου προκαλει τρομερη εντυπωση συν οτι το λεμε εδω περα και σε διαφορα ποστ...τεσπα τα μαγαζια του εξωτερικου υποστηριζουν κανονικα paysafe card για τις καρτες του εξωτερικου...για τις ελληνικες δεν...Τωρα το γιατι ακομα ειναι ετσι...αλλουνου παππα ευαγγελιο!Οπως και να χει μπες στο site της paysafe της Ελλαδας να δεις που μπορεις να την χρησιμοποιειησεις!Επισης υπαρχει και η επιλογη να βαλεις τα λεφτα στο paypal μεσω διαφορων υπηρεσιων που δεν πολυ εμπιστευομαι και θα σου κρατησουν εναν μικρο φορο ας πουμε...αλλα εγω προσωπικα δεν τα γνωριζω αυτα και δεν τα προτεινω,οποτε αν προχωρησεις θα ειναι με δικια σου ευθυνη!
giorgos agrafiotis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 εψαξα στο ινσομνια αλλα δεν βρηκα αλλο ποστ που να αναφερετε για αγορα κλειδιου για αυτο και ξεκινησα αυτο.....οποτε να μην σου προκαλει τρομερη εντυπωση φιλε μου ! καταλαβα θα μου μεινει η καρτα το λαθος μου ειναι οτι δεν πηγα να τσεκαρω το ιδιο site της paysafe πριν την αγορασω! ενω εδινε δυνατοτητα αγορας το instant gaming στην ουσια να ξεχασω αγορα κλειδιου με paysafe δεν γινετε απο κανενα καταστημα ονλινε σωστα?
dexterios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 H ίδια η paysafe έχει μέθοδο για να σου επιστραφούν χρήματα που έχεις σε κάρτα σε κάποιον τραπεζικό σου λογαριασμό. Οπότε δεν χάνεις τα λεφτά σου (χάνεις βέβαια ένα fee που χρεώνουν) Δες εδώ την διαδικασία που το έχουμε ξανά συζητήσει http://www.insomnia.gr/topic/619411-paysafe-απο-εξωτερικό/#entry55120628
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα